Skoči na vsebino

Zven

Fridaa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Pa kaj vam to pomaga, kak clanek v casopisu ali reviji - prav nic.

Saj imaste zakone, pa ga prijavite. ...

... seveda morajo dati podatke tisti, ki so bili pri njemu, da ne bi slucajno prijavljali kaksno nedolzno osebo  x;)x

LP

Ja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sem šele zdaj vidla temo oz. pred kratkim, pa je sploh nisem odprla. Zven me je takoj na nekoga oz. nekaj spomnilo ... Ja, tudi mene je hotel "reševat" ... po mobiju ni prenesel ugovorov ... bil je vsiljiv in prepotenten ... to je blo že lani ... Res je za v Idrijo

Hojla, Lunarci!

Tud mene je zmrazilo, da takšen človek deluje na tak način.

Valjda ni razčistu sam s sabo, le kje se bo njegova zgodba ustavila.

Jasno mi je, da gre za seksualnega obsedenca, ki je energetsko močan in zna uporabiti tudi magijo odvračanja (strah ima velike oči ali pa vsak svojo pot).

Žal so taki "zdravilci" prava antipropaganda za komplementarno zdravilstvo. Bo valjda novi zakon "pokril" take brezvestneže? Če si ga bo katera upala prijaviti? Morda le katera nova žrtev ali pa bo ta volk dlako menjal?

Heh, zahvaljujoč tem sporočilom zdaj vem pri čem sem! Hvala!

Lepo se imejte naprej!

Dobrodosla, zivjo! :palec: :vio:

Zal dvomim, da ga bo katera prijavila; bo morala 'mozhu povedat', 'priznat', 'govort o tem' (boleca izkusnja najbrz za zenske, pol ko se streznijo sploh, najbrz pa ze 'vmes'), pa se neumne in naivne so kao izpadle.

Dvomim, no.

V bistvu se mi smili, kaksne energije bo to revez dobil v ksiht nazaj, slej ko prej pac.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdravo, Marsha!

Res je, da ga bo ta "revež" dobil velik račun nazaj - zakon karme je tu neusmiljen, ker pravi: "Kar seješ, to požanješ!". Posledice bo morda odnesel v naslednjih par življenj.

Drugo pa je, da ga mi opravljamo - to njemu zmanjšuje teret karme in mu omogoča, da še naprej "mrda" po starem. Vsaki bi svetoval, da ga neha obsojati, ker bo se tak ali drugače "energijsko" povezala z njim. Verjamite mi, da nekdo, ki ima vsaj 50 krat večji biopotencial zmore takšne pravcate manipulacije, ki udarijo v "žrtvine" podzavestne sfere. Seveda ima vse mejo! Več pa o tem ne bi razlagal. Naredite kot je Frida, se odklopite in čao!

Lepo pozdravljene!

P.S.: Marsha! Sem pa drugač posebne redke vrste - moški! x;)x

Berem izredno slabe primere, doživetja tukajšnjih punc in po drugi strani imam stik z osebo, ki Zvena osebno pozna. Tukajšnje punce jamrajo, da dobivajo smse in da jih izsiljuje, medtem ko meni in Zvenu skupno znana oseba pravi, da to sploh ni mogoče. Da gre bržkone za ženske, ki bi ga rade osvojile ipd.

Toliko od mene, sem le spremljevalec te teme.

Bi pa bilo lepo, če bi se oglasila katera, ki je zaradi strahu pred prihodnostjo, hlačke tudi dol dala.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Zdravo, Marsha!

Res je, da ga bo ta "revež" dobil velik račun nazaj - zakon karme je tu neusmiljen, ker pravi: "Kar seješ, to požanješ!". Posledice bo morda odnesel v naslednjih par življenj.

Drugo pa je, da ga mi opravljamo - to njemu zmanjšuje teret karme in mu omogoča, da še naprej "mrda" po starem. Vsaki bi svetoval, da ga neha obsojati, ker bo se tak ali drugače "energijsko" povezala z njim. Verjamite mi, da nekdo, ki ima vsaj 50 krat večji biopotencial zmore takšne pravcate manipulacije, ki udarijo v "žrtvine" podzavestne sfere. Seveda ima vse mejo! Več pa o tem ne bi razlagal. Naredite kot je Frida, se odklopite in čao!

Lepo pozdravljene!

P.S.: Marsha! Sem pa drugač posebne redke vrste - moški! x;)x

Oj, saj se mi je zdelo, sem sklenila tole pravzaprav po tvojem zadnjem stavku (da si zenska). :)

Imas prav! :palec: xyesx

<{POST_SNAPBACK}>Berem izredno slabe primere, doživetja tukajšnjih punc in po drugi strani imam stik z osebo, ki Zvena osebno pozna.  Tukajšnje punce jamrajo, da dobivajo smse in da jih izsiljuje, medtem ko meni in Zvenu skupno znana oseba pravi, da to sploh ni mogoče. Da gre bržkone za ženske, ki bi ga rade osvojile ipd. 

Bi pa bilo lepo, če bi se oglasila katera, ki je zaradi strahu pred prihodnostjo, hlačke tudi dol dala.

Andres

Andres, tudi Sadam Husein je imel otroke, prijatelje, bliznje, ki so mu zaupali.

S tem nocem delati kaksne primerjave prav konkretne, nakazujem le, da vsakdo (nekako) funkcionira v obicnem svetu, lajfu, in ima torej ljudi, ki ga obkrozajo.

Saj Stanka ga tud pozna.

Pa ocitno nisi bral vse teme oz. se ti ni dal brat solat, pa si pikiral sam na podrobnosti, slednje pa so, ce so x;)x, vmes, prepredene v opisani izkusnji.

Pa mal ... of... se mi zdi tole, da te tule najbolj skrbi, katera in ce sploh je 'hlacke dol dala'. Mimo. :o|o:

Picasso

p.s. da si pa ne bo tip 'kaj naredil', ce se ufurava, da taksna masa folka dol pada za njim... x:Dx :xx!:

Da je kao pol tolk neodoljiv - malo morgen, kot je rekel Kondor, obvvlada pac dolocene moci - kar pa se nic ne pomeni.

nekateri smo zato dali skoz vec lajfov.... da smo se 'naucili' hendlati (kolkor tolk) s tem - se se ucimo, zanimivo, on pa ze vse zna, ocitno, ce je tako suveren.

Par lajfov ga se caka, s testi, ki niso 1+1.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Berem izredno slabe primere, doživetja tukajšnjih punc in po drugi strani imam stik z osebo, ki Zvena osebno pozna.  Tukajšnje punce jamrajo, da dobivajo smse in da jih izsiljuje, medtem ko meni in Zvenu skupno znana oseba pravi, da to sploh ni mogoče. Da gre bržkone za ženske, ki bi ga rade osvojile ipd. 

Andres

ti JAZ povem,da je to mogoche,ker je meni osebno posiljal sms-je.

se ti zdi ,da bi ga rada osvojila? :sniky:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Enkrat sem po priporočilu moje bivše tudi sam zavil k eni taki drugačni alternativni zdravilki. Ona mi je naštela vse žive bolezni, tako da malo panike je bilo. Danes bi moral biti že v bolnici brez ustrezno delujočega telesa in možganov. Plačal sem ji, ne spomnim se več tri mesece po precejšnjo vsoto. A vendarle nisem opazil neke spremembe. Zataknilo se je seveda pri denarju in njeni pecajzlosti. Malo sem psihološko vse pogledal in se odločil, da ji sploh ne dam nič več.

No, ko je videla, da na meni ne more več operirat je začela grozit, da si lahko zdravje pokvarim ipd, ker je na polovici dela.

Šlo je za žensko kar pomeni da mi ni mogla reči, da će jo ob naslednjem snidenju ne bom dol dal, sem pač mrtev. Ko se zdravilci ustrašijo je pokvarjen ne le njihov image, temveč tudi osebni ponos, njihove finance, sms-anje in tisto, da ga pač ena mora notri dobit, pa je seveda skrajnost. Čeprav vsaki to toplo priporočam. Da ga notri dobi seveda.

Andres

Andres

No, da bi ga rada osvojila!!!!!

Ima oglas za brezplačni nasvet. ko ga pokličeš, težko najde čas da ti svetuje. Moraš ga poklicati kasneje, pa pokličeš, pa reče spet kasneje...(ne bom dolgovezila). Ker pa pustiš svoje ime, tel. št. pa tako ali tako ima. Potem čez čas pa mesič o črni magiji.

Sploh ga ne poznam; niti ne vem koliko je star; a je samski?...lahko bi nadaljevala...

Potem bi ga pa naj osvajala predrzneža!

<{POST_SNAPBACK}>

Ima oglas za brezplačni nasvet.

Lisac.

ko ga pokličeš, težko najde čas
Nakladac, a pol ga pa ma - tapkat one sms-e, vneto, tk tk tk, presledek, tk tk tk, hahaha! x:Dx

Picasso

xrolleyesx

berem...tukaj vse komentarje...jaz sem že komentirala in opislala izkušnje 2 prijateljic...lahko dodam...da tip ni kt samski...ima tudi enega otroka...smešno...tam kjer to opravlja...nekje v Kopru...naj bi imel manjše stanovanjece...garsonjero...in ko sta mi ti dve razlagali...gnusno...mali je v sosednji sobi...ko on izvaja nad ženskami čirule čarule...kao...no slači jih..predvsem spodnje del ga interesira...zgornejga lahko otipava tudi če se ne slečeš...Ah mi je kar slabo ko tole razlagam...no kaj naj rečem vsako je poseksal...ker kot že omenjeno...sicer ne more dat energije in urok ne bo deloval tako močno... :xx!: :xx!: :xx!: .

Škoda...je res kot Marsa pravi...da se nobena verjetno ne bi rada izpostavila in povedala kaj se ji je zgodilo..ker pač bi izpadla naivna in neumana ipd. Tako pa seveda on še vedno veselo privablja punce na tak lažniv način...ne samo to zelo mastne denarce računa za to...tm 150.000,00 sit za enkrat...

Andres tip je tam okoli 60 let star...po njunih besedah nič kaj urejen...celo zelo neprijeten vonj je imel...tako, da dvomim da bi se kera res zaljubila vanj...zelo dvomim...že na netu (na sliki) je grozljiv...

Lp, S x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

sam a res??? :eek: 60 let?

Na fotki, ki sem jo jaz videla, je bil videti star med 30 in 40, nikakor pa ne 60?

A stare fotke daje, haha, no ja, saj, cudnega ne bi bilo nic, cesa vsega se tipo ne posluzuje.

Sam ce je star 60 let, kaj pa pol otrok?

Mi ni cist jasno tole.

a TKo!!!!??? prav defolt je tole - sex??

Brez tega pa ne gre? x:Dx :mad2:

Blazota, joooj, kaj prijavit (policija, sodisce...), crnogorce bi morale bejbe najet! x!x

Picasso

:sori:

ja žel...se spomnim ko sta govorili da si je zobe nove dal delat...no potem takem mislim da ni prav mladič...

otrok pa je bil takrat star...hm to res ne bi vedela...lahko vprašam...samo vem da sta rekli da hodi v šolo...ker ko je ena prišla tja je z njim reševal nalogo...potem pa ga je poslal v sosednjo sobo ko je seveda oči počel xxx :C: Potem je pa tamali hotel piti...pa ga je tip zaklenil v sobo...seveda je zmotil njegovo "seanso" je oče čisto ponorel...in rekel da zdaj ga moti pri njgovem delu...no po tem je pa moja prijateljica KONČNO prišla k sebi...in je nikoli več ni bilo k njemu...seveda mu tudi preostali del...250.000,00 ni hotela plačati...ko ga je pogruntala...ampak seveda ji je začel groziti z črno magijo...ipd. Ona se je ustrašila...vseeno plačala...ampak potem ni šla k njemu res NIKOLI...sedaj je od tega cca. 5 let...Obe sta ok. in imata luštni družinici...na tole se pa še nasmejemo...čeravno je fejst grozljivo...

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Horror, sam tip je pol ocitno bolan, pa kaj je z otrokom?? :sori:

Kje pa je otrokova mati?

Pismu, vse manj mi je vsec tole... :|||

Slisi se pravzaprav zalostno tole, ubogo, mal zanikrno... :V:

Boge zenske, kaksna ponizanja so dajale skoz, ko so verjele oz. menile, da jim bo morda to pomagalo...

... ko je clovek v stiski, naredi tud kaj, cesar sicer nikol ne bi (ko bi bil samo stranski opazovalec... bi zviska gledal in se smejal, rekel - meni se pa to ne more zgoditi)...

V bistvu bi moral tipa ustavit ze zarad njega samega, saj to je bolno...

(*sem hotela zdajle dodat njegovo pravo ime v naslov teme, da je bolj nekako... da se se bolj ve, o kom je govora, da jih vec opazi, poveze itd., sam v bistvu ne morem tega naredit, ker imena ni nikjer na njegovem sajtu - torej gre za kar en moj sklep recimo - al pa za rekla/kazala...

Tako da potem nisem dodala imena)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:sori:

ja žel...se spomnim ko sta govorili da si je zobe nove dal delat...no potem takem mislim da ni prav mladič...

otrok pa je bil takrat star...hm to res ne bi vedela...lahko vprašam...samo vem da sta rekli da hodi v šolo...ker ko je ena prišla tja je z njim reševal nalogo...potem pa ga je poslal v sosednjo sobo ko je seveda oči počel xxx :C: Potem je pa tamali hotel piti...pa ga je tip zaklenil v sobo...seveda je zmotil njegovo "seanso" je oče čisto ponorel...in rekel da zdaj ga moti pri njgovem delu...no po tem je pa moja prijateljica KONČNO prišla k sebi...in je nikoli več ni bilo k njemu...seveda mu tudi preostali del...250.000,00 ni hotela plačati...ko ga je pogruntala...ampak seveda ji je začel groziti z črno magijo...ipd. Ona se je ustrašila...vseeno plačala...ampak potem ni šla k njemu res NIKOLI...sedaj je od tega cca. 5 let...Obe sta ok. in imata luštni družinici...na tole se pa še nasmejemo...čeravno je fejst grozljivo...

kako je pa pravo ime tega psihicha?

shakti gawain

Ja, nekaj se jih je ze oglasilo, da naj bi bojda slo za nekega Rudija Kafola (ali Kofola) iz KP (sama sem dobila na os od ene celo njegove rojstne podatke, pa sem jih nemudoma zabrisala stran in izbrisala iz spomina).

Picasso

rudi kafol,ha?in to iz kp?se bo treba se tle mal pozanimat.sem razmisljala,da bi ga lahko dal na tv.naprimer tednik.jaz poznam ful folka iz koprske televizije.....sam bi bilo boljse kr na nacionalko ga ven dat,izpostavit,pa naj gredo lepo novinarji do njega po izjave,da vidmo,ce si bo upal javno nastopit.

shakti gawain

Lohk se tle mal vprasam, se za tednik... dobr si si spomnila... :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Lohk se tle mal vprasam, se za tednik... dobr si si spomnila... :palec:

ja,dej se she ti pozanimaj malo...za na tednik....idealno.

jaz lahko sam za kptv kej vprasam.....sam bi bilo boljse da vec folka gleda oddajo,boljse kr direkt na slo

shakti gawain

Sem ze vprasala. nacelno sploh ni problem, vendar pa slednji v bistvu obstaja - najti je treba namrec nekoga, ki bi povedal to iz prve roke - sicer ni 'primera'.

Seveda bi oseba bila 'zascitena' (kar pomeni, da bi bila slika in tudi ton popachena ipd.), ne bi bilo imena in nic, tako da se ne bi moglo vedeti, za koga gre.

Torej - najbrz bi se dalo spravit v tednik, sam je treba dobit eno od oskodovank.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...