Kljuka 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Jaz poznam eno zelo zaplankano osebo: Mojco Mavec, voditeljico oddaje čez planke: Slovenka Mojca v slovanski Rusiji govori angleško in s tem hodo žali Ruse V studiu ima Ukrajinca (Vitali Osmačko), ki ga predstavlja kot Rusa In na narodni (nacionalni) televiziji govori ćarapansko slovenščino; "bogatašica" Le zakaj se je spomnila te oddaje Mogoče pa je samo narobe razumljena http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102luf_1_prv.gif Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 ....mah, kaj ti spet nekoga tk javn komentiraš, kaj to, zakaj, emmm, se kej spet skrivajo odzadaj tvoji črni politični˝pogledi_hej, menim, da je tale oddaja lahko zlo poučna, vsaj na pot ni treba hodit,k jo že ona izvaja, hhm in emm... domača tv oddaja, pa ti moje več pokaže kot pa knjižni turistični vodič sm pa jo gledal se mi zdi sam enkrat.nevem, povej še kej.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 7. september 2003 Avtor Prijavi Deli 7. september 2003 Ma poko, ti povem, da me http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/080402/080402argh_prv.gif, ko nekdo svoje probleme razširja na cel narod. Po njenem smo zaplankani, ona pa razsvetluje "zaplankane" Slovence! :xx!: Da slučajno ne bi govoril o hudih motnjah doživljanja ženskosti! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 o.k....sedaj razumem, sem ti povedu, da sm sam eno oddajo gledal, pa se mi je zdela full poučna, no...ti gledaš vse? ...potem povej še kaj, da bom ti potrdil tvoje razumevanje...o.k. hej, spodaj pišeš o zaplankanosti - ...hej je govorla to v dialogu s tujcem.. al med samim odkrivanjem popotovanja in os. razmišljanja....se pravi, da ne dela dobr epp za Slo. ...te to boli?hmmm............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 vsaj na pot ni treba hodit,k jo že ona izvaja, hhm in emm kje je poanta da poznaš pot po kateri ne boš hodil, heh, in če boš hodil kje je poanta da jo kdo prehodi zate _?? kar dobra oddaja za nacionalko hehe, sicer pa en s... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Le zakaj se je spomnila te oddaje Ih, zakaj... potovala bi rada, reva - pa se za nas Slovence... ... najbrz pa je veliko kandidatov za ustvarjanje taksne oddaje...Gremo mal na Islandijo naredit oddajico, placal bo pa folk. me zanima, kako bi blo vsec naredit reportazo iz Znojil, starih dobrih slovenskih Znojil.Saj - a ni lepa Slovenija? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Slovenija je prečudovita in najlepša, veliko potujemo po njej in se v to zmeraj znova prepričamo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ne vem zakaj se zdaj vsi tak pritožujete meni se pa zdi ta oddaja prav fajn. Prav zaradi tega, ker nam svet predstavlja malo drugače. Sicer je pa res, da bi bilo prav zanimivo na tak način predstaviti Slovenijo Mogoče bi pa ji morali postaviti nov izziv? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Se strinjam s Chandro.Oddaja je super, ker kaze svet v drugacni luci.Sicer sem pa nekje prebrala, da jo bodo itak ukinili. Mojca Mavec je pa povedala za nek casopis, da so veliko vecino financirali sponzorji in drzave, ki jih je obiskala. Saj gre le za reklamo med drugim. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Kul. da tko mislita in sta napisali, Chandra in michelle. resno mislim.Ko bodo mene osirali tam nekje, pricakujem, da se bo prav tako nasel kak glas... recimo objektiven, pozitiven. No, a vseeno - jaz pa ne mislim tako.ja, morda je oddaja super... Ne gledam, tako nimam kaj cvekat, malo pa ujamem, pa znam se malo odddaljit, pa vidim potem, kaj clovek dela za te in te stroske v lajfu - in s temi in temi danostmi torej in sposobnostmi. Takoj jih najdem 1000, ki bi z veseljem za 1/10 (sponzorje bo nasel, Kolpa in Soca sta prav simpaticni, sponzorstvo pa mdr. v tem nasem okoljcu pomeni, da mu das pac djabe tisto, saj kajak je tud kul, pa recimo zmaj ali kaj jaz vem) stroskov naredili 100x bolj simpaticno oddajo. Za nasimi zaplankanimi planki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Oddaja je luštna... še bolj je pa luštkana Mojca Mavec. Se mi zdi, da lahko zanjo čisto straith rečem, da je zelo inteligentna ženska ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Ja, pa razvajena, ker je zmeraj vse dobila in zelo malo se ji je bilo potrebno za kaj potrudit.No ja vsak ma svoje mnenje o Gipsovi, jest jo poznam že od prej in mi nič ni simpatična, tud nosila se je kot bi se sama delala........... Kar se pa oddaje tiče, pa oddaja ni tako slaba sam meni vse pokvari voditeljica, zato jo tudi ne gledam glih.nevem kolk... :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Nimbus, se strinjam, inteligentna, pa se dodajam, nedvomno sposobna in posebna - na vsak nacin...samo - pa kaj?Toliko bolj pricakujem VEC.Smo padli v cako da placujemo tv program in mi je brezveze, da se ekonomicno ravna pri desetih vsebinah potem...Ja, verjamem - dbest, videti se s temi milijontimi ocmi svet - a v bistvu pa... ... pa kaj, ce je nekdo bil v Londonu, dajte mi raje potem Michela Palina ali kaj je ze tale monthy... ja, kul. Saj, pac - ne gledam...Ampak travel channel pa cesto gledam, recimo... Moti me tudi ali pa predvsem izumetnicenost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ja, pa razvajena, ker je zmeraj vse dobila in zelo malo se ji je bilo potrebno za kaj potrudit. hja, ženske je itak treba razvajat... pa ne samo Mojco (bi jo z veseljem)... VSE!!! Marsa, tudi jaz ne gledam te oddaje... ene parkrat sem jo zasledil. Če pa ocenjujem kvaliteto oddaje, me pa avtomatsko sili, da jo primerjam z drugimi oddajami na TVS in ne morem reči, da je slaba. Izumetničena? Ja, tudi Mojca ima svoje šefe, ki ji dirigirajo pot, postavitev, koreagrafijo... mislim, da je Mojca zelo sproščena oseba. Poznam jo pa predvsem iz pisanja v Oni... in me velikokrat navduši! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Parkrat sem jo videla v trgovini...je kisla kot limona...cel svet ji smrdi... prodajalk še pogleda ne, kaj šele, da bi pozdravila... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ne oceni prehitro... biti znan v Slo ni lahko. Pa tudi ona ima šefe in vse druge stvari, kot vsak izmed nas, ki nas naredijo na čase kisle... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Nimbus...če hočeš naredit kariero na simpatičnosti, kot jo ona...ne moreš pridet v trgovino tak, da ti kožo v licih not vleče...pa z dolgim nosom... in to večkrat...Joj, revca pa tut ni tolk slavna, da bi se ji ljudje pod noge metal...sploh pa, če si znan, morš tut kaj dat na image izven delovnega mesta... Še dve taki prevzetni kislici poznam, ki se nosita visoko... Tinkara Kovač in Ivana Šundov... bljak kakšne babure... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hm, imas prav, Nimbus, ti pa tudi, Majica. No, meni pa se je Eva Longyka zdela taka malo kislicasta, malo rpevec zategnjena, a sem jo pa nekajkrat srecala v eni trgovini in moram rect, da je zelo simpaticna oseba, prijazna, priljudna, vljudna, mi je bilo vsec, ko sem lahko spremenila mnenje v pozitivno.Sicer pa dosti 'znanih' poznam, pa me nekateri med njimi zdaj vec ne pozdravljajo, recimo...meni je to v bistvu smesno, nekako, ker kaj pa je, halo? Kako znan? Kaj? Sta? Kaj pa je naredil v lajfu recimo?nekateri pa so taki kot so in so vedno taki - majica ima prav - gre za duha... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Meni je bila tale Mojca že ko sem jo prvič v eni oddaji, ne vem več kateri gledala, antišatična. Ne znam glih opisat zakaj, nekak tko narejena mi je delovala... še vedno mi ni glih uauuuuu sem pa mini spremenila mnenje o njej majčkeno v plusek. Ampak kokr sem zasledila, naj bi ta oddaja ob spremembi položajev nekak izpadla iz programa. ne dam pa roke v ogenj, mogoče je bil pa samo trač . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 če hočeš naredit kariero na simpatičnosti, kot jo ona...ne moreš pridet v trgovino tak, da ti kožo v licih not vleče...pa z dolgim nosom... in to večkrat... Joj punce... ! Ste stroge!!! Saj ne dela kariere na simpatičnosti... čeprav je simpatična. Meni je všeč, ker zna razmišljati! Po čem to vem... po njeni rubriki v Oni. Zavzame neki drugi vidik, razmišlja čemu in zakaj... pravtako mi je všeč razmišljanje Vesne Godine... čeprav tukaj niso čisto primerljive. Vesna piše bolj znanstveno... Mojca pa piše bolj čustveno... Vseeno dam več na to, kar pride iz ust, kot pa na to kakšna usta sploh so!!! Ljudje smo pa različni... če se ji ne smeji... se ji pač ne smeji. Zakaj bi se pa sploh mogla v trgovini smejati? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Nimbus, mogoče ji ap res delam krivico, ker tistih njenih člankov ne prebiram, lahko da so res dobri, ampak mi ni . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 JanjaK... ta teden se vprašuje zakaj imajo ženske rade barabe! Kao tista pesem: Lepa dekleta ljubijo barabe! In zakaj imajo tiste fante, ki znajo poslušati, so na pravem mestu v pravem trenutku, znajo poslušati in to! Bemtiš... zakaj sem že postal baraba? Samo Axe-a pa vseeno ne bom uporbljal... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Punce... povejte mi slovensko javno osebnost, ki po vašem mnenju ni zaplankana !Da vidim koliko se znate med seboj hvalit ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Zoran Predin, Nuša Derenda, Feri Lajnšček, Manca Košir (mi je simpa), Polona Juh...vsa familija Šugman... a je dost? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 men je pa všeč brat članke od Mojce Mavec, res, mi je fajna in to.Ampak gledat jo, pa mi je manj všeč. Zdi se mi da se afna, da ziher ni to, za kar se dela da je, tista izumetničenost in to.. kot da je Sarah Jesica Parker v Sex in the city in pol neko narejno lubčkanje tam v studiu ah smo mi eni dobri kolegi, pa čajček pa sokec gor dol.. mislim tko punčkasto, spakljivo, ni mi všeč. Ampak pisanje pa čist neki drugega. Neverjetno kako se mi mnenje razlikuje al jo gledam al pa berem..Pač mi grejo na živce neke take frčke fačke... Kot tip ene ženske voditeljice mi je bla všeč recimo Saša Einsiedler.. taka luštna, s smislom za humor, pa ne cvileča in spakljiva stvarca. Janja kaj pomeni antišastična? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.