kondor 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Pozdravljeni! Tale človek, ki se ima za ZVEN - za zvezdnega sela je res po svoje "obdarjen" in obkrožen z negativno energijo. Že pri pisanju in pogledu nanj čutim, da to nikakor ni dobro dajati skoz sebe. Ga niti ne "skaniram" več, ker je to zelo nevarno početje zaradi ogromne "negativne" energije, ki se je nabrala okrog njega. To je kot, da bi vstopil v zelo temni nevihtni oblak. Sam se zaščitil pred njim, ker to zmorem, toda VI! Svetujem vsem vam, ne "povezujte" se mentalno, čustveno ali kako drugače z njim. Ne jemljite od njega "breme" negativne energije in ne obsojajte ga. Žal mi je za to osebo - na dušni ravni je to GLOBOK padec. Račun za njega pa še pride, le da bo še malo "potrpel". Ima možnost le izkoristit trenutke za kesanje in opuščanje teh dejavnosti. Dejansko pa je že kar "dobro" razkrit in to je tista oseba iz Kopra, natančneje iz območja Rižane. Več pa nima smisla govorit, ker ga še ne želimo naterati na beg, kajne? Naj bo vsem lepo na "očeh". Vendar ne drezajte kar tako v njega, brez dokazov!Sicer pa je povezava z astrologijo pri njem zelo izrazita. Samo pomislite, da zna ugotoviti vaše rojstne podatke le na osnovi telefonskega klica. Tedaj se z vami "poveže" in z meni neznanim postopkom ugotovi vaš čas rojstva. Žal je to preverjanje neetično na višji ravni, še posebej za takšne nizkotne namene. Največja zaščita zdravilca pred negativno energijo in pred slabo karmo je ravno njegovo etično ravnanje, v skladu z duhovnimi ravni. Ljudje si ne smemo lastiti te univerizalne energije in sporočila za črnomagijske ali pridobitniške dejavnosti. To je zelo huda kršitev na višji ravni! Prav res ne bi rad bil v njegovi koži! Zdravilci pa tudi niso "vsemogočni" kot so te "žrtve" sploh pričakovale. Nikakor pa zdravje in notranji mir ne izhaja iz predaje svoje duše, pričakovanj drugim osebam. Dobri bioterapevti delujejo bolj svetovalci, pacient pa se le ozavešča svoje travme, bolečino in stisko. Sicer pa mi všeč to kar je naredila Fridaa (glejte stran 3!). To je eden dobrih načinov, da presežeš problem, ki se ga trenutne niti ne zavedaš (travme iz otroštva, recimo).Izjemoma pa terapevt dovede energijo v pacienta, ko je to nuja za nadaljevanje postopka zdravljenja. Takšnih obdarjenih oseb, ki so polnili le energijsko telo in metali negativno energijo neznano kam je danes že za celo pokopališče - so kar prezgodaj umrli. Z negativno energijo se ne gre "šaliti", ker se ta povrne v biopolje pacienta, terapevta in vseh njujnih povezanih oseb. To z zdravilstvom res ni enostavno. Sam v sebi čutim tolikšno moč, da bi gore premikal, vendar ni namenjena za manipulacije, ampak za duhovni samorazvoj. Žal je tako! Z duhovno iniciacijo od pravega božjega poslanca se sprostile močne energije. Tu gre za hojo k Izvoru in za to rabimo veliko notranje energije. Ne želim biti "odet" z negativno energijo. :xx!: Lep pozdravček vsem! Se morda še slišimo kaj! V mesecu maju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 nic novega? kaj je zdej s tem rudlom shtrudlom? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
METEOR 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Pozdravljeni vsi, ki ste se v težkih trenutkih zatekli k Zvenu. Glede na svojo izkušnjo sem vesela, da sem se poslušala in sem iskala potrditve njegovih izjav pri drugih....ki so ovrgli njegova pričevanja o črni magiji....on je na žalost s tem obseden in bom molila zanj, da se očisti in prosi odpuščanja svojih oguljufanih strank.... Dejala bi samo to, da ko nam je najtežje na svetu spoznamo, da so odgovori v NAS SAMIH!!!!!! LEP SONČEN POZDRAV! STRINJAM SE Z MISLIMI KONDORJA, TA ČLOVEK BO DOBIL PORCIJO SVOJEGA PLAČILA ZA VSA PONIŽANJA SVOJIH STRANK IN ZAUPNIKOV VANJ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridaa 12. julij 2005 Avtor Prijavi Deli 12. julij 2005 postavite reflektor-da se odbije vse, kar je slabega naredil, njemu nazaj in samo to pomaga, da pošljete par močnih mišičastih, da ga prebutajo in vzamejo v celoti denar, za katerega vas je opeharil nazaj!! in še zmeraj ne bo to tako težko, kot to, da so mnogi v umobolnicah pristali zaradi njega in zapravili leta svojega življenja v temi in blodnjah!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljeni vsi, ki ste se v težkih trenutkih zatekli k Zvenu. Glede na svojo izkušnjo sem vesela, da sem se poslušala in sem iskala potrditve njegovih izjav pri drugih....ki so ovrgli njegova pričevanja o črni magiji....on je na žalost s tem obseden in bom molila zanj, da se očisti in prosi odpuščanja svojih oguljufanih strank....Dejala bi samo to, da ko nam je najtežje na svetu spoznamo, da so odgovori v NAS SAMIH!!!!!! LEP SONČEN POZDRAV! STRINJAM SE Z MISLIMI KONDORJA, TA ČLOVEK BO DOBIL PORCIJO SVOJEGA PLAČILA ZA VSA PONIŽANJA SVOJIH STRANK IN ZAUPNIKOV VANJ! Pozdravljena in dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nic novega? kaj je zdej s tem rudlom shtrudlom? MMmm, zdele bi jedla višnjev štrudl Zaka si me spomnla Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 ja, na to se svodi pol vse. zal. in zato bodo tile se nadalje... ribarili v kalnem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, boga si, razumem te, prepusti se mi pa bova vse zrihtala....Pa si ob nedolžnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zakaj dvomis v sposobnosti drugih in se imas za nekaj vec.Zakaj te je tako strah drezanja vanj, nas ni..... se strinjam - sam da mene ne zanima zakaj (to sam ugotavljam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> in denar. Še imaš vsakega nekaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 moram priznat, da horoskop čist drži, na njegovi spletni strani.... :xx!: uganil v nulo..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
karma 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 Ojla!Tud jaz imam slabe izkušnje s tem tipom! Mislm, da je totaln psiho! A se ne bi mi dobil in mu dal vetra kr se mal preveč spavlja na nedolžne ljudi in jim pobira keš!!!!Ne vem kaj misli da je?Dokler ga ne bo en prjavu policiji al pa posredoval z odvetnikom ne bo nehu! Ne želim, da tako terorizira in grozi še komu kot je meni!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 1. avgust 2005 Prijavi Deli 1. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ojla!Tud jaz imam slabe izkušnje s tem tipom! Mislm, da je totaln psiho! A se ne bi mi dobil in mu dal vetra kr se mal preveč spavlja na nedolžne ljudi in jim pobira keš!!!!Ne vem kaj misli da je?Dokler ga ne bo en prjavu policiji al pa posredoval z odvetnikom ne bo nehu! Ne želim, da tako terorizira in grozi še komu kot je meni!!!joj,karma tolk smo mi zhe o njem...pa kaj kurc...ce si nobena ne upa konkretno v javnosti to povedat.je marsa ze zrihtala ,da ga na tednik spravmo,pa noben ni hotel na tv....a bi ti sla na tv,na tednik,ce zrihtamo?kaj je pa tebi pravzaprav naredu? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
karma 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Ej jaz sm s tipom govorila-pol pa mi je začel kar domov pisma pošiljat, pa težit, da bo določene stvari o meni povedal, ki jih kao ve? Itak mu nism(razen mojga imena povedala drugih pravih podatkov, saj nisem tolk glupa)! Sem se pa tud jaz o njem malo pozanimala in zdaj sm prpravljena naredit vse da se to neha, če ne bo pustu folka pr miru! Doma sm itak povedla in stojijo 100% za mano, da se da to naprej,če tip ne bo nehu težit ljudem!!!No, zej bi prosila vse ki ste še bili ustrahovani z njegove strani, da se javite! Jaz bom sicer zdaj enih 10 dni odsotna ker pičim na dopust ampak , če bo mogoče se bom poskusla prklopit na net .Drugač pa se slišmo čez 10 dni in poklepetamo kako in kaj s tem bedakom!!! Se slišiva cigančica, bye Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Karma , če boš le zmogla tole spraviti na dan... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej jaz sm s tipom govorila-pol pa mi je začel kar domov pisma pošiljat, pa težit, da bo določene stvari o meni povedal, ki jih kao ve? Itak mu nism(razen mojga imena povedala drugih pravih podatkov, saj nisem tolk glupa)! Sem se pa tud jaz o njem malo pozanimala in zdaj sm prpravljena naredit vse da se to neha, če ne bo pustu folka pr miru! Doma sm itak povedla in stojijo 100% za mano, da se da to naprej,če tip ne bo nehu težit ljudem!!!No, zej bi prosila vse ki ste še bili ustrahovani z njegove strani, da se javite! Jaz bom sicer zdaj enih 10 dni odsotna ker pičim na dopust ampak , če bo mogoče se bom poskusla prklopit na net .Drugač pa se slišmo čez 10 dni in poklepetamo kako in kaj s tem bedakom!!! Se slišiva cigančica, bye ok,sicer pa meni ni tezil ,ampak mi je poslal sporocilo ,da je na meni narejena crna magija in sam on lahko pomaga :xx!: butelj,je pa tud spolno ene nadlegoval....sej si najbrzh(upam)prebrala celo to temo? drgach pa upam ,da res pripomoresh k temu ,da ga javno ovadimo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*funnyka* 10. september 2006 Prijavi Deli 10. september 2006 moja mami je bla pr njemu pa je bla ful zadowolna... sam ej ta člowk je res bolan..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 13. september 2006 Prijavi Deli 13. september 2006 O jej vsem skupaj:) Sele zdaj berem tole, pa se kar za glavo drzim! Skoda da nisem tega vedela ze prej in prebrala vsega tega! Se ta mesec me je vabil domov, da se oglasim, pa nisem sla! Uf...))))))))) Se mi je zdelo ze takoj neumno, kar je predlagu da nej pridem enkrat k njemu! Sem poklicala cisto tako iz radovednosti, prijateljici pa se je takoj zdel sumljiv in je rekla da je natega! nje sicer ni povabil domov, ampak je obe spraseval ce imava na vratu ali obrazu neko crno piko??????? Je se koga to sprasevav? Uglavnem, je se skoz na delu:)))) Sicer pa Moc je v nas, ne v magiji! Vsak lahko pomaga sebi, vsi pozitivni, vsi veseli! Pozdravcek!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Ha ha ha. Tudi jaz sem ga enkrat poklicala, tako za hec. PA me je tudi spraševal po eni piki, črni, ampak sem rekla da imam pik itak ful, in da ne vem če točno tam ko on sprašuje. Pa je rekel da naj pogledam v ogledalo. Halo???? Na srečo sem bila v trgovini tisti trenutek in sem mu to pač povedala, se zahvalila za odgovor, ki sem ga itak že vedela, povedala da bom poklicala, če bom še kaj želela in to je to. Očitno nekateri čutimo ko je kaj drugačnega na stvari. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Hi hi:) To je ocitno taka psiholoska fora s temi pikami, da potem mislis, da je RES vse zadev:)Jst sm pa res sla pred ogledalo gledat:))))))) Mislim, da vsem rece isto: prijateljica je vprasala za enga fanta, k ga sploh noce vec..sta ze dve leti nazaj nehala,da bi vidla ce bi isti reku njej, kot meni, in ji je reku, da je ena druga vmes, pa da ga bo TEZKO pozabla:) To rece pomoje vsem, da se potem po pomoc obrnemo k njemu:) Ojoj joj, prijatelca se je sam smejala pol, kr ga je ze zdavnej pozabla, pa ne bi bla z njim vec po dveh letih, tud ce ji placa:) Je tebi tud isto reku? da je neka zenska vmes, pa da ga bos tezko pozabla??? me ne bi presenetil, ce bi kar vsem isto govoru:))) da bi nas potem vabiv v svojo sobico:))) na vsakih 10, mu pa mogoce rata eno prepricat! Krscen maticek, ti ti falot ti! Pozitivno naprej:) LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Jst sm pa res sla pred ogledalo gledat:))))))) Dobrodosla, mas lusten nacincek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hijenca 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Hvala Marsa, sem kar dosti na tem forumu, samo vec berem kot pisem:) Saj ves, zakaj nam je dav bog dva usesa, pa samo ena usta...da bi vec poslusali kot govorili:) Hi hi:) Bi vam poslala se kasnega smeskota, pa ne znam se:) Se malo nastudriam, pa se mogoce se v kasno debato ukljucim:) Hi hi:) Radi se mejmo, LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 aha stekam, najbrz das "hitri odgovor" samo, pa ne vidis ali nimas opcije smeskov.ce pa bos dala "Komentiraj", pa se ti bo na levi strani (poleg obrazca za komentiranje) pojavila paleta smeskov in ce ti se ne bodo dovolj, kliknes na "vec smeskov" al nekaj tacga spodaj pod smeski. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spomin 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Marsa, sem ti pisala OS, zato poglej v predal.....jaz sem imela tudi izkzsnjo z njim...se ena izmed mnogih...pac tip se vedno ne pociva...pravim vam, samo za kes mu gre in nic drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DanaVidi 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 POZDRAV VSEMKer se ukvarjam z prerokovanjem me zelo bolijo take stvari,katere se dogajajo in mečejo slabo luč na nas poštene in, ki v prvi vsti želimo pomagat ljudem ,kateri se znajdejo v stiski. Včasih si želi kdo samo pogovor za par minut, vendar se ne želim tukaj reklamirat moja reklama so stranke ki se vračajo in to mi je največje plačilo, ampak želim povedat tudi svoje mnenje tudi o tej temi ZVEN,ravno danes sem imela in to že drugo stranko v roku 1 leta ki je prišla k meni vsa objokana in prestrašenako je dobila pismo od gospoda ZVENA,da naj ji poskušam pomagat ker ne ve kaj naj naredi saj je na robu živčnega zloma in panični strah.NAJ napišewm samo par vrstic njegove vsebine pa si ustvarite mnenje ,če lahko tak človek pomaga in tak človek potem kvari tudi vse nas ki delamo dobro in želimo pomagati upam da bo se tudi v tem ustvaril red in da se bo znalo ločit zrno od plevela tako vsebino pisma je dobila ta moja stranka:DA NEBO POMOTE VSE POGOVORE SNEMAM IN RAVNO ZDAJ POSLUŠAM POGOVOR KO SI ME TI KLICALAIN PROSILA ZA POMOČ.ZDAJ UPAM BO MIR SAJ TE NE BOM VEČ OPOMINJAL. BOM PA NAREDIL NEKAJ DRUGEGA SAJ BOM ZADNJI KI SI GA UGOLJUFALA KER NISI DVIGNILA POŠTE IN PLAČALA 20.000 SIT,IMAM SLIKE TEBE IN TVOJIH OTROK UKVARJAM SE Z UROKI TO JE MOJA SPECIALNOSTVEČINOMA SO TO UROKI SREČE BLAGOSTANJA POZNAM PA TUDI DRUGAČNE... ZATE SE BOM POTRUDIL S TEMI DRUGIMI IN TO BO POPOLNOMA ZASTONJ BO PA VREDNO MNOGO VEČ OD TISTEGA KAR SI MI DOLŽNA.NE BO TEŽKO IMAM POTREBNE SLIKE UBEŽALA NE BOŠ IN VEDELA,DA JE TO PRAVIČNA NAGRADA ZA TVOJO POŠTENOST.p.sGOSPA NI VEDELA ,KOLIKO MORA PLAČATI SAJ JI NI POVEAL,ŽELELA JE SAMO POMOČ PRVIČ POTEM PA JE DOBILA SMS DA JI NEKDO ŠKODUJE IN NAJ GA POKLIČE.MNENJE SI PA DRAGI BRALCI FORUMA USTVARJAJTE SAMI O TAKEM PISMULP DANA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.