Marsa 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Marsa, sem ti pisala OS, zato poglej v predal.....jaz sem imela tudi izkzsnjo z njim...se ena izmed mnogih...pac tip se vedno ne pociva...pravim vam, samo za kes mu gre in nic drugega.Sory, tedaj ko si pisala tale post, ga nisem opazila...ja, os sem pa dobila, sam.... kaj naj jaz z njim oz. s tem podatkom?saj jaz verjamem ze ostalemu xx stevilu ljudi (sicer se ne bi zagrebla za v mladino spravit).Hocem rect, da je v bistvu na tebi, da napises... in da je kaj koristi, mors sem (na forum in ne na os).ce meni samo poves, bi govorila jaz iz druge roke (ce bi sla napisat), torej bi shirila rekla/kazala, ce pa ti sama to napises, pa je to tvoja izkusnja in velik vec vredna in koristna za druge. POZDRAV VSEMKer se ukvarjam z prerokovanjem me zelo bolijo take stvari,katere se dogajajo in mečejo slabo luč na nas poštene in, ki v prvi vsti želimo pomagat ljudem ,kateri se znajdejo v stiski. Včasih si želi kdo samo pogovor za par minut, vendar se ne želim tukaj reklamirat moja reklama so stranke ki se vračajo in to mi je največje plačilo, ampak želim povedat tudi svoje mnenje tudi o tej temi ZVEN,ravno danes sem imela in to že drugo stranko v roku 1 leta ki je prišla k meni vsa objokana in prestrašenako je dobila pismo od gospoda ZVENA,da naj ji poskušam pomagat ker ne ve kaj naj naredi saj je na robu živčnega zloma in panični strah.NAJ napišewm samo par vrstic njegove vsebine pa si ustvarite mnenje ,če lahko tak človek pomaga in tak človek potem kvari tudi vse nas ki delamo dobro in želimo pomagati upam da bo se tudi v tem ustvaril red in da se bo znalo ločit zrno od plevela tako vsebino pisma je dobila ta moja stranka:DA NEBO POMOTE VSE POGOVORE SNEMAM IN RAVNO ZDAJ POSLUŠAM POGOVOR KO SI ME TI KLICALAIN PROSILA ZA POMOČ.ZDAJ UPAM BO MIR SAJ TE NE BOM VEČ OPOMINJAL. BOM PA NAREDIL NEKAJ DRUGEGA SAJ BOM ZADNJI KI SI GA UGOLJUFALA KER NISI DVIGNILA POŠTE IN PLAČALA 20.000 SIT,IMAM SLIKE TEBE IN TVOJIH OTROK UKVARJAM SE Z UROKI TO JE MOJA SPECIALNOSTVEČINOMA SO TO UROKI SREČE BLAGOSTANJA POZNAM PA TUDI DRUGAČNE... ZATE SE BOM POTRUDIL S TEMI DRUGIMI IN TO BO POPOLNOMA ZASTONJ BO PA VREDNO MNOGO VEČ OD TISTEGA KAR SI MI DOLŽNA.NE BO TEŽKO IMAM POTREBNE SLIKE UBEŽALA NE BOŠ IN VEDELA,DA JE TO PRAVIČNA NAGRADA ZA TVOJO POŠTENOST.p.sGOSPA NI VEDELA ,KOLIKO MORA PLAČATI SAJ JI NI POVEAL,ŽELELA JE SAMO POMOČ PRVIČ POTEM PA JE DOBILA SMS DA JI NEKDO ŠKODUJE IN NAJ GA POKLIČE.MNENJE SI PA DRAGI BRALCI FORUMA USTVARJAJTE SAMI O TAKEM PISMULP DANAOjla, ja, podobno so opisovali tudi drugi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spomin 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Ja draga Marsa....jaz bi ze pisala sem, pa me je strah, ker tip prebira forume in bi vedel za koga gre. Ima vse moje podatke ( slik mojih ne ) zato mi lahko skodi, meni in moji druzini. Jaz sem svoje placala, zato nimam problemov z njim...sem pa dala min 800.000 SIT v roku leta in pol. To naj bi bil samo opomin drugim, da naj ne nasedajo. Kaksne zmogljivosti ima v resnici ne vem, ker pri meni ni nic naredil oz. ne tistega kar bi moral in za kar sem placala. Seveda je krivdo zvalil name, ampak jaz sem videla ze prej da zadeve ne spilajo, ker nic od tistega kar bi se moralo zgoditi se ni uresnicilo se preden sem jaz kao naredila napako in urok zato ni deloval. Ja draga Marsa....jaz bi ze pisala sem, pa me je strah, ker tip prebira forume in bi vedel za koga gre. Ima vse moje podatke ( slik mojih ne ) zato mi lahko skodi, meni in moji druzini. Jaz sem svoje placala, zato nimam problemov z njim...sem pa dala min 800.000 SIT v roku leta in pol. To naj bi bil samo opomin drugim, da naj ne nasedajo. Kaksne zmogljivosti ima v resnici ne vem, ker pri meni ni nic naredil oz. ne tistega kar bi moral in za kar sem placala. Seveda je krivdo zvalil name, ampak jaz sem videla ze prej da zadeve ne spilajo, ker nic od tistega kar bi se moralo zgoditi se ni uresnicilo se preden sem jaz kao naredila napako in urok zato ni deloval. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Punčka 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 x!x Folk !!!!Pa saj to ne more biti res. kdo je ta ZVEN......!!!!VČERAJ SEM prejela SMS in to tak ogaben sms da sem se zgrozila katera budala je lahko tako psihično bolana!!....zgledal pa je takole...Stvar se lahko pove le simbolno a črna magija prekletstvo deluje na tebe.Usodno !!!Pa kaj si te nor, mislim ta tip je B.O.L.A.N......sPODAJ PA SEVDA NJEGOV PODPIS...Zven....Jaz sem za to da plačamo mi namesto njemu 50e ( tako kot ima na svoji strani napisano obisk pri njem 50e) , rajši trem budalam, ki ga bojo tako prebutale da se nebo več pobral!!!!Mislim kaj mora delat z človekom, da nekomu napiše tak sms, tako da punce _ mislim da se bo ta Zven počasi znašel na kakšnem pop tvv ju , ker kot zgleda ga že pozna cela Slovenija. Sam ne mi rečt, da je katera šla k njemu, to so ljudje ki dobesedno perejo možgane!!!Kdo se pa ne bi prestrašil takšnega sms_a priznam da celo noč nisem spala, vendar sem se pomirila, sedaj ko pa to berem, pa mi je vse SMEŠNO, najrajši bi ga poklicala, pa mu povedala, da lahko on pride k meni na terapijo in to ZASTONJ, MU NE BOM NIČ RAČUNALA KER SE MI SMILI!!!!Pametno bi pa ga bilo res dati v javnost, naj folk ve , kaj dela , ker je zmožen kakšno nestabilno_neuravnoteženo osebo čist spalamudit!!!!Pa kaka magija sploh pa daj no to so bolani ljudje!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Punčka 11. december 2007 Prijavi Deli 11. december 2007 Tega kretena je treba prijavit, ker mislim, da je edino on potreben ENEGA VELIKEGA ZDRAVLJENJA!!!!!Ne hodite tja rajši raztrgaj denar!!!Baraba pokvarjena!!!!Tud jaz sem prejela njegov sms !!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2007 Prijavi Deli 19. december 2007 Pametno bi pa ga bilo res dati v javnost, naj folk ve , kaj delahmm, saj nam je celo ratal 'spravit v javnost', vendar je blo zaenkrat sam v Mladini - en stolpec (sej se da to tuki v temi vidt). No in ocitno se ne pusti motit.Niti folk, k se vedno naseda. ...treba prijavit...Ja, vendar to morjo storit zrtve, v bistvu.One pa tega ne storijo, k se bojijo njegovega "magicnega" mascevanja, on pa to ve oz. na to itak igra......In lahko dalje "ribari". Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spomincica 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 Želim si biti le Spominčica, ki zadehti... Dragi moj, se spomniš božiča leta 2001 na Viču? Mislila sem, da se mi kaj lepšega ne more zgoditi. Potem pa si rekel. da si ne želiš več imeti otrok in da sem egoistična, ker si jih želim imeti jaz... Jaz pa bi naredila vse, da bi ostal ob meni, ti moj veliki zdravitelj. Ljubezen sem dojemala kot varnost. Ni dolgo, ko sem prvič pokukala na splete iz firbca kaj bi dobila pod imenom Rudi Kofol? Nisem ravno računalniško pismena, težko se pogovarjam z mašinami. Bila sem zgrožena, ko sem ugotovila, kako zelo je moj ego prizadet. Takrat sem težko sem sprejela tvojo košarico še posebej zato, ker sem bila takrat na hitro prepeljana v varno hišo, kjer sem se oprijemala katerekoli bilke samo zato, da bi ohranila samopodobo o sebi. Ljubezen ni usmiljenje... si napisal. Res je. Kadar se partnerica znajde v varni hiši, res ni nujno, da se novi partner ukvarja z njo. Sploh, če ima toliko dela. Spomnim se noči, ki sem jih prejokala in prerauhala na stranišču, pod tuši in mojih dveh odraščajočih deklet, ki sta me tolažili. Čez nekaj dni sem se znašla med reikisti in danes po petih letih z Markom pridno delava na sebi včasih bolj, včasih manj uspešno. Učiva se lekcij narave in še vedno me boli rit s katero sem priletela na trda tla. Je pa zato bolj trpežna. Berem članke ljudi, ki se jezijo. Tudi jaz bi te takrat dala na forum, če bi znala. Da bi šla moja jeza ven. Pa sem se začela spraševati zakaj je dobro, da sem poklicala tvojo številko objavljeno v Salamonovem oglasniku med kurbami in astrologi, zakaj sem naročila horoskop, zakaj si me nadrl, ker ga nisem šla takoj istat na pošto, zakaj sem te nadrla nazaj, zakaj sem te povabila k sebi domov, čeprav je bilo nevarno, zakaj je slučaj, da imaš rojstni dan na isti dan kot moj pokojni oče, čeprav se še vedno ne spomnim, da me je posilil, zakaj sem dovolila, da si hodil, kadar te je bilo volja, ponoči in podnevi in bil vedno potreben in včasih tudi jaz predvsem tvojega objema in zakaj mi je proti koncu najinega poznanstva moja desetletna hči dejala:"Mami, a ti res rabiš tipa, ki pride enkrat na štirinajst dni, te nabriše in gre?" Zakaj sem hotela verjeti, da me imaš rad, zakaj sem mislila, da si polbog, ki pozna mojo preteklost, sedanjost in prihodnost in še več, moja bit je bila odvisna od tvoje pozornosti. Rekel si:"Klin se s klinom zbija!" Bolečina iz otroštva se zbije z bolečino v sedanjosti, sicer pa jo prikličeš v bodočnosti. Morda si res tako sposoben, morda res tako nor, morda sem te rabila, da si zbil še zadnji veliki klin moje bolečine, "ko me je očka zapustil". Morda pa si navaden cepec, ki me ni obral za preveč denarja, ker ne plačujem tipov, s katerimi spim. Ne vem več. Vem le, da sem hvaležna Bogu za klin, ki si mi ga zabil, me pustil, ko mi je bilo najbolj hudo, tam, kjer sem bila najbolj varna, takrat, ko je bil najbolj primeren čas. Odrinila sem se od tal, poslušala moje srce in spoznala, da me edino otroci rabijo in da ljubezen ni varnost. Je pa pogum. Ja, izgubila sem staro identiteto. Hvaležna sem ti. Te pa prosim, premisli, če res potrebuješ to, da ljudi moriš z butastimi SMS-i in s tem, da ženske zdraviš tako, da spiš z njimi. Dovolj si sposoben, da zdraviš tudi drugače z enakim efektom. Tudi ginekolog zdravi, pa nič ne brunda zraven. Je profesionalen. Nekatere se odbijejo od tal, nekatere znamo biti pretočni kanal za tako obliko ljubezni, kot jo ti poznaš, pa čeprav samo intuitivno, ker če bi malo mislile, ne bi dale nikdar hlačke dol. Mene nisi posilil, vendar se tega zavem. Morda pa nekatere ne. In jih tvoj klin zabije čisto do tal in si več ne opomorejo. Ne verjamejo več ne vase, ne drugim in ne zaupajo več niti uradni, niti alternativni medicini. To, da si nas pripeljal v svoje stanovanje v bližino svojega sina ni bilo ok ali pa še vedno ni, če to še počneš. Če že sebe ne maraš, razmisli vsaj o svojih bližnjih, ki naj bi jih imel rad. Razlika med nami in bogovi je v tem, da imamo mi svoje potrebe, zato postavljamo meje, želimo, ljubimo, sovražimo. Oni pa lahko samo odpuščajo. Vsem obolelim od njegovih klinov, dajem namig: Ljubezen prihaja po različnih kanalih v različnih oblikah. Včasih so zelo poučne, včasih do nadaljnjega neuporabne, vendar če verjamemo v ljubezen kot vir vsega lepega, katerega del smo, potem se bo enkrat, ko bomo pripravljeni, rodila tudi za nas. Žal pa moramo sprejeti odgovornost za "svojega otroka", ki ga peljemo k najboljšemu zdravniku in seveda verjamemo in pričakujemo najboljše zdravljenje. Če pa vemo, da ga peljemo k šarlatanu brez certifikata in porekla, verjamem, da dobimo kar dobimo. Lepe praznike ti želim Rudi in tudi vsem, ki se ob tvojem zdravljenju in pozornosti počutijo ogroženi in prizadeti. Izberite si drugačen konec zdravljenja. Nasmehnite se sebi, kajti tudi takšni smo. Šarlatani z izgubljenim ponosom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2007 Prijavi Deli 26. december 2007 Pih! Dobrodosla in hvala za tale (lep in iskren) prispevek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loola 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 Za spomincico: mene ta Zven in pa Rudi Kofol močno spominja na neko drugo osebo, ki deluje na Obali in sicer pod nekim drugim imenom.... Prosim spomincica ce me lahko kontaktiras na meil itloola@yahoo.com!!!! Bi rada vprasala neke informacije ali pa lahko tud kdo drug.... PROSIM!!!! je nujno... morem nujno izvedet, ce gre za isto osebo ali deluje na tem podrocju se kaka podobna!!! Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spomincica 6. januar 2008 Prijavi Deli 6. januar 2008 Draga Loola! Preberi osebno sporočilo, ki sem ti ga poslala. Oglasi se. Spominčica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ami 17. avgust 2008 Prijavi Deli 17. avgust 2008 POZDRAVLJENI KOMENTIRALA BI TEGALE ZVENA.IMELA SEM STIK Z NJIM PREK TELEFONA IN REKEL JE DA ZA 50 EUROV MI LAHKO MARSIKAJ POVE.MA DA BI BLO VSE SKUPAJ SE BOOLJ STRASLJIVO GROZI DA BO NAREDIL SVOJE Z TO NEKAKO NJEGOVO MAGIJO.UPAM DA STE TAK PAMETNI IN NE NASEDATE NJEGOVIM RECEM CE PA GROZI POTELEFONU PA GA SEVEDA TREBA PRIJAVIT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spomin 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Pozdrav vsem....očitno tale ZVEN še vedno deluje...me že dolgo ni bilo na tej strani, sedaj pa vidim, da je kot je bilo. Tudi njegova stran je še vedno taka kot je bila, samo dodal je še sliko enega otroka, pa posodobil svojo sliko. Ni kaj, nadaljuje rod, upam da njegovi otroci ne bodo taki kot on....sama sem mu nasedla, lažnivcu lažnivemu, pobira denar na račun tuje nesreče, pa nič mu ne moreš....še prijaviti ga ne moreš, ker bo rekel, da te sploh ne pozna ali pa da si zmešan. Človek bi ga moral snemat, vse tiste njegove čira-čara...mislim da je bolan, tako bolan, da sem sebi verjame, v resnici p prav nič ne deluje...prepotentnež prepotentni.... Nasvet vsem, raje si omislite kakšno psihoterapijo ali drugo tovrstno pomoč, ker bo učinkovitejše in predvsem cenejše....nikogar ne moreš pridobiti, če mu ni zate niti prisiliti da te ima rad, če te nima. Najbolj pomembno je, da imaš sam sebe rad....Tudi jaz si pomagam s psihologinjo in počasi napredujem, sem na poti, da se osvobodim vseh travm preteklosti in vem, da bo potem ( je tudi že sedaj ) nemogoče nasedati takšnim kot je ZVEN, še najmanj pa pri njih iskati pomoč .... srečno vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iskrena 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 živjo, mam neke zelo neprijetne izkušnje z dotičnim. ne vem, kolk je on vam poznan, sam tu se gre predvsem zarad denarja. sem ga razkrinkala, zdaj mi pa pošilja že neukusne maile, me žali in na vsak način verjetno hoče dobit denar. sva študirala, da bi šla na policijo, ker mi je govoril, da ne ve, če bom dočakala rojstni dan. res, prav grozno je že vse skupaj in to dobiš od nekoga, ki naj bi ti pomagal, konec koncev ga pokličeš prav zarad tega. pa mu skušam razložit, kako stvar stoji on pa ne neha z žalitvami. res neprijetna izkušnja s šlogarjem. me zanima ali imajo kje kako ustanovo, kjer imajo vedeževalci svoj sedež, da ga lahko prijavim, kajti on pa res ne more pomagat. saj tud ne zna. ko sem ga poklicala, mi je skoz govoru o neki piki na levi strani obraza, ko mu rečem, da nimam, reče poglej na vratu. iščem in končno najdem eno majhno sončno pego na levi strani in zdaj je srečen. drugo sem mu sama povedla. sem hitro prekinla pogovor, pol pa dobim sms, da na mene deluje črna magija, naj se javim. kličem se zmenva, pa še za horoskop, pol pa on men govori o enem mailu, ki naj bi ga dobila. ker vztrajam, da ga nisem, me obtoži da lažem, da pošta ne deluje. mu povem in odpovedla horoskop in seanso, zdaj pa juriš s pljuvanjem, žalitvami. a nimajo šlogarji svojo etiko? imam vse maile shranjene, tak, da jih lahko tudi objavim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 ne morem verjet, da to se vedno laufa!!si pogledala nazaj po temi, k sem clo zrihtala objavo v Mladini, da se ga je mal razkrinkal - pac na podlagi tehle vasih pricevanj tule.In nishta?ma pa res trdo kozho. nemudoma izbrisi vse sms-e in vse in se s tem NE UKVARJAJ.preprosto ko vidis odkod je sms, ga niti ne beri, sam pobrisi.Nikakor te ne more met v nikaksnem precepu, na strahu pac fura svoje lobiranje (in tud zato ne more met tok moci). Socustvujem z vsemi, ampak kot receno: takoj skenslat vse in se s tem vec ne ukvarjat - ali pa pojdite na policijo.Vmesne variante ni.Srecno! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spomin 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Ves je en velik blef...hoče samo denar in nič drugega...jaz in še veliko drugih mu ga je pustila. Če mu kaj oponiraš rata nesramen, se dere in trdi da ima on prav...samo za ilustracijo, jaz sem mogla klicat točno takrat ko je on rekel, npr. vsakih 14 dni. Ko je prišel datum, da bi se tisto, za kar sem dala denar, moralo uresničiti, mi je rekel, da bi morala poklicati teden dni prej in sem torej jaz zamočila in se zadeva ne more uresničiti. Seveda nisem nora in točno vem, kdaj mi je rekel da naj pokličem- Ko sem mu rekla, da mi je rekel drugačen datum me je nadrl in rekel, da se on pač nikoli ne zmoti. Seveda pa, ker sem jaz "zamočila" gremo lahko cel proces ponovno skozi, kar traja 9 mesecev in kar seveda stane. Tako da, beži od njega kar se da, takega prevaranta ne poznam kot je on....v bistvu mi je bilo že kmalu potem, ko sem dala denar in sem prišla na ta forum jasno, da je blefer, ampak sem igrala igrico do konca, ker me je zanimalo, kako se bo izmazal iz te situacije, ko ne bo nič res od tistega, kar je trdil...no takega načina nisem pričakovala.....zaupaj vase in vse svetlo ti želim ps. tisto o črnih pikah reče vsakemu in ponavadi "terapija" izgleda tako, da te najprej "očisti"uroka, potem pa izpolnjuje želje....ima pa res veliko domišljijo in predvsem pobira vse možne podatke od tebe ( seveda, če mu jih zaupaš ) in potem ti s tem grozi.....ma niti ena stvar o kateri mi je govoril ni bila resnična.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 to je znana finta...sm delala na linijah parih in believe me!!! cesa vsega nisem vidla, dozivela! je tud bla (vsaj) 1 taka slogarca, ki ti je najprej 'navesila' nekaksen urok, ki da te je "ena soseda, crna (rdeca, blond, vstavila je po situaciji) zacarala", posamezna urca 'od-urocevanja' pa je bla za danasnje pogoje cca 100€, potrebovali pa so kakih 4, 5 seans. med drugim sem tud oz. predvsem zarad tega/takega/takih nehala to delat (na linijah). je blo tega ipak prevec.naivni pa to kupujete.v veri, da bo do nekaksnih instant resitev prislo.pa ne bo. nihce ti ne more nicesar scharat.in tud odvzet ti ne more, razen ce sam ne das - podobno je tud z energijo, zato pa ne rabte skrbet.si recete lohk: ok, dobra izkusnja, zbogom!!pa je in bo. energija je mocnejsa v pozitivni smeri, to si je treba sam zapomnit oz. vcepit v glavo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Spomin 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Pri zvenu pa je tako....od-uročevanje cca 1000 eur + odvisno od naslednje želje ( pri meni je bilo cca 2000 eur ) potem pa še posamezna sesansa po 50 eur cca 10 x . Pa si izračunajte...potem pa tip meni reče, da sem jaz zamočila, ker nisem poklicala takrat, ko je on rekel oz. sem pozabila kaj je rekel....tako da, res ne vem, kje objavit te njegove lumparije...ko bi se mu dalo blokirat stran, ali pa brisat....da nebi ljudi nategoval.....sam pa je itak vedno bolj zavaljen....pa vidim, da otroke kar pridno dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. januar 2009 Prijavi Deli 28. januar 2009 Naivnost, neinformiranost stane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iskrena 30. januar 2009 Prijavi Deli 30. januar 2009 ...ja, tale zven je pa res en prevarant. ko sem mu zadnjič zagrozila, da bom šla na policijo, če me bo še naprej nadlegoval, se je verjetno malo ustrašil, kajti zdaj ni več glasu od njega, pa itak, bi ga blokirala. jst sem ga še pravi čas pogruntala, niem tak hudo naivna in nisem dala še nič cekinčkov. nekaj me je motlo, morda to, da mi je sam od sebe poslal sms, češ uročena si (sicer sem ga klicala nazaj!). to noben šlogar ne dela, pa naj bo tak al pa tak. res je, noben ti ne more dat lepšega življenja, vse moraš sam nardit. gre sam zato (vsaj pri meni), da me zanima kaj se bo dogajalo v bližnji prihodnosti z mano. in zato se kliče naokoli in hodi k šlogarjem, če maš srečo naletiš na res dobre, ki ti sami povejo vse, tebi ni treba nič.in pol je tudi to res, se uresniči. v večini primerov gre pa samo za denar, tale zven je pa perla od perle. če bi prej prebrala, sploh ne bi klicala, a kaj ko ne bereš prej ampak šele, ko se kaj zamoči. no kakor koli, jaz mam srečo kar se njega tiče. nisem dala dinarčkov, nehal me je nadlegovati in živim naprej. vso srečo vsem, ki ste imeli slabe izkušnje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 Odločen & razsoden treba bit. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zhabica 30. september 2009 Prijavi Deli 30. september 2009 (popravljeno) Pozdrav vsem skupaj ki ste tule pisali in (morda še) spremljate tole temo. Se opravičujem če ni trenutno aktualno, a zame je. Imam osebno izkušnjo, a k sreči le z sms-i. Kot ostali, ki so tu že opisovali, sem tudi jaz nekako pozimi naletela na njegovo stran in hajd' bom poklicala. Povedala ime, datum in letnico rojstva, pa za kakšen problem gre. Ja...da je pač magija in da bo težko, težko to rešit. Ok...Pa sem v naslednjih dneh v iskalnik vnesla ZVEN in mi je vrglo ven tole vaše, pa še na enem forumu so vedeli povedati o njem podobno kot tule. No...do pred nekaj dnevi sem na to čisto pozabila, pa dobim 24.9. tale sms s številke 041210660 : L.! STVAR SEM VIDEL,ZE KO SI ME KLICALA ZA N. UGIBALA ZAKAJ? NEKAJ TI JE BILO NAREJENO IN VPLIVA NATE, MOČNO! SAMO ČE SI TO TUDI SAMA TO UGOTOVILA, ME KLIČI DANES PO 21.45. ZVEN(poslano iz MiniKlape na VFL!) Pa odpišem, da smo pač težave rešili drugače, in sicer ne s penetracijami ali kako že pač on to počne... Nakar sredi noči (okoli pol dveh) vstanem pit vodo, pa mi na telefonu utripa lučka. Pogledam...6 sms-jev! Zven je. In piše v prvem: RAZUMEM TVOJ STRAH SAJ STE BALKANCI DEFINITIVNO NAJVECJI STRAHOPETCI NA SVETU TO STE DOKAZALI V VOJNI V SLOVENIJI,NA HRVASKEM, V BOSNI, NA KOSOVU 'KOJE CE BITI UVJEK SRPSKO BRE' JE REKO NEPOVEDIV VOZD DRUG SLOBODAN MILOSEVIC. PO DOMACE NOVI KNJAZ LAZAR ALI BOLJE KNEZ LUZER. nato pa se na prvega nadovezuje še pet sms-jev kot sledijo: ZGUBA,TAKO KO SI TI,KI MISLI, DA MI GRE TAKO SLABO, DA SE BOM DOTAKNIL 45 LET STARE PREVEC SMRDLJIVE,DA BI SE JE DALO OCISTITI, KAR JE UGOTOVIL JUNACE... ... N. IN PRIDNO PUCAL DRUGJE. VIDEL SEM N., VIDEL TVOJ ABORTUS, VIDEL ZACETEK RAKA MATERNICNEGA VRATU A CE TI PRAVIS DA SO TE... ...PENETRIRALI IN OCISTILI, POTEM PA OK. P.S. SAM IMAM SICER SKORAJ 10 LET ZA CISCENJE STANOVANJA 5X V TEDNU MUSLIMANKO IZ BOSNE, SICER ZRTEV NEKEGA (KAKSNO) NAKLUCJE N. PRODANOVICA IZ GRBAVICE, KI PA NI DOBRO KONCAL,CERAVNO JE DOBRO OBVLADAL CIRILICO IN NOZ. Wtf??? Pa saj ta ni cel! Res, pri prvem kontaktu po telefonu me je vprašal če sem opravila bris in kakšen je bil, pa sem mu povedala da ne preveč v redu. "Pa splav si mela, ne?"...ja, spontanega v visoki nosečnosti, sem mu odgovorila. Pa si poglejte kaj je model skonstruiral in vpletel zraven še zadnjo balkansko vojno. No, pa sem pokazala sms dragemu, ta pa mu je napisal nazaj par krepkih. Ampak takih da mi je kar bad napisat tule. Pa je ravno dovolj nor da bo tega Kafola tudi osebno poiskal, če bo še kakšen sms. P.s.: modus operandi ima model identičen pri vseh, očitno. Vsi ljudje imamo znamenja in lepotne pike, no way da kiksneš, če to vprašaš. Popravljeno 30. september 2009 -> zhabica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Kar pa men tuki ni jasno, je, kako je lahko kdo sploh tolk prtegnjen, da tega človeka sploh pokliče, pol ko vid njegov web-sajt. Pa sej ti je ja že v prvi sekundi jasno, da ta člouk sodi v psihiatrično ustanovo. Da mu pa kdo pol še kej keša da in se odziva na njegove fore, pa adijo pamet. Mogoče pa taki celo rabijo lekcijo. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zhabica 1. oktober 2009 Prijavi Deli 1. oktober 2009 Kar pa men tuki ni jasno, je, kako je lahko kdo sploh tolk prtegnjen, da tega človeka sploh pokliče, pol ko vid njegov web-sajt. Pa sej ti je ja že v prvi sekundi jasno, da ta člouk sodi v psihiatrično ustanovo. Da mu pa kdo pol še kej keša da in se odziva na njegove fore, pa adijo pamet. Mogoče pa taki celo rabijo lekcijo. Kaj pa ljudi natera da hodijo k Sai Babi, recimo? Različni ljudje, različni backgroundi, različne težave in situacije, prave pomoči v smislu podpore v nekih trenutkih bolj malo, pa človek nekako sklepa po sebi da so pač ljudje še vedno ljudje in da stojijo za tistim kar ponujajo javno (no ja). Pa ti v enem trenutku zamoti presojo in pokličeš, saj stane samo en klic...potem pa je odvisno od posameznika/ce...koliko se pusti zmanipulirat. Bolj kot moja izkušnja me žalostijo ostale tule in še kje naštete izkušnje nekaterih, pa jih ne obsojam, poskušam razumeti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zhabica 2. oktober 2009 Prijavi Deli 2. oktober 2009 definitivno glupa A ja? Definitivno so tvoji komentarji v tem primeru žaljivi, sklepam da je zato bil pobrisan prejšnji, skupaj z mojo repliko. Upam da boš opozorjen, čeprav si stara džomba tule. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zhabica 4. oktober 2009 Prijavi Deli 4. oktober 2009 Če je kdo žaljiv, si v tem primeru ti, kajti primerjat Sai Babo in Zvena je milo rečeno ko izbira za skočit v jezero polno krokodilov ali krapovNimata nobene stične točke, pravzaprav, razen, da je en potencialni šalabajzer, drugi pa definitivni.Toda prvi, ima v knjigah tekstih in spletni strani napisane pametne stvari in zato s tem lahkom preslepi kakega duhovnega iskalca, ta drugi ima pa same kretenizme, ergo tisti ki ga kontaktira je....... A dej nehi...zakaj bi bilo žaljivo primerjat Sai Babo in Zvena? Zato ker je Zven prasec, ki direktno in takoj pove da mora "prodret" v stranko, al' pa naj bo 'babnico', kot temu ti rečeš? In zakaj je Sai Baba potencialni šalabajzer? Net je pol trditev o njem, nič manj gnusnih kot so tele o Zvenu, mogoče še bolj, ker so ljudje do babe prepotovali večje rezdalje in Babi dajali večja premoženja, o katerih en takle Zven lahko samo sanja. Baba je samo malo oz. dosti bolj lukav...to je ena večja razlika. In pa ta, da Sai Baba, ki zase reče da je Shivashakti (ali OnaOn po domače ) rajši "prodira" v mlade fante... Namest da se zdej ven vadiš, štekaj da si naredila napako, iz totalne naivnosti, ki je posledica, nu to se pa ti vprašaj česa?Verjamem, da človek v sili še muhe žre, toda no, mal, sam mal treznega razmisleka je potrebno, pa da se dojame, s kom imamo opravek.Je pa zanimivo, upam da Minnie bere to diskusijo, kako tem šalabajzerjem, vedno in zmeraj nasedejo sam babnce. Napake človek naredi v situaciji ko v kriznem trenutku nima trezne presoje, in v sili res požre muho, pa zato še ne pomeni da je glup! BTW, reče se v sili hudič muhe žre, če že koristimo pregovore.Še enkrat preberi mojo prvo objavo, tokrat z razumevanjem , pa boš videl da sem ga poklicala enkrat in odpikala zadevo subito. Njegova sporočila so prišla po več kot pol leta, moj odgovor na prvo je bil v smislu da me ne zanima njegovo šalabajzanje, njegova ostala sporočila pa so bila reakcija spregledanega in užaljenega šalabajzarja. Upam da bo zdaj mir, ker če ne bo, mene ne pere prijavit ga za nadlegovanje po telefonu. Lahko pa se mu zgodi da jih dobi tudi po pičci, če bo težil.Chill out, Porny... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MW2 SUX 20. april 2010 Prijavi Deli 20. april 2010 BUMP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.