Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 saj vem, saj vam ze skoz govorim to... na tej bazi pa tip lohk to pocne...ker ce je sex defolt... ... .... potem so vse tih in hocejo cimprej pozabit to boleco izkusnjo.Skoda.Ker to mora bit. ZGODBA namrec. Ce je ni, je pac ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> bom jaz uni dve vprašala...samo dvomim...bom pa vseeno probala...dej ti tema dvema lepo povej,da bi bilo res lepo od njiju,ce bi ostale zenske "prikrajsale" za to izkusnjo.sej bomo vsi pomagali in vzpodbujali,sam to res treba ukrenit Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Ja, fajn bi bilo.ne tolk zarad razkrinkat tipa kot zarad USTAVIT tipa. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 ja.in mislim da bi tudi lahko en dober izziv bil,da bi ga pod krinko tudi novinarka tako poklicala,kot da je pac na internetu nasla brezplacni oglas....tko da bi se tud sama prepricala v njegove fore in posnetke bi lahko tud snemali.sem videla dostikrat na italijanski tv,kjer imajo oddajo za take stvari...vse zhivo co zhe snemali....kako na bencinski kradejo,pa dealerje ekstazijev v disku in simulirali nezavestnega cloveka,ko je vzel i,da vidijo kaj bo diler naredu-valda je spizdu.mislim res dobro igrajo in iscejo folk ,ki nateguje.tko so tud kurbe nasli in snemali pogovore ,pa tudi stanovanjske prevare,razne oglase......tko bi tud pri nas morala ena taka oddaja obstajat.da tipi lepo vse pol na tv pokazhejo.po moje bi bilo dost manj takih bleferjev,oziroma si ne bi kr tko upali reskirati... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja.in mislim da bi tudi lahko en dober izziv bil,da bi ga pod krinko tudi novinarka tako poklicala,kot da je pac na internetu nasla brezplacni oglas....ja recimo!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Tole temo spremljam od začetka, danes pa sem se odločila, da tudi sama spregovorim.Tudi jaz sem pred tremi leti na njegovi internetni strani našla oglas za brezplačno kao prerokovanje. In sem ga poklicala. Začel mi je govorit, da se brez njegove pomoči ne bom uspela izmazati iz primeža strahov, ki so me obdajali in da bom pristala sigurno v psihiatrični bolnici, če ne pristanem na njegove terapije, saj ima, kot je dejal, zelo veliko uspeha pri zdravljenju. Potem mi je naredil astrološko karto in mi jo je hotel interpretirati "v živo" pri njemu doma v Kopru. Jaz seveda nisem bila za to, saj mi je govoril po telefonu, da sem kot nalašč zanj po karti sodeč. Da pa za uspeh v življenju rabim njegovo pomoč. Ker nisem hotela v Koper, se je ponudil, da pride v Ljubljano k meni domov. Moram priznati, da sem bila takrat res zbegana od njegovih klicev in sms-ov. K sreči sem zaslutila, da to ne bo nič dobrega, zato se sploh nisem več oglašala na njegove klice in brisala sms-e. Tako je tudi odpadla "intrepetacija astrološke karte v živo". Sedaj vidim, da sem imela več sreče kot pameti, toda notranji glas mi je rekel naj se mu izognem. Potem me je pustil pri miru, ko je očitno videl, da iz te moke ne bo kruha. To je moja izkušnja. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole temo spremljam od začetka, danes pa sem se odločila, da tudi sama spregovorim.Tudi jaz sem pred tremi leti na njegovi internetni strani našla oglas za brezplačno kao prerokovanje. In sem ga poklicala. Začel mi je govorit, da se brez njegove pomoči ne bom uspela izmazati iz primeža strahov, ki so me obdajali in da bom pristala sigurno v psihiatrični bolnici, če ne pristanem na njegove terapije, saj ima, kot je dejal, zelo veliko uspeha pri zdravljenju. Potem mi je naredil astrološko karto in mi jo je hotel interpretirati "v živo" pri njemu doma v Kopru. Jaz seveda nisem bila za to, saj mi je govoril po telefonu, da sem kot nalašč zanj po karti sodeč. Da pa za uspeh v življenju rabim njegovo pomoč. Ker nisem hotela v Koper, se je ponudil, da pride v Ljubljano k meni domov. Moram priznati, da sem bila takrat res zbegana od njegovih klicev in sms-ov. K sreči sem zaslutila, da to ne bo nič dobrega, zato se sploh nisem več oglašala na njegove klice in brisala sms-e. Tako je tudi odpadla "intrepetacija astrološke karte v živo". Sedaj vidim, da sem imela več sreče kot pameti, toda notranji glas mi je rekel naj se mu izognem. Potem me je pustil pri miru, ko je očitno videl, da iz te moke ne bo kruha. To je moja izkušnja. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Tkole... Upam, da vas tole vidi cimvec, ki ste pisale o svojih ali prijateljicinih izkusnjah.'Primera' ni, ce ni zrtve.Novinar si je vse prebral.Zdaj pa cakava, ce se bo katera oglasila, da se gre lohk k uredniku (zgodba bi morala zagotovo it skoz), brez zgodbe je brez veze. menim osebno, da ne bo nic iz tega, zal, vendar - poskusamo pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Vrba.Glej, jaz po svojih moceh, moznostih, sposobnostih, kompetencah, povezavah... Ce se pa komu kak drug nacin zdi boljsi, ucinkovitejsi, primernejsi, pa - go for it. Torej, jaz sem zaktivirala mladino in bom morda tednik (oz. sem ga ze, zdaj pa ni vec od mene odvisno), ti pa lohk zaktiviras tozilca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Andres, ti pa reci frendu, naj rece modelu (Zvenu alias Rudiju Kofolu), naj si pride prebrat tole temo in naj se sam kaksno rece in spodbije vse te desetine trditev.Saj ocitno je tip na netu in tudi si daje dost opravit, tako da sodim, da mu ne bo kak (tehnicni ali drugacen) problem to. In - tole ni edini forum s takimi zgodbami.Torej tega je dejansko na desetine. Mal cudn, da bi se tolk enih zensk 'spravilo' na nedolznega reveza, zgolj zato, ker je tolk fejst in prakticno neodoljiv za uboge nepotesene zenske. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 pa se preprosta racunica - recimo da je bejb SAMO 10.Omenjale so se cifre 250 jurjev...A znamo racunat?V bistvu tip na eno prakticno posilstvo zasluzi 250 jurjev.zdaj gre pa lohk kdo po temi in prebere, kok je bilo teh primerov, za katere (recimo, ce naj verjamemo napisanim zgodbam) VEMO!!!.Pa se po drugih forumih.Torej lohk pravzaprav sklenemio, da tip sluzi milijone, v bistvu.Na racun vas, nekaterih..... vasih znank, prijateljic.... ki koncajo v 'Poljih', zmedene, ponizane..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 marsa upam,da se najde kaksna pogumna Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 žal jaz sem probala...pa ni šlo...nočeta se izpostavljati... Upam, da se katera druga opogumi... Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ja jaz tudi Ciganchica, ampak zdaj bo najbrz tema nenadoma obmolknila, kajti 'stare' so povedale svoje, zdaj pa 'ne bodo opazile' teme vec, nove bejbe pa se ne bodo upale pojavljat not, ker jih bomo prec 'napadli', naj 'pricajo'. Skoda.Po eni strani se jezim - nad njihovo neumnostjo in naivnostjo, da so sploh nasedle, nadalje da so zdaj tiho, po drugi strani pa jih stekam... In tudi, kot je nekdo omenil, strinjam se, da se s tem samo vrta v tole energijo se vedno, sam - ker je sla ta tema na tem mestu v tako smer, je pac tako kot je. Torej nekaj se je se mal aktiviralo in ni slo samo za nizanje izkusenj, izmenjavo mnenj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Pa si povedala, Sonchk, da bi bilo vse popacheno?Da je sam ta novinar (btw, moj frend in jaz jamcim zanj in za njegovo diskretnost) in kamerman, ki pac mora bit?Ton je spremenjen, slika je popacena...Ne stekam zakaj ne - a tja so pa lohk letele k tipu na vrat na nos, pa 'se izpostavljale' - velik nevarneje in skodljiveje? Tole pa ne in ne. al kaj. Bi tam tko rekle, prej... In morda bi, ce bi katera ze prej spregovorila, tudi NJIM bila prihranjena ta izkusnja?! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ... vse povedala...samo nočeta več slišat o tem in žal ju nisem mogla nikakor pregovoriti...ena mi je celo telefon vrgla dol :xx!: Upam da se javi kakšna druga... Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>......ena mi je celo telefon vrgla dol :xx!: hmm... ja... saj pravim, da stekam, sam jezi me pa vseen mal... :|||No ja kaj cmo...Dvomim da bo kaksna - vse hocejo, kot tvoji prijateljici, to pac pozabit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 pa pismu!pa ena vsaj .....joj,moram se brzdat....me ful jezi tole....take stvari me res jezijo.....vse je zrihtano,samo ena naj se javi......pa tudi vsi,katerim je sporocila posiljal bi lahko pricali.....cim vec folka,ki jih je tako ali drugace nadlegoval......se posebno tisti ,ki jim je slo tud iz zepa kup denarja....in seveda bi jaz predlagala ,da ga novinarka vrze na finto...in tudi snema to....obvezno. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ... morda tip bere tole temo, pa je vmes mal svical...zdajle pa si je oddahnil in si ze mane roke... morda pa ze gleda za mobijem, da bi eno rundo sms-ev (10, 20, 50??) poslal - katera bo ze prijela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>... morda tip bere tole temo, pa je vmes mal svical...zdajle pa si je oddahnil in si ze mane roke... morda pa ze gleda za mobijem, da bi eno rundo sms-ev (10, 20, 50??) poslal - katera bo ze prijela. verjetno,ja.......torej:pazi se rudi kafol,morda za eno od mobilnih stevilk stoji policija,novinar,mikrofon.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 ja,ja ziher ima prestudirane natalne karte zensk.....in tocno ve kero bo jebal v glavo......mater je bister kot .....da ne recem kaj :xx!: Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Le, da jaz nimam podatkov, niti nisem bila prizadeta.Tako kot jih jaz nimam, ravnam po svojih moceh. Ce niso voljne kameri, zamegljeno, prikrito, brez podatkov, govort, pa bodo policiji, sodiscu, zalisanja, utemeljevanja, imena in priimki??? ...Mislim da je velik manj moznosti...Sicer v tem primeru pol itak ne rabijo mene pa foruma pa tebe.Oddajo pac prijavo, saj to same najbrz vejo - a so dobile racun morda?? Skratka, pametujemo lohk vsi, kaj bi bilo dobr naredit, al clo, kaj 'bi se moralo'...Ti si prec otroke not stlacla... ja, res je, delikatno, a menim, da ni tak tip... to isce razocarane zenske, otroci, po moji LAICNI presoji, nimajo nic s tem....... tako da - na tem nima smisla 'graditi primera' - je pa nekaksna otezevalna okoliscina, najbrz vseeno, ce otrok nekaj takega spremlja; sam - to bi bilo treba 'dobit' doticno ali pac zensko, ki je bil z njo v povezavi tak primer, da je bejbi bil zraven.... Hocem pa reci - govoriva pravzaprav o istem - lohk se midve tule mal zgovarjava pa receva, kaj bi bilo dobro, pa se ven meceva pri televizijah, casopisih in drzavnih tozilcih, manjka pa kljucni moment - zrtev... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Neka ženska na med.over.netu bi mogoče kaj pomagala. Njen email je r953@lycos.com. Pravi, da bi ga dala v kakšno oddajo itd. Poskuste jo vprašat, če bi bla pripravljena spregovorit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kondor 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hojla, punce! Se bi prav zares lotile tega tipčka! No, potem pa razmislite tole: bi bilo pet-šest let dovolj zapora za njega, kaj pa potem? Mislim, da žrtve to tudi skrbi? One so šle, hočete ali nočete, zavestno k njemu in to celo plačale. Razmislite, kako to zgleda na sodišču. Drugo pa je, če je spravil v zmoto še neodraslo osebo, otroka. Tu pa se lahko grete to "igro". Ampak nobenega zagotovila ni! Verjamite mi, da so tuzemeljski zapori za njega lahko prava prilika za nadaljno "rast" izkrivljene zavesti. Intuitivno vem s kom imate opravka! Menim, da ste s tem forumom že kar lepo število ljudi ozavestili s kom imamo opravka. Toda, opozarjam, čustveno se ne spuščajte na še nižjo raven in v takem stanju "farbat" drugo resnico, navajat še neke ekstra "dejstva". Saj vidim, da ste že kar globoko "zabredle". Svetujem, da si vzamete vsaj dva dni prosto od tega primera (zlasti Marsa in sonce), pol pa se odločite kako naprej. Lepo pozdravljene, raje se ite sončit, zunaj je vse lepše in čistejše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.