Guest sanjalica 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Mushi...v bistvo me ti ne moreš zadet... si še pre.... Veš, imela sem spoznati vse evropske prestolnice na tak način, spoznati sodelavce/sodelavke na drugačen način...ne v ihti pripravit gradivo do določene minute... Krvavi smo pod kožo vsi.... tudi otroci.... Z leti mogoče bolj, kot v mladih letih; nekoč sem El_Ninu napisala...rada bi videla tvoj komentar na določeno temo čez desetletje ali mogoče več. Enako velja zate... Lepota mladosti je v naivnosti.... Pa še nekaj; povedano na malo bolj grob način.... Če bi se samo desetino toliko seksalo/varalo/prešuštvovalo kot se o tem govori....bi bili vsi.... Tako pa sem kar sem. In vem kaj sem. Ti zase...dvomim, da že veš, kaj si in kaj boš... O tem, kaj ti bo manjkalo doma...boš pa kompetentna govoriti ko boš "velika". Zaenkrat si v mojih očeh - otrok, ki dela prve korake, in ocenjuje korake ljudi, ki so padli pri hoji na Triglav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Lepota mladosti je v naivnosti....Kaj pa, če je v nedolžnosti ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Sanjalica kr tolaž se.Če vsi to delajo ne vem, dogaja pa se. In to je fact. Če maš pa v svoji sredini same super ljudi imaš pač srečo. Meni se želodec včasih že na novoletni zabavi obrača. Pa nisem tolk mlada, naivna pa ne več. Mogoče preveč stvari vidim, glih zato.. Ja, najboljš je takrat ko si naiven in se ti zdi ves svet lep, vsi ljudje poštenjaki in življenje idealno.Če z mojim življenjem kdaj več ne bo štimalo ga bo pač treba spremenit. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Lepota mladosti je v naivnosti....Kaj pa, če je v nedolžnosti ? Nedolžnost je naivna... in Naivnost je nedolžnost.... Vse pa ima (kratek) rok trajanja.... Mushi; nimam super ljudi okrog sebe, okrog sebe imam ljudi, ki so(smo) krvavi pod kožo, ki grešijo(mo), ki se trudijo(mo) živeti po kriterijih, ki si jih vsak postavi zase. Zaradi tega ne potrebujemo sindikalnih izletov, novoletnih zabav, takšnih in drugačnih srečanj, kontrolo parnerja, biti ves čas z njim, partnerju ne dovolit....Če kdo hoče - si vzame, če pa kdo noče...noče, v vsakem primeru pa pusti drugim, da jemljejo, sami pa živijo(mo) po svoje..... Brez obtoževanja in lažnega sprenevedanja: Meni se to ne more zgodit... Jah, menjaj okolje...če se ti na novoletnih zabavah obrača želodec. Mogoče pa ne spadaš med "rajo"... Mladost ne lmerim samo z metrom, na katerem se pišejo leta, ampak meter, na katerem se pišejo...doživetja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Nedolžnost je naivna... in Naivnost je nedolžnost.... Vse pa ima (kratek) rok trajanja....c-c-c :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Tnx Zgaga.. Mateja, tole si dober povedala. Jst tud tko študiram ko gledam v filmih ko sta ženin pa nevesta čist zmedena in ne vesta če je to to al ni.. pol pa ona v kozarc mal več pogleda in gre s slačifantom do kr daleč... al pa se on zbudi s tisto kurbico zjutri... mislim kaj je tega treba.. bistvo poroke ni da si daš zadnjič duška, če je to tist kar rabiš, pol sploh ni vredno da skupi z nekom živiš. Stran potem, ker je ta zgodba zaključena če te ena druga rit tolk vznemir. Joj kok so men tile smajliji marsini dobri! Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Dobra tema, na katero dam lahko zelo kratek odgovor: cisto mimo... (Dekl., fant., pol pa razuzde'). Ti striptizi, ki Rachek omenja, kako so zdaj 'in' (res je!), to mi je pa sploh off. S cim in na kaksen nacin se vse folk zabava... :o|o: Zelo malo skupnega s pojmom poroka, zveza, povezat se iz ljubezni za ves lajf...Sicer pa - vsak po svojem okusu, zelji, navadah etc...Meni se ni treba ukvarjat s tem... ... tako ali tako pa raje zuram v moski druzbi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Ti striptizi, ki Rachek omenja, kako so zdaj 'in' (res je!), to mi je pa sploh off. S cim in na kaksen nacin se vse folk zabava... :o|o:Ja, z monotonim življenjem in kupom nerešenih težav .... :o|o: No ja, vsak po svoje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Povabljena na dekliščino in razmišljam kaj bi bilo primerno za darilo... in se dekleta sploh ne poznamo med sabo...ideja je padla za bodypainting, ampak mislim, da bi bilo boljše, da bi še kam šle ven, mogoče plesat...uf pojma nimamSama sem to naredila čisto drugače in brez presenečenj, čisto jasne zadeve...hm, kako? Ko bi le vedela, kaj si ona sama želi, škoda da ne pove direktno.Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 hja stanka, poglej v njen horoskop in predvidvaj, ZADEN KEJ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ...na fantovščinah je baje en sam razvrat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ja? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 tut slišal, da se prjatlce skregajo rade tamle takrat.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Pošten človek (pa ne rečem da sem to jaz) bi se vprašal kaj sodi ta tema pod duhovnost ???!no še zmer ne vem točno prmejdunej..... to je bolj za vkaj si mislimo....hm no ampak ne vidim več pointa fantovščine al pa dekliščine... ne pijem se ne nažiram se ne zakajam ko sem zaljubljen tolk da bi se poročil sploh ne pomislim na kako drugo, heh, zapravljanje dnarja če mene kdo vpraša... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 S cim in na kaksen nacin se vse folk zabava... :o|o: Zelo malo skupnega s pojmom poroka, zveza, povezat se iz ljubezni za ves lajf...Ssssss...zanč je bla fantovščina s tremi prostitutkami...ker se bodoči ženin ni mogel odličit s katero bi zapečatil samski stan...je to opravil kar z vsemi tremi... :xx!: V bistvu...sem rekla svojemu...to je ena izmed najhujših stvari s katero dejansko pokažeš svojo ceno...kako nizka je... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Duš, kar tri na en večer, pol še pa nevesto. Težka, težka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Sej ni treba, da ga je do konca namaku...dost je sam približek... :xx!: :xx!: :xx!: jej...sstane... (sem ful u bedu...zarad kužkov...mi sploh ne gre pisat...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Kaj, še psi so naje.ali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ssssss...zanč je bla fantovščina s tremi prostitutkami...ker se bodoči ženin ni mogel odličit s katero bi zapečatil samski stan...je to opravil kar z vsemi tremi... :xx!: V bistvu...sem rekla svojemu...to je ena izmed najhujših stvari s katero dejansko pokažeš svojo ceno...kako nizka je... :xx!::xx!: beda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Kako, se ti zdijo tri premalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 absolutno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 sstane, kake pa ti sekaš kdor ne seksa- seka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ali pa smrka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ojla, meni tudi niso včeš tele fantovščine in dekliščine s telimi raznoraznimi prostitutkami in slači fanti...Res...že ime pove DEKLiščina ( samo dekleta) in FANTovščina (samo fantje) in tako je lahko 100 % najboljši žur pa še poročiš se s čisto vestjo, ker zakon naj bi slonel na zaupanju...če pa ne moreš svojemu izbrancu zaupat da v tem zelo znanem večeru ne bo počel tahih bedarij...potem že ni vredno se poročiti...So bili enkrat fantje zbrani in so pripravljali in se menili za fantovšno...no pa je padla tudi tema na prostitutke, plesalke...pa sem čisto tako vprašala...pa zakaj je to tako pomembno...in zakaj to mora bit...ker sicer niste srečni...pa mi je en prou pamtn reku...to je še edini večer pred tem ko bom ulovljen in bom večno pod nadzorom :xx!: . Škoda...da si nekateri tako predstavljajo zakon...kar je pa najbolj zanimivo pa je, da je ta fant s svojo punco hodil že 5 let in potem sta se pač odločila da se želita poročiti...žalost. No in ko sem ga vprašala...pa a to pomeni da si jo tudi sedaj varal...ker meni namreč pomeni poroka samo še dodaten papir in lep dogodek v življenju in nikakor ne neke zapreke...torej je v zvezi v kateri sta že 5 let ravnotako naj nebi smel varati...in potem se je slišal glasen smeh :xx!: .Ob takih trenutkih pa res človek pomisli...pa kaj res ne obstajajo normalni ljudje, ki bi jim človek lahko zaupal Imam pa še eno zelo pozitivno izkušnjo...in to je fantovščina ki sem jo celo videla...S prijaltelji smo šli pred cca. 14 dnevi ven na pijačo...bila je sobota in se vsedemo v lokal...zunaj...bil je zelo poln. Čisto na koncu lokala so v velikem krogu sedeli fantje...vsi so bili iz Londona...res so bili smešni...šli so se igre se nasmejali do solz...in za po vrhu vsega si naročili pizze...v lokalu so stregli samo pijačo...zato so poklicali z našo pomočjo pizzerijo salomon in si naročili ogromno pic. Ker seveda vseh niso mogli pojesti so začeli talati pizze po celem lokalu...mi smo se tako nasmejali in seveda oni tudi...Na kar smo enega izmed njih le vprašali kaj imajo...pa je rekel da se njegov prijaltelj poroči s slovenko in so prišli v Slovenijo malo se poveselit. Predstavil nam je srečneža in kaj mi je bilo najbolj všeč je bilo to...da so se mu oči svetile od sreče...ko je povedal da se poroči...to je res lepo videti. Tako dve popolnoma različni zgodbici...katera vam je bolj všeč...pa sami izberite.Meni definitivno druga Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.