Buddha 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 hjoj, kakšna izpoved Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Kašna bo pa kaj tvoja fantovščina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 jojojojoj.. majica, sončk...gnusno. :xx!: Men tud tako razmišljanje... mislim, pizda, pa kaj taki rinejo v zveze... ZAKAJ? Da majo kuharco doma, eno k jo nastav, če ni nč novga.... mam eno slikco kok enem jajce nategujejo z neko mučilno napravo, pa je ne znam gor dat.. To bi jst s takim k bi mene hotu na finto vrečt naredila! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 a to še kr obstaja!!!!!!!!! mislim dekliščine pa fantovščine jaz nisem nikoli bila in tudi je ne bi imela :xx!: :xx!: se mi pa zdi ja, da je ene vrste potuha za še zadnjič kej okusit ker pol kao ne bo več kolikor pa sem slišala, se pa itak bolj drugi zabavajo kot glavni gost (bodoči ženin ali nevesta) eni pač izkoristijo vse prilike, da ga lahko še malo namočijo ali si jo omočijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Dekliščine in fantovščine ...marsikaj se dogaja, sicer nisem bila na veliko njih, ker so moji prijatelji povečini neporočeni. Spominjam se ene izredno lepe, prijateljica iz mladostnih let, se je prva in zaenkrat edina omožila , mogoče mi je ravno zato ostala lepa v spominu. Bilo nas je nekaj čez 40 blizu 50 in smo se imele zelo dobro. V sosednji sobi gostilne so imeli pa istočasno ohcet. Ko so imeli **muzkonterji** pavzo, so pa hoteli k nam uletet, valjda skoraj 50 žensk...pa sva se z frendico postavile pred vrata in rekle, da je vstop moškim dovoljen samo brez hlač. Fantje pa takoj pripravljeni na hec, hlače dol...( smo mislile, da niso tok pogumni) in so lahko šli naprej, malo po malo je bil že cel ansambel pri nas samo v gatah, uleti še priča, pa ženin...njega smo oprostile slačenja, pa uleti nevesta ful penasta, da naj zgine nazaj ....madonca, saj najbrž bi tudi jaz popenila, če bi bila na njenem mestu, lastna ohcet, desc pa takoj med ženske zajadra. No ampak dekliščina je bila lepa sama po sebi, kot zabava, ne zaradi vseh teh moških, ki so bili kot ščepec začimbe o dekliščinah, katerih se govori. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarilo 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 Hitr rabim idejo kaj ušpičit sestrični za dekliščino. pa brez vulgarnosti,hočem sam sproščen babji žur,z ogromno krohotanja pa neki bo mogla delat kako bajto zidat al pa kej. hitr predloge ljudje plisss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Titania 10. avgust 2006 Prijavi Deli 10. avgust 2006 Do zdaj sem bla na dveh dekliščinah (obe brez striptiza), pa je blo ful fešta - če so prave babe na kupu, ko so za žur, sploh ni problema - igre pa so itak neke standardne. Pa s kolegico sma ji kuple torto v obliki k..., ko je pisalo gor "samo tvoj" - to bi nekak bil smisel dekliščine. Drgač pa - če bi človek poslušal vse štorije...po moje gre pač za fantovščine in dekliščine po meri ljudi, ki jih prirejajo...npr. menda se je že zgodilo, da so pozimi nekje pustili reveža na križ prvezanega nekje zunaj, pa je zmrznil - to po moje ni smisel fantovčine...pa da posnamejo akcijo s kurvo in nesejo kaseto nevesti (ki potem to ni)... Pa že to, da se tak načrempajo, da pol kje s šanka padejo, pa pol na poročnih fotografijah ne vejo, kak bi jih obrnli, da bi bli kolko tolko celi videt... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Lipi 15. avgust 2006 Prijavi Deli 15. avgust 2006 Evo, js prhajam bolj z vasi, kjer so fantovscine pa dekliscine pac obvezn del. Amapk moram rect, da vsaj na teh kjer sem bila, in zadnja leta so to ponavadi kar kombinirane, ni bilo nic tako pohujsljivega (okej, ce pac odmislis da nekateri mislijo, da se imajo dobro samo ce so pijani kot krave ). Ponavadi so raznorazne igrice (seveda s seksualno konotacijo, te tako poskrbijo za najvec smeha, pa tradicija so.. kao...), ples, muska... Zabava pac. Tudi kriz za zenina je, ampak vsaj na fantovscinah kjer sem bla (in te so bile mesane, tko da ne morem rect kaj se dogaja ko so fantje sami med sabo), je to cel dogodek... zeninu so privezali kriz (ponavadi ni bil tako tezek da ga zenin ne bi mogel sam nosit kar nekaj casa naokoli), in uprizorili krizev pot, kjer je zupnik postavljal vprasanja, zenin pa je za vsak odgovor moral spiti kozarec (vsak odgovor je napacen, zupnik pa ponavadi poskrbi za salve smeha). Kolikor bolj je bil zenin pijan, toliko bolj so fantje pomagali nosit kriz. Tko da mislim da ni noben zenin resno trpel, pa tudi odvezali so jih ko so opravili vse postaje. Skupaj ponavadi to traja pol ure. Morda malo kruto, ampak do sedaj se v bistvu se noben ni pritozil. Komentar mojega brata je bil: se eno uro bi ga nosil, ce bi blo treba. Ego pa ponos, potreba po dokazovanju. Kriz naj bi predstavljal vse tezave ki jih bo moral premagat v zakonskem zivljenu, in je kao zadnji test, ce je zenin dost mocen in sposoben to zdrzat. Recimo da je to ostanek nekega obreda iniciacije... Aja, pa kriz naj bi bil kao enako tezak kot zena, sam ga prilagajajo zeninovi moci. Ker ce mi moj bodoci, pa kdorkoli ze bo, moral pol ure mojo tezo okol nosit, bi bil reeeees bogi.V glavnem... v nasi vasi je to zgleda se kar nedolzno in splosno zabavno vse skupi Je pa tut res, da se pri nas, pa kolikor smo mladi razseljeni, pa studiramo pa tako, za vsako poroko zberemo skoraj vsi, in dan prej postavljamo mlaj (za zenina) oz. smrekce (za nevesto... na vsaki strani dovoza k hisi je majhen mlaj, med njima pa deska z napisom Dobrodosli svatje na glavno cesto oz. Živela ženin in nevesta na notranjo stran, deska pa je ista za poroke ze dolga leta, vsake toliko se obnovi). O simboliki ne rabim, a ne... falus in tunel... No, in postavljanje mlaja je za ljudi, ki ne zivijo vec na vasi, postala nekaksna fantovscina/dekliscina za sovascane... kar za vse, ne glede na starost in spol. Edina tezava je v tem, da je to po tradiciji vecer pred poroko, tako da vecina na obred pride z rdecimi ocmi Ne vem... kdo lahko rece, da je kmetavzarsko, ampak meni se zdi prav lusno... in veliko mladih se pride porocit nazaj domov ravno zaradi tega. Pa se Otocec je zlooo lep kraj za poroko in nudi krasno ozadje za porocne fotografije No, kar sem hotla rect... take dekliscine/fantovscine so mi fajn... Preprosto zur s prijatelji, ki je pac bolj sproscen in neuraden kot ohcet sama (pa tut ta je fajn festa ponavad) Striptease je meni osebno vecinoma neokusen in nezanimiv (ne recem, ce bi bil privat s strani mojega partnera, ampak to potem spada med predigro, ne pa... sej ne vem kk bi to oznacla... brez veze, v glavnem). Kljub splosnemu prepricanju se mi zdi, da je bolj za nevestine prijateljice (one ga ponavadi organizirajo, ce sledimo kliseju), kot za nevesto samo. Varianta, ce bo nevesta ze mdobila moza in porocno noc, bomo me pa vsaj to, in se bomo delale da je to boljse ali vsaj enakovredno temu, da ima ona partnerja, ki se imata rada in spostujeta. Ce pa v to prepricamo se njo, potem bo njen zakon manj vreden, in bo enako zanic kot nasa zveza oz. to da me tega nimamo, ne bo tako grozno, ker glej, zivimo glamurozno samsko zivljenje. Ampak seveda to govorim o klisejih s filma... vsakrsna podobnost z realnim zivljenjem , osebami in dogodki je samo nakljucna Ampak vseeno, ce gres v poroko zaradi tega, ker partnerja ljubis in spostujes, potem pa res ne vidim zakaj so potrebne fantovscine/dekliscine, ki so kao "zadnji vzdihljaji svobode". Mislim... dej, pol se raje ne porocit, prisparas na slabem zakonu in locitvi. Uf, sem se pa razpisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. junij 2009 Prijavi Deli 24. junij 2009 ne zanimajo me mnenja o tem...ampk ideje!!! za dekliscino...! ideje - brez omejitev.... .... itk se lahk pol izlusci... hvala a ma smisu odpirat novo temo v cvekarijah, k je ta ze tu v duhovnosti... kj sploh dela tle Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Kapica, a še rabiš ideje? sem bla na treh dekliščinah, in je blo prav luštno nič striptiza, nič traparij v smislu moralnega mačka, ampak velik heca in pač enih takih trapastih igric - spet odvisno od neveste, ene so bolj za hece, druge ne.. Drgač sm pa vidla, da so tud na netu ideje, mal pogooglaj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Kapica, a še rabiš ideje? sem bla na treh dekliščinah, in je blo prav luštno nič striptiza, nič traparij v smislu moralnega mačka, ampak velik heca in pač enih takih trapastih igric - spet odvisno od neveste, ene so bolj za hece, druge ne.. ce ti je..., dj se mal razpis... to mi je vsec! hec! brez moralnega macka itd... lahk tud os Drgač sm pa vidla, da so tud na netu ideje, mal pogooglaj.. nekak se mi ne da s tem ukvarjat...! in bi najraj mela... vse to ze kr na pladnju... oz. za mano... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 13. julij 2009 Prijavi Deli 13. julij 2009 lol nism prej vidla.. drugič me kr prej za rokav na OS pocukaj.. bom probala mal zbrat ideje, ti mi pa napiš na OS, za kako nevesto gre če pa sam pogooglaš 'dekliščina' ful tega ven vrže:http://www.planet-lepote.com/forum/viewtopic.php?t=3215 tu so ene fajne: http://www.ringaraja.net/forum/m_2777286/m.../tm.htm#2777286(test/kviz koliko se poznata, smo tud pr eni naši mele) opozorilo: ene so tud mal 'kinky'.. nekaj idej recimo tud tule http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7521 (neki mal 'perverznih' sicer tu..)se mi zdi, da je naša ena tud morala previjat dojenčka, med drugim poglej si malo, pa še kaj pogooglaj.. so kr zanimive ideje ponekod..če/ko bom mela čas, ti pa še napišem kaj več na OS.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.