Skoči na vsebino

Fantovščine...dekliščine...

dr.Zgaga

Recommended Posts

• Komentarji 61
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx Mi nismo imeli ne enega ne drugega. Pa smo tud preživel.. Midva zdaj.

Tiste žurke babe posebej, tipi posebej.. men ni zanimivo, smo jo imeli lansko leto ko se je kolegica.. pa sem razmišljala kdaj bo konc, da lahk grem domu gledat en dober film pa se stisnat se ve h komu...

Moški so meli pa 2 dni prej.. pa tud.. so šli na pico, pa pol na pijačo.. Nč nikjer ni blo striptiza.. smo ena taka družba brez nekih ekstremnih želja.. se mi zdi če so neke take finte, da ti nelagodje mal pokvar vso stvar.. al ženinu al pa nevesti.. tko smo pa vidl da je tak dolgcajt it zase ven, da se imamo kot družba skupi bolj fajn.. ko da enkrat en drugič drug pod "prisilo" doma ostane. x:Dx

Tisti kmečki štosi, ko se babe v plenice zavijajo, pa moški na fantovščini muke prestajajo pa križ na ramah vlačijo so pa itak preživeti in pa res za kmetavzarje.

Tko da če nisi s takga okolja te glih ne gane.

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

a veš, kaj se bo dogajalo na fantovščini mojega bodočega moža, če se bom sploh kdaj odločila poročit, me čist nič ne zanima. Verjetno bo kak striptis, pa kakšne kurbice, muska, pijača, mal mej jedač,... Glih tako, kot če bi bral lunovo romatiko, našo telenovelo x:Dx

Moja, dekliščna pa tud ne bo glih zaostajala. Obvezen striptis!!!!!

Kar se pa tiče tistih fantkov za hiter seks, pa ne vem če jih bo kaj. Če bo imela katera punca specifično željo, drugače pa ne verjamem.

Ampak striptis pa mora bit!

http://home.kooee.com.au/gregpf1/images/TBB/screenb.jpg

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

xokkx Dekliščine so odlična stvar, še posebno, če slučajno naletiš na njo!http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/033102/033102love_1_prv.gif Vedno kaka pade xokx, ponavadi pa kar bodoča nevesta! x;)x x8Dx x^x

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

El Nino

zato, da je za zgago vmes... kaj pa drugega... x:Dx

Ne, resno mislim, če je poroka nek velik korak v duetu ... x:Dx

menim, da kar stil dekliščine kaže na kvaliteto odnosa v zakonu oz. fantovščina...

So to lahko lepe ali zelo thriller zgodbe... da o erotiki ne govorim

Dr. Zgaga :wOOt:

Mushi svaka čast! :palec: take so mi všeč!

čim pa so potrebe po stripteasu, naj pa kar tam uživa... tud nič proti

... kaj že?...  :xx!:

Razvrat, Mateja, razvrat! x:Dx

... v čem je tuki point?... teli razvrati na fantovščinah in dekliščinah meni zgledajo, kot, da je kdo izvajal kakšen teror nad dvema, ki bi ga rada srala z drugimi, pa se morata uboga revčka poročit... :o|o:

Tnx Zgaga.. x;)x

Mateja, tole si dober povedala. Jst tud tko študiram ko gledam v filmih ko sta ženin pa nevesta čist zmedena in ne vesta če je to to al ni.. pol pa ona v kozarc mal več pogleda in gre s slačifantom do kr daleč... al pa se on zbudi s tisto kurbico zjutri... mislim kaj je tega treba.. bistvo poroke ni da si daš zadnjič duška, če je to tist kar rabiš, pol sploh ni vredno da skupi z nekom živiš. Stran potem, ker je ta zgodba zaključena če te ena druga rit tolk vznemir. :U: :hepko:

Joj kok so men tile smajliji marsini dobri!

Mushi

Prejsnjo sredo sem bila na dekliscini..

Nevesta ni niti malo vedela, da jo bo sploh imela. Zvecer smo navalile naj kolegice k njej, poskrbele za vse.. ze zur doma.. in okoli enajstih smo sle na pico v Fokulusa (??ali je pa Fokus??).. mal dobre kapljice.. potem sta se pridruzila se dva (nevesti nepoznana) fanta, en je poskrbel za glasbo, drugi pa je nevesto povabil na ples.. Nic perverznega.. sam mal smeha... No, potem okoli dveh zjutraj smo se odpeljale iz LJ v Portoroz na nocno kopanje.. In tako je minila dekliscina.

Nobene slabe vesti.. sam dobri spomini.. (1 noc je pa ze zdrzala brez svojga princa!!) x:Dx

Ta zgodbica, sicer ne spada med dekliščino ali fantovščino, je pa zagotovo predporočna. x;)x

Mi enkrat razlaga en frend, kako so v imeli študentu enkrat žurko. Zelo uspešno! In ker je bila zelo uspešna, se je tudi zgodilo, da je naskočil priateljico od prijateljice! :o|o:

Čez kaka dva meseca se ta prijateljica od prijateljice oglasi in mu pove, da je xsurprisex noseča xsurprisex . Frend je :eek: x:((x :switz: w:Iw :switz: w:Iw :switz: :OO!:

Nakar, ga prijateljica prijateljice potolaži z izjavo leta: " Ne skrbi, saj se bom drugi mesec poročila!" xokx

In frend ji zaželi :hepko: in grehttp://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/082502/082502cheers_prv.gif, kjer sem ga srečal in mi je to povedal. x:Dx xg:Dx x;)x

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Do zdaj bila samo na 3 dekliscinah.....mislim bejbe se enostavno ne porocajo, tako, da jih ne moremo kar prirejati, sem pa dobila idejo, da bi z frendicami vse skupaj uprizorile **kao dekliscino**, ker smo vse itaq na koruzi...nekaksno zurko za dekleta....

Na eni, ki je bila skupna za dekleta in fante so fanta res pribili na kriz in take stvari in se meni ni zdelo zabavno...ampak imajo take obicaje-okolica ljubljane.

Ko je bila pa ohcet so nas pa pricakali v gasilskem spetirju z vodo....in smo se vozili skozi **vodomet**. To je bilo ql videti in na nek nacin kar carobno..soncek je ze zahajal in je bil res magic moment.

Na eni smo bile res samo punce in so bile neke igrice a je **nevesta** se poklicala bivsega fanta z dekliscine...in ja sta ze locena...

Na eni izmed je bilo pa res ql...tudi sama dekleta bilo nas je cez 30 in smo naredile super show in v gostilni, kjer se je to dogajalo je bila se ohcet...seveda so vsi fantje iz ohceti hoteli k nam...vstopnina je bila brez hlac....in voila kmalu je bila polna soba fantov brez hlac..., cel ansambel (ki je igral na ohceti), nekaj svatov ter seveda zenin in prica....seveda je nevesta prifurjala in ga odpeljala ven kar brez hlac v gatah...ker smo jim hlace vrnili sele, cez en lep cas. Mogoce se malo kmecko slisi zdaj, ampak takrat je bil res velik hec...pa se ene par let smo bile mlajse.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Cosma :palec:

Všeč so mi zabave....ko ni nujno, da sta mož in žena (oz. kandidata) vedno skupaj.

Lahko se zabavamo tudi brez drugega in brez misli na erotiko.

Res, da je ples "vertikalno izražanje horizontalnih želja"...pa vendar...včasih se na plesišču znoret tudi z drugo družbo...brez oči "partnerja" se mi ne zdi greh.

Imeli sindikalni izlet. Trije sodelavci so vzeli s sabo zakonce (z doplačilom). Po izletu so priznali: NIKOLI več! Raje ne grem več." (izlet je bil 5 dni brezplačno Turčija)

Zakaj?

Ker ni sproščenega ozračja...ker je potrebno vedno "paziti"...in da ne bo kdo mislil, da smo "ostali" počeli karkoli več (nedovoljeno), kot tisti, ki so imeli zakonce zraven...

Samo spontanost je drugačna...ni ti treba pazit, da z besedo, kretnjo - mimogrede užališ partnerja ali ga spraviš v neroden položaj.

Sem pa proti....dekliščini/fantovščini kjer je osnovni cilj...narediti kandidatu za poroko moralnega mačka. Ni fer in ne kolegialno.... Zajebancija...brez hlač, kmečko križanje (nikoli videla, ampak predstavljam si), žuriranje, nočno kopanje, mogoče tudi OGLED striptiza.... :palec: :palec:

Sem pa proti....dekliščini/fantovščini kjer je osnovni cilj...narediti kandidatu za poroko moralnega mačka. Ni fer in ne kolegialno....

:palec:

Zajebancija...brez hlač, kmečko križanje (nikoli videla, ampak predstavljam si), žuriranje, nočno kopanje, mogoče tudi OGLED striptiza.... :palec:  :palec:

Mene ogled striptiza ne mika :o|o: Tudi drugače ne, ne mislim samo fantovščine .... se mi zdi, da je to zadnje čase itaq 90% v ženski domeni. x:Dx

Sanjalica.. takole.....

Pol že nimajo tile zakonci odnosa pošlihtanga med sabo. Takšen ko človek je naj bo tud pred partnerjem. Očitno da se realnost in predstava o nekom ne poklapata.

Tisti sindikalni so itak sama kurbarija.. sej včasih bili.

Mushi

Guest sanjalica
Sanjalica.. takole.....

Pol že nimajo tile zakonci odnosa pošlihtanga med sabo. Takšen ko človek je naj bo tud pred partnerjem. Očitno da se realnost in predstava o nekom ne poklapata.

Tisti sindikalni so itak sama kurbarija.. sej včasih bili.

Verjetno to, da so sindikalni sama KURBARIJA...sodiš po sebi x?x

Sama hodim na sindikalne izlete (ajde, da jih imenujemo tako, čeprav imajo uradni naziv "strokovna ekskurzija") in NIKOLI se nisem KURBALA (enako trdim za ostale moje sodelavce-sodelavke!) x!x .

Ne posplošuj (ponovno: po sebi x?x ...ali pa ne upaš na sindikalnega...ker se bojiš...prilika dela tatu?)!

Pošlihtan odnos...ne vem koliko LET si poročena, sama dovolj, da vem oceniti, da lahko nedolžna šala v zakon pripelje zamero, dvom, nejevero...

In na sindikalnih izletih, kjer se ljudje poznamo do obisti med sabo /nenavsezadnje smo v službah združeni vsaj 8 ur dnevno/ nastanejo situacije, ki jih razumemo samo MI...in v očeh tretjih lahko izzveni čisto nekaj drugega...

Dvom....

Guest sanjalica
Mene ogled striptiza ne mika  :o|o: Tudi drugače ne, ne mislim samo fantovščine .... se mi zdi, da je to zadnje čase itaq 90% v ženski domeni.  x:Dx

Rachek...saj ne vem, kako bi reagirala na striptisu...nikoli ga nisem gledala; nikoli doživela....verjetno pač gledam sedaj na to kot - mogoče bi mi pa bilo všeč... (ne morem pač ocenjevati tistega, kar nisem doživela in preizkusila)

Ne vem, nikoli preizkušeno (po resnici povedano: nisem niti imela želje videti to...)

Joj, sedaj bo pa pirje frčalo ! x;)x

Niso mi všeč tovrstne zabave pred poroko ravno zato, ker v zabačenem selu kjer živim, tudi izvajajo razne neumnosti s križem in še čim podobnim. :xx!:

Žurke in kaj se na njih dogaja, je stvar posameznika žalostno je, da se ob takšnem dogodku kot je poroka dotična spustita v razmerje z drugim, tukaj po moje ni potrebna poroka, pijača ni izgovor.

Tudi jaz menim, da sindikalni izleti ali pa če jih imenujem po naše, tradicionalni pohod sodelavcev v gore vsako leto, niso več tisto od včasih, ko so šli samo zato, da je kdo koga naskočil. Imamo se res enkratno, brez pijače, kurbarije, ker smo tako medsebojno povezani, da tudi, če bi se občutila kakšna simpatija bi se izvedla že prej izven delovnega časa, rada grem skupaj z njimi, letos je bilo izjemno lepo !

LP!

O joj kok sem te zadela v bistvo... Sanjalica draga...

Veš kaj, ti že veš zase al si se al ne, drugač pa kolker vem so proti zakoncem na izletih tisti ki imajo kakšne grehe pa so po krivem obdolženi al pa mogoč tud ne.

Jst ne sklepam po sebi, sklepam pa po dogodivščinah na teh opevanih sindikalnih izletih.. če so bile nedolžne al ne vedo obrekovane osebe, za tiste ki nismo bli prisotni je pa to dokaz kolk je kdo pod kožo krvav, pa komu doma česa manjka.

Pa lep pozdrav! x8Dx

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...