Michelle 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/liebe076.gif HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 hahahaha... zrcalce zrcalce v roki povej...a sem najlepši v deželi tej... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jaz ne morm pomagat...sam men je res Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Zadnjič sva s Taš kolesarile po mestu, pa naletiva nanj... pa se nama je tako lepoooo nasmehnil... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Jaz sem ga pa zadnjic spoznala...zato me pa tok Ah ja... Tema je se vedno Cez Planke! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Ja...še zmeri...ne pa BP... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Skoda http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/nergac.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Oddaja Čez planke mi je všeč, njen koncept, čeprav me čisto nič ne bi motilo, če bi bil voditelj kdo drug. Mojca Mavec - pri njej mi je všeč njena intelegenca, pa razgledanost, čeprav se tudi meni zdi po pravici povedano prava kislica , ne morem pomagat, včasih me njeno zmrdovanje in kakšne njene izjave prav "ubijejo", da si pol še nekaj dni mislim svoje Če ste že drugi naštevali kdo vse vam je všeč...bom pa še jaz pristavila piskrček Tudi meni je recimo všeč Jadranka Juras, pa Anja Tomažin, pa Rebeka Dremelj (čeprav se tudi jaz strinjam s to izjavo, da je bolj nadarjena za kaj drugega kot za petje ) pa še kdo bi se našel... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Aja, aja, pozabila sem na mojo najljubšo, Blažka Müller Pograjc , lepa, intelegentna, razgledana, izžareva milino in ženskost Škoda le, da je zadnje čase ni nikjer opaziti Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 lepa, men niti ni, je pa prilagojena v dialektu zarad medijev; nekoč,ko je bila še v najstniških letih,ko je še medijsko vzhajala, sma se dopisovali Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Zanimivo! Ma je lepa, ker je posebna, ni tista tipična "lepotica" in prav ta posebnost jo dela lepo. Sicer pa sto okusov... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Blazka je bila tudi meni zmeri vsec. Tako nezno mi deluje...pa razgledana in lusna http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/plosk.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Blažka je bila meni full všeč dokler ni v nekem intervjuju izjavila, da na TV nima konkurence. Super punca. samo malo prepotentna.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 men je bla odajca všeč... sam sem jo ful malkrat gledala.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Ja, Blazka Mueller Pograjc je tudi za omenit tule, nedvomno je nekaj posebnega in ima svoj stil, to je ze treba rect, pa sposobna je zelo, na vec strani angazirana in tudi za vse zivo sposobna - med drugim je prevajala Coelha (in to dobro!!).Taka nezna, a hkrati pa ful energicna, vsestranska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 zelo malo berem cajtenge in revije, ampak ce govorite o bejbah in o pisanju zraven, morate omeniti tudi Vesno Milek, ki je nedvomno sposobna... in za moske zelo sexipilna in tudi ona nekaj posebnega...Bravo punce... jih je kar nekaj. Ampak Marsa, tale Vesna Milek je pa res, kot si povedala... prav tisto feme fatal. Tipica razmišlja in to noro... uff... To bi se imela kaj za pomenit! Seksapil... hmm... yeah... Potem mi je zanimiva tudi Desa... sem jo enkrat gledal v nevlogi komedijanta in mi je delovala depresivno melanholična - nasprotje njenega dela. Potem je še en kup bejb, ampak od vseh je pa edino Rebeka tista, ki je bolj za gledat kot za poslušat. Je kar nekaj... Rebeka - jao jao! čeprav se tudi jaz strinjam s to izjavo, da je bolj nadarjena za kaj drugega kot za petje Za kaj kej? Tisto pa itak vsaka izmed vas počne... Borut Pahor??? Ja kaj, a tudi lunatke padate na Versaccije in to? Kaj pa ima naš Borut? Potem pa takole glasove nabira!!! Bemu... bom moral it med politike... NIMBUSA za FUHRERJA Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Zanimivo, men je pa Mojca zakon...dokler je nisem spoznala sem bila bolj ko ne indeferentna, potem se mi je pa ful prikupla....všeč mi je ker takšna kot je pred TV je tud v real life-u. Pa še škorpijonka je....TAPRAVA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.