aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 čist sem paf. kaj?! k sem prebrala vse tole. a so eni čist? ja očitno so. Sam tist člank iz mladine me ful zanima pa je premejhen da bi ga človk lahko prebral. Kr ne morem verjet, da je nekdo lahko tako podel. In da so ljudje tako naivni. No ampak v hudi stiski verjetno res verjameš vse. samo morš vedt, da če te hoče nekdo pozdravit te bo z dobrim ne slabim. neverjetno. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest zzabica 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Članek lahko prebereš na:http://www.mladina.si/tednik/200430/clanek...bastijan_ozmec/ oz. na Mladinini strani, Manipulator, Rešitev pred propadom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 u hvala. sam res grozn tole vse skupi. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Sem prebrala vse kar je tukaj napisanega in sem Malo zaradi tega "bolanega" tipa, ampak me ni preveč pretresel, ker takih je na žalost ogromno in sem že marsikaj slišala. Bolj me čudi kako so lahko bile te ženske tako naivne, ne morem verjeti da jih je dobival na take fore, ko bi še otrok vedel, da ne štimajo. Vem, da človek v krizi naredi marsikaj in marsikaj verjame...ampak izganjanje ne vem kakega uroka in hudiča ipd...s spolnim odnosom mislim no... Mene bi se tip samo malo napačno dotaknil in bi on videl hudiča Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Članek lahko prebereš na:http://www.mladina.si/tednik/200430/clanek...bastijan_ozmec/ oz. na Mladinini strani, Manipulator, Rešitev pred propadom.Hmmm...prebrala članek... A to je to? Sorry folk ampak ta članek je premalo natančen, obsežen in dvomim da je imel kaj haska. A ga je imel? Je že res, da je bolje, da je taka objava kot nobena, ampak na žalost kot vemo take objave ne zaležejo...Če ne bi poznala primerov iz tega foruma, bi rekla ja ja, za lase privlečeno, ko bi prebrala članek v Mladini A mogoče kdo ve kaj se zdaj s tem tipom dogaja? A še kar veselo "zdravi"? :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 to tud mene ful zanima. A so mu sploh lohk kej nardil? Al je ta slovenija tok :xx!: da un še zmeri prakticira to ? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 nihče nič ne napiše, zgleda da res nihče ne ve kako je s to stvarjo :xx!: Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 sa vsi pozabli Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Aja, še eno strategijo je treba natuhtati: kako se čim manj obremenjevati z njegovimi sms-i, ki bodo slej ko prej prišli, pa bojo zelo verjetno zelo agresivni. Jasno, ne bereš in samo deletaš, to itak ... ja, pa nehaš mislit na to.Zzabica hojla,če bi se smsji ponavljali ti lahko mobilni operater blokira dohodni klice in smsje z določene številke. Samo mislim da pol neha, jaz sem imela izkušnjo z njim in sem mu samo sms poslala da me ne bo, da grem domov. In mi je odgovoril da ok, ampak da naj ne izgubljam časa, da maj se hitro javim. Kao! Valda sem izbrisala njegovo številko in se nisem javila, od takrat je mir. Chandra in Aiwa, po moje še vedno prakticira, če je pred pol leta potem zagotovo še sedaj. Mogoče bi pa kakšen pravnik vedel če se mu da kaj nardit...nimam pojma. In Chandra, stvari včasih niso tako enostranske in enostavne. Jaz mam isto mnenje v splošnem - če se me tip, ki se me nima kaj dotikat dotakne - bo že videl hudiča...ampak ko greš nekam se kao zdravit, se hočeš nočeš podvržeš avtoriteti zdravnika, zdravilca itd (smola če naletiš na šarlatana). Meni je vse skupaj po prvem obisku postalo sumljivo in je bil to prvi in zadnji stik z njim (na srečo tud nisem bla čist na tleh, pa v družini mam tolk opore da sem lahko z njimi predebatirala kaj se dogajalo in valda je bla odločitev NE), marsikdo pa je bolj labilna oseba al pa čisto na tleh, pa to ne pomeni da lahko glih kdorkoli zlorablja trenutno šibkost - kar se lahko zgodi vsakemu v stresni situaciji. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ja ko si čisto na dnu na marsikaj pristaneš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Možno da res, samo jaz osebno nisem tak človek, ker se mi podzavestno vklopijo alarmi, če začutim, da nekaj ni kot bi moralo biti. Da zadeve niso enostavne in ne gredo tako enostavno dobro vem in me prav to jezi, da določenim stvarem nikakor ne moremo priti do konca. Ne splača se spuščat v ta naš sodni sistem, ker je :xx!: :xx!: :xx!: , ampak mogoče je pa ravno to narobe. Upam, da se je vsaj malo razvedelo za tega tipa in da ljudje ne hodijo več k njemu. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 ja sej to ke že ful velik da smo se tukaj razpisali in opisali svoje izkušnje...dost ljudi, ki jim je bliza ta tematika (zdravilci, bioenergija, astrologija, itd) je itak na tem forumu...tako da tud jaz upam da smo naredili nekaj pozitivnega za obveščanje in tud osveščanje... lep dan Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridaa 29. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 29. marec 2005 še zmeraj žalostne novice, naj ga kdo ustavi! http://med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=156328&t=156328 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Cele horde naivnega folka al kaj... :||||Joj, kljub majhnosti Slovenije!!! Nimas kaj, to ga mora ena od 'obravnavanih' prijavit, sicer ne bo nic, zaenkrat se pac po forumih pise.Dobro da si osvezila, frida, lepo, ko si se oglasila (zal pa spet v tej temi). In to gre ze v leta in tip se vedno ribari v kalnem. :xx!: Tam je nekdo na tem forumu menil, da je morda ena oseba vse te odgovore provajdala! Po vseh slovenskih forumih al kaj.... v kakih 20 osebah... se z razlicnimi nicki vclanila na razlicne forume... ... folk ni normalen, lohk se jih 100 oglasi, pa ne bo nihce videl, ce noce videti. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 psihicha ustavt! meni je lani poshiljal sporochila,da je nma meni narejena chrna magija......sam enkrat pred dvemi leti sem ga klicala in se v eni minuti skregala z njim in mi je vrgel dol slushalko bebec tapravi.she dobro,da sem ga takoj pogruntala....tko da me tud tista sporochila niso sploh tangirala......mene zhe ne bo jeb**!!!!!!!sam kolk folka pade na to......treba nekaj ukrenit! Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>... in se v eni minuti skregala z njim in mi je vrgel dol slushalko Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 pa valda. kao vidim jaz na internetu brezplacen horoskop in mona kot sem ,ga poklicem in tip mi rece ,da naj mu dam podatke in naj ga poklicem ob 9h zvecer,da mi pove, kaj je izracunal...bla bla....in ok.pol pa ga valda zvecer nisem poklicala in si je on zgleda shranil mojo stevilko....tko da me je tip kar poklical okrog 10h zvecer in mi rekel,da se nisva tako zmenila iin da se ne drzim dogovora....in pizdil neki v tri dni.hotel je da bi se mu opravicevala ,ker nisem poklicala.sprva sem se opravicila,on pa je she kr neki tezhil,pol sem mu pa lepo povedala,mislim....halo?a s ti usekan malo?pol je pa popizdil in me nadrl ,da sploh nisem hvalezhna za njegov trud in bla bla.....in vrgel dol slushalko.itak mi je bilo zhe ,ko sem ga prvich in edinich klicala ful chudno.....instinkt mi je nekako govoril,da tle neki ne shtima,pa sem pol vseen klicala ,ker sva se s sodelavko tako zmenili....ampak tip je pa res en smrad!ko sem pol tle vidla,kaj vse je sposoben..........uffff,she dobro da sem se skregala Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ja, vcasih je kak prijem, ki mislimo zanj, da je najmanj primeren, na koncu najprimernejsi, ocitno vcasih ze nasa podzavest ve. me pa malo cudi tole, vseeno...Mislim ker ce rekla/kazala dela tko mocno in s tako silo, v primerih, ko recimo nic ni res, kar se gobca, kako da tule se kot plaz ne razsirijo taksnile infoti..Ta temu, oni onemu, celo v Mladino smo spravili (a en mali prispevcic, no a boljse kot nic)...Cudno... da folk daje sanse. Tam do enega, ki pa ful dobro dela in dejansko pomaga folku, morda celo stotinam, so pa skepticni in mora se skoz nekaj zagovarjat, utemeljevat..Tale pa tkole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, vcasih je kak prijem, ki mislimo zanj, da je najmanj primeren, na koncu najprimernejsi, ocitno vcasih ze nasa podzavest ve. me pa malo cudi tole, vseeno...Mislim ker ce rekla/kazala dela tko mocno in s tako silo, v primerih, ko recimo nic ni res, kar se gobca, kako da tule se kot plaz ne razsirijo taksnile infoti..Ta temu, oni onemu, celo v Mladino smo spravili (a en mali prispevcic, no a boljse kot nic)...Cudno... da folk daje sanse. Tam do enega, ki pa ful dobro dela in dejansko pomaga folku, morda celo stotinam, so pa skepticni in mora se skoz nekaj zagovarjat, utemeljevat..Tale pa tkole... meni res ni jasno,kako mu uspe tko nategnit folk.al je folk res tko na dnu,da se kr prepushchajo pol temu norcu,.....po eni strani,che se spomnim za nazaj,ko sem ga takrat klicala.....je tip v bistvu ful vsiljiv in kr ne pusti ti do besede,obnasha se ful superiorno oziroma prepotentno.tko ,da te najprej zmede,pol ti da nek obcutek krivde in pol ,ko se pocutis zmedenega in totalno nikakvega...pol ti pa zacne ,da potrebujes pomoc in da je on edina resitev.tak feeling mi je dal takoj na zacetku,ceprav mu jaz nisem prav nobenih problemov izpostavljala.morda me tudi zaradi tega ni mogel pretentat,ker nisem bila na dnu.in sploh nisem potrebovala nobene pomoci od nobenega ,tko da psiholoshko v tistem trenutku ni mogel vplivati name.najbrzh pa glih na to karto igra pri ljudeh,ki so v tezhavah in si ne znajo sami pomagat.in to je zhiva svinjarija. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Najbrz je res nekaj takega, dobro si pogruntala tole. In zal je res, svinjarija, ker je z namenom in ciljem (in ne sam da neodgovorno ravna). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Najbrz je res nekaj takega, dobro si pogruntala tole. In zal je res, svinjarija, ker je z namenom in ciljem (in ne sam da neodgovorno ravna).mene kr jezi tole.ker je tolko ljudi,ki ishchejo pomoch pri drugih,namesto v sebi.....tko se pochutijo nemochne,obupane...in pol naletijo na she eno mino po eni strani je to mogoche celo dobro,da dobijo en znak,da si morajo sami pomagat....sam ne v taki obliki,kot to on dela.niti priblizhno!on je pa en tako bolan chlovek.....ki zhivi in se hrani z nesrecho drugih.namami plen,ga zmede in celo dela se da mu lahko pomaga.mislim,ne vem.....tip ,v bistvu tako neznansko trpi za zheljo po nadmochi,pozornosti in potrjevanju njegovega ega......da je to zhe hudo bolano pochetje.kolikor sem jaz uspela zashtekat tega psihopata,se mi zdi kot da ima celo dve osebnosti.v eni hoche osebi pomagat,v drugi jo pa izrabit.....kot bi se transformiral,varjanta volkodlak.sem dosti o njem razmishljala in me res zanima ,che je tip zhe od rojstva moten ali je to obnashanje posledica nechesa kar se mu je dogajalo.... po moje je to posledica nekega dogodka iz njegovega zivljenja.in sam potrebuje pomoc in ker ga nihce ne opazi in ne vidi,da je potreben pomoci,se sam dela da lahko pomaga pol pa izkoristi.......tip je za v idrijo 100%she bi o tem lahko nakladala,o teorijah.....sam tud zato obstajajo ljudje z ustrezno izobrazbo.vcasih me prime ,da bi ga spet poklicala,da mu nashtimam zanko,da ga zhe enkrat pride reshilec iskat in direkt v idrijo,pol pa naj tam predava .......zdravnikom Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigryca 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Pozdravljeni, moram vam povedati da je ta mr. Zven še kar na pohodu s temi sms-i o črni magiji. Hvala vam, ki ste pisali o tem. Upam da je malo takih, ki nasedajo. Ubogi pa tisti, ki so obupani pa najdejo takšno pomoč!!! Hvala in LP vsem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Zivjo in dobrodosla! Hvala tudi tebi, da si se oglasila (morda imas sama podobno izkusnjo?). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No tkole zgleda(naslov clanka je RESITEV PRED PROPADOM, podnaslov pa Zdravilci, terapevti in prevaranti): Marsa Sem bolj zadaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Nic hudega, vseeno si bolj spredaj kot desetine naivnezev (saj vem, da si mislila - s tole temo). Saj ni bilo nic takega, en mini clancic pac, pa tud niso mogli ne vem kolk pa kaj pisat, ker je 'iz zgodb', s foruma (niso govorili z zrtvami samimi), tako da, tolk se je tedaj ocitno pac dalo narediti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.