Skoči na vsebino

Zven

Fridaa

Recommended Posts

Tule pa se motis, Tomaz

Poglej, v jesenskem času predvidevam spet nekaj kontaktnih oddaj na te teme, mogoče bi v eno tudi zlorabe vključili, samo rabim čim več podatkov in pa seveda pri kateri temi bi to vključili...pošlji mi na mail, kako bi ti to uredila....Tomaž

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

Zdajle govorila z Mladininim novinarjem - pravi, da bi v bistvu lahko slo notri, ko sem opisala zadevo (mora pa seveda dobit se zeleno luc).

OK, bom Tomaz...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj res - ce je zdajle kdo na broju in vidi tole - od teh, ki ste dobili tale sms - novinar 'potrebuje' text slednjega;

kaj tocno dobis v tem sms-u?

Hvala.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: Marsa

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

To pa ne bo, ker jaz VPRASAM, SE ZMENIM!  :palec:

Saj prav. Mislim, da celo pise v Mladini (pa ne samo v njej) da potrebujes njihovo pisno dovoljenje za kakrsnokoli objavljanje pa 'multipliciranje' njihovih clankov na kakrsnemkoli mediju....

Pa ni letelo to nate.V bistvu je bilo zastavljeno bolj siroko.

To se namrec ne dela (brez pristanka avtorja).

Tudi ce ne gre za 'scan' clanka, ce je samo copy/paste z dolocene strani, se napise zraven vir...tudi ce ni verjetno, da nas bo kdo tozil...ze zaradi samega spostovanja do avtorja (al pa avtorke, da ne bo ogenj v strehi ;) )

Ce se bos pa dogovorila, pa super, jasno.

kroko - sem urednik portala in TUDI avtor, torej tako ze itak postopam in na to sem sama se posebej obcutljiva...

sicer pa hvala za poduk.

Picasso

kroko - sem urednik portala in TUDI avtor, torej tako ze itak postopam in na to sem sama se posebej obcutljiva...

sicer pa hvala za poduk.

Malenkost...ceprav, nisem tebe poduceval. Zagotovo ves o tem dosti vec kot jaz. x:)x

Je bilo bolj drugim namenjeno....pa ne kot neko pokroviteljstvo... zgolj kot informacija.

Saj prav. Mislim, da celo pise v Mladini (pa ne samo v njej) da potrebujes njihovo pisno dovoljenje za kakrsnokoli objavljanje pa 'multipliciranje' njihovih clankov na kakrsnemkoli mediju....

xrolleyesx

Pogoji uporabe LN... :palec:

Picasso

Eh ja- nikoli ne veš... xrolleyesx

kot sem že pisala sem bila pri bionenergetiku da mi malo poštima čakre in..tip začne nakladati da imam zaprto prvo čakro... vemo kje to je...in se loti "masaže" tistega dela. jaz protestiram, on pa da sem vsa "zablokirana" tam in da še dobro da sem prišla, ker če ne bi da bi bila pizdarija itd... ok, no prav xrolleyesx pridem naslednjič - tip se pa prav razživi in začne nakladati kako mu je nagajal... zadnjič ko me je božal itd....mislim no comment. potem pa zatežim in mi začne kazati neko knjigo -noter pa slike kako nek stari "zdravi" neko deklico ona pa v krilcu spodaj pa tangice, slikano iz zelo spotakljivih položajev, med tem pa je tip kar rinil vame xrolleyesx

v glavnem toliko o bioenergiji. :xx!:

Guest sstane
Ne me basat...A misliš da med biodietiki jih ni? Še med farji so..... x;)x

Biodieta z zdravo soljo je samo ena x;)x

V ponedeljek bo baje clanek v Mladini.

Ja, danes je clancic v Mladini (str. 12).

Saj naslednji teden pa bo najbrz online, pa bomo dali link.

Ni nic senzacionalisticno, skoraj ga nisem opazila, a je cisto kul, pac informacija. :palec:

Picasso

:palec: - ja, meni tudi, ker res! x!x

Pa fajn je podano, cisto kul, realno, a vendar ne sinfajoce prevec, z dosti distance vseeno, a bistvo je podano, cisto kul, no - pa takole hitro.

fino. :palec:

Picasso

Guest zzabica

Drage/dragi,

iskrena hvala za vse, kar je objavljeno na to temo ... Že dva dni samo prebiram ... In čedalje bolj strah me je ... Pa ne zame, za človeka, ki mu trenutno zaupa, je pa na smrt bolan... Kaj naj naredim? Ne upam mu povedati tega, kar sem prebrala tukaj in v Mladini ... Očitno moram najprej sama sebe spraviti v red, potem pa se odločiti. Sama sicer nimam nobenih stikov z "zdravilcem", človek, ki ga zdravi - imenovala ga bom M - pa zaenkrat ne komentira zdravljenja. Ga je namrec zelo zelo strah (svoje bolezni) in od tod tudi moja dilema: a naj ga bo strah še tega, da je njegovo zdravljenje komercialni trik ... Kar tresem se ... Prebiram in tuhtam ... A je kdo, ki bi lahko bil konkretnejši v zvezi z metodami, ki jih uporablja ta "zdravilec"? Ima še kdo pozitivno izkušnjo? Je kdo, ki lahko trdi, da ga ja ozdravil? Ja, res je, tole je kar močan klic na pomoč. In hvala.

Guest zzabica
Ja, Aira, se popolnoma strinjam. Škoda, da ta njegova bolezen ni še bolj javna! Mislim ... Mah, nimam več besed

Pozdravljena, Zzabica in dobrodosla, skoda ker se srecava ravno v tejle temi, pa se zate je kot vidim se posebej obcutljiva... :sori:

Zelo zoprna situacija... xscratchx ...

Stekam te, dobro si napisala, po eni strani jasno hoces mu prihranit vse tole in razocaranje (zaradi tega recimo ne bo sel k PRAVEMU zdravilcu, ker bo zdaj skepticen)...., po drugi pa se noces vmesavat, razumes ga in tudi podpiras njegove odlocitve, kar je vse lahko samo dbest...

A tule ti recimo nekaj ves, pa bi rada se njemu odprla oci.

Morda pa bi blago poskusila - recimo: kaj pa kaksen drug zdravillec, ki recimo poda kaj konkretnejsega oz. je njegova terapija, metoda... konkretnejsa...

Napoti ga sem, malo ga pripravi na tole...

Ves, vseeno se mi zdi, da je bolje, da mu poves....

Aha, si vprasala, ce nima nihce dobrih (izkusenj)...

Ja, Stanka ima dobre in na onem forumu, ki je v tejle temi nekje na zacetku link nanj oz. na temo na njem, mislim, da sta tudi kaksne dva se javila, ki da jima je pa kul tole...

Ampak vseeno, sam nacin njegovega dela ni kul, ocitno deluje po precej prozornem vzorcu in je bolje, da je tvoj prijatelj prizadet zdaj zaradi tega, ker je na to opozorjen, kot pa kasneje, ko bo imel morebiti tudi on kaksno slabo izkusnjo, zagotovo pa bo ob denar (pa ob dragocen cas in energijo, ki bi ju lahko porabil za dejansko zdravljenje - in ki ju bo zanj itak rabil).

Picasso

Guest zzabica

Je že OK. Sem že vse pretuhtala, natuhtala, zbrala informacije ... Ne, se mi zdi, da ne bo problema z "drugim" bioenergetikom, slutim, da tudi M sluti, da ni vse, kot bi moralo biti. Ne bojim se, da bi M izgubil zaupanje v zdravilce, to ne, še posebej, ker se bomo zdaj lotili tega profesionalno x:)x , to je izbrali zdravilca samo na podlagi preverjenih informacij (postopek v polnem teku). Sem našla tudi rešitev za to, kako vse to predstaviti M, da bo čim manj stresno in obremenjujoče. Se mi zdi, da bom stvar kar v redu speljala, zdaj lahko ..., ker sem prišla k sebi in lahko normalno razmišljam. Na začetku tedna sem se samo tresla ... v glavi je bil totalni šundr ... ma ... ful vam hvala, res.

Mogoče sem bila narobe razumljena; niti sekunde nisem cincala, ali on ja ali ne! To zame po vseh prebranih objavah sploh ni bilo vprašanje, želela sem le prebrati/izvedeti, da M vse to NI ŠKODILO. Predvsem to. Bomo že spedenali stvari tako, da bojo v redu. Aja, še eno strategijo je treba natuhtati: kako se čim manj obremenjevati z njegovimi sms-i, ki bodo slej ko prej prišli, pa bojo zelo verjetno zelo agresivni. Jasno, ne bereš in samo deletaš, to itak ... ja, pa nehaš mislit na to. Pa v kakšnem svetu živimo?????????????

Dej, človek (namenoma brez narekovajev!), zamisli se nad tem, kar počneš, globoko (vem, da bereš; je treba narciska v sebi nahranit). Pol pa pejdi čim dlje od Primorske in nas.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...