Skoči na vsebino

Čez planke

Kljuka

Recommended Posts

• Komentarji 66
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hahahaha... :D zrcalce zrcalce v roki povej...a sem najlepši v deželi tej...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Zadnjič sva s Taš kolesarile po mestu, pa naletiva nanj... pa se nama je tako lepoooo nasmehnil... xsrcx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja...še zmeri...ne pa BP... :D

Oddaja Čez planke mi je všeč, njen koncept, čeprav me čisto nič ne bi motilo, če bi bil voditelj kdo drug. Mojca Mavec - pri njej mi je všeč njena intelegenca, pa razgledanost, čeprav se tudi meni zdi po pravici povedano prava kislica xrolleyesx , ne morem pomagat, včasih me njeno zmrdovanje in kakšne njene izjave prav "ubijejo", da si pol še nekaj dni mislim svoje x:Dx

Če ste že drugi naštevali kdo vse vam je všeč...bom pa še jaz pristavila piskrček x;)x Tudi meni je recimo všeč Jadranka Juras, pa Anja Tomažin, pa Rebeka Dremelj (čeprav se tudi jaz strinjam s to izjavo, da je bolj nadarjena za kaj drugega kot za petje xrolleyesx ) pa še kdo bi se našel...

Ja, Blazka Mueller Pograjc je tudi za omenit tule, nedvomno je nekaj posebnega in ima svoj stil, to je ze treba rect, pa sposobna je zelo, na vec strani angazirana in tudi za vse zivo sposobna - med drugim je prevajala Coelha (in to dobro!!).

Taka nezna, a hkrati pa ful energicna, vsestranska. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zelo malo berem cajtenge in revije, ampak ce govorite o bejbah in o pisanju zraven, morate omeniti tudi Vesno Milek, ki je nedvomno sposobna... in za moske zelo sexipilna in tudi ona nekaj posebnega...

Bravo punce... jih je kar nekaj. Ampak Marsa, tale Vesna Milek je pa res, kot si povedala... prav tisto feme fatal. Tipica razmišlja in to noro... uff... To bi se imela kaj za pomenit! Seksapil... hmm... yeah...

Potem mi je zanimiva tudi Desa... sem jo enkrat gledal v nevlogi komedijanta in mi je delovala depresivno melanholična - nasprotje njenega dela. Potem je še en kup bejb, ampak od vseh je pa edino Rebeka tista, ki je bolj za gledat kot za poslušat. Je kar nekaj... Rebeka - jao jao!

čeprav se tudi jaz strinjam s to izjavo, da je bolj nadarjena za kaj drugega kot za petje

Za kaj kej? Tisto pa itak vsaka izmed vas počne... :palec: x:Dx

Borut Pahor??? Ja kaj, a tudi lunatke padate na Versaccije in to? Kaj pa ima naš Borut? Potem pa takole glasove nabira!!! Bemu... bom moral it med politike... :palec: x:Dx NIMBUSA za FUHRERJA :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...