Skoči na vsebino

Zven

Fridaa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Hojla, punce!

Se bi prav zares lotile tega tipčka! No, potem pa razmislite tole: bi bilo pet-šest let dovolj zapora za njega, kaj pa potem? Mislim, da žrtve to tudi skrbi? One so šle, hočete ali nočete, zavestno k njemu in to celo plačale. Razmislite, kako to zgleda na sodišču. Drugo pa je, če je spravil v zmoto še neodraslo osebo, otroka. Tu pa se lahko grete to "igro". Ampak nobenega zagotovila ni! Verjamite mi, da so tuzemeljski zapori za njega lahko prava prilika za nadaljno "rast" izkrivljene zavesti. Intuitivno vem s kom imate opravka!

Menim, da ste s tem forumom že kar lepo število ljudi ozavestili s kom imamo opravka. Toda, opozarjam, čustveno se ne spuščajte na še nižjo raven in v takem stanju "farbat" drugo resnico, navajat še neke ekstra "dejstva". Saj vidim, da ste že kar globoko "zabredle". Svetujem, da si vzamete vsaj dva dni prosto od tega primera (zlasti Marsa in sonce), pol pa se odločite kako naprej.

Lepo pozdravljene, raje se ite sončit, zunaj je vse lepše in čistejše!

Mah, kje pa, ne skrbi zame... jaz samo delujem...

Ampak hvala, vem kaj mislis. :vio:

Ce 'se gremo', se pac gremo, tako jaz furam...

Kot sem rekla, imas prav - ne gre pa za to, da tip sedi (*morda nisi prebral vseh [mojih] postov) ali da se ga sodno obravnava... ne gre torej za kaksno mascevanje, zadoscenje pravici..

Gre preprosto za - da se sirse poda (tv, mediji, poleg pac neta).

kaj bo on s tem pol, nas pa ne zanima vec.

Nas zanimajo BODOCE -torej potencialne- zrtve; vemo pa, da razocaranega folka kar mrgoli..

In kljub temu, da blazno folka bere tale forum, to ipak ni dovolj...

Torej - dol mi visi za tipa, pac pa ne tud za folk. xyesx

Moci imam pa jaz dovolj (tolk da lohk s faco nastopam in za vsem stojim, in torej ne rabim sniki steps, kot kdo drug za svojo moc), kot morda vidis, slutis, al pa tud ne - no zato ti pa jaz povem. x8Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Seveda, Marsa!

Pol pa se pojdite to "igro". Saj itak vas "opazuje". xDDx

Meni je tudi za folk, ampak tudi gre za to, da se ne "napihne". Zapor že ni prava kazen zanj, prava kazen je, da izgubi vse te sposobnosti in "moči", ki jih žal poseduje. Tega novinarji in tuzemeljske institucije ne zmorejo. Prvo se mora on prepoznati v vsej svoji "bedi". Bi lahko to dosegle? Lepo vas prosim, tip je namazan z vsemi žavbami, ki da jih boljše da ne "vidite". Zakaj pa mislite, da tako rad seksa - posebej mlajše. Njega se ne da lotevat le na fizični ravni. Kapiš! :o|o:

Ena bojevniška modrost pravi, da preden sprožaš namere se dobro prepričaj s kom imaš opravka in spoznaj vse njegove napake. :8): Si ta korak dovolj dobro opravila!

Še enkrat! Idite rajši na sonce, tole pa prepustite drugim silam! x:)x

Da tip izkorisca, bi se razumel..

Ampak kako je mogoce da danes kdo nasede temu? Treba seksat, da se energije vsidrajo ali kaj ze je bilo napisano?? Kako pa bi potem ta tip moskemu "pomagal?"

Se pa strinjam nekak s kondorjem.. da je tole se najbolj prepustit drugim silam.. pa ne vem zakaj se z njim strinjam..

V bistvu je potrebno potem vse politike in religijske vodje spravit na tednik in v zapor! Se posebno Opus dei in Vatikan!

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

<{POST_SNAPBACK}>Njega se ne da lotevat le na fizični ravni. Kapiš! :o|o:

Ah no ja, podcenjujes nenazadnje mojo inteligenco, ce ze ne psihicnih moci...

Ena bojevniška modrost pravi, da preden sprožaš namere se dobro prepričaj s kom imaš opravka in spoznaj vse njegove napake. :8): Si ta korak dovolj dobro opravila!
Moji koraki so moji - ti pa skrbi za svoje...

Ne ravna vsak bojevnik enako, torej ne jemlji resnic ENEGA bojevnika za svete.

Jaz ravnam po svoji vesti - konec koncev sem jaz zenska, ravnam intuitivno...

POZITIVNO vedno prevlada nad negativnim, nenazadnje zato, ker se fila s svezimi energijami, ne pa tud negativno. slednje se fila s prezvecenimi, umazanimi - ze zato ne more doseci... potencialne moci. xyesx

Lahko se isto pizdim v Homosexualcih,,, brez osebne vpletenosti. xDDx x:)x

xcivx xcivx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

(popravljeno)

Haha, Marsa!

Žal ni vedno točno! Gre le za ravnotežje moči, ki je vedno občutljivo!

POZITIVNO vedno prevlada nad negativnim, nenazadnje zato, ker se fila s svezimi energijami, ne pa tud negativno. slednje se fila s prezvecenimi, umazanimi - ze zato ne more doseci... potencialne moci.

Ne biti trmasti! Tipa se vseeno pazi in ne razkrivaj svojih namenov!

Tole je zadnje kar napišem!

Srečno!

Popravljeno -> kondor

Noo zdaj je pa ze malo hecno tole.. :) Kondor tako opozarja, da me vedno bolj interesira...

Sej.. mogoce pa le ne bom vtaknil nos, tja kjer me nic ne briga.. Ali pa.. ce samo cisto malo pokukal.. ?!? Hmm!?

Kje najdem kontakt s tem tipom? :) Samo to mi naj kdo pove.. prosim..

Nooo.. meni se ne zdi posebno resno.. ker konec koncev tip ni nikogar ugrabil.. Same so prisle k njemu in kot sem prebral, prostovoljno sodelovale pri tem ritualu.

Ziher je tiste osebe za vekomaj pozdravil naivnosti..

Druagace pa, ko ze sprasujes.. Prav nobene bistvene razlike ni med tem tipom in med poveljstvom recimo katolikov, ker ta tip uporabi groznje s crno magijo, da se nekaj skasira.. Katolistvo pa uporablja pekel, da kasirajo..

Politiki so pa med vsemi se najbolj direktni.. Postavijo zakon in kasirajo..

In konec koncev jih je ta tip izkoristil mogoce 10.. 20.. dusna mafija pa miljarde...

In ne vem kje si prebrala, da zagovarjam pocetje tega tipa.. samo napisal sem se drugo plat. Se strinjam, da je potrebno onemogocit taksna pocetja.. in opozoriti ljudi na prevaro.. ampak seveda se je lazje spraviti na enega.. posameznika, ki izkorisca pescico.. kot pa mafijo, ki izkorisca miljarde..

To je podobno tistemu... ce v miru ubijes enega.. si morilec.. ce pa v vojni ubijes tisoce ljudi si narodni heroj.

<{POST_SNAPBACK}>.. Same so prisle k njemu in kot sem prebral, prostovoljno sodelovale pri tem ritualu.

To je pa res.

Sam v zacetku so same prisle - na brezplacni nasvet - ki to ni, kot sem postekala, se pravi jih ogoljufa in ustrahuje v bistvu...

A imas prav.

Kondor, po mojem ne rabis skrbet, kajti - saj vidis - dvomim da se bo nasla katera.

Drugac pa - jaz ne palim na groznje in podobno...

Kot receno, kako jaz furam, se vidi javno. In mislim da rabis vec moci za to kot pa za sniki furanje, od zadaj.

Vrba - 'stlacla' - a nisi postekala, kaj sem mislila s tem - ja, otroci so bili omenjeni ENKRAT - v vseh solatah, da je bil enkrat njegov otrok zraven, je bilo receno, jaz pa pravim, da je na tem brez veze 'gradit primer'.

In itak - primera ni - ker, a je kje kaka zrtev?

Picasso

nic ne vidim,da bi se katera opogumila...

nobene bojevnice....sej zato jih je pa ocitno izkoristil,saj jih je ze prebral,da niso dovolj mocne ,da bi se uprle. xrolleyesx :sori:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>nic ne vidim,da bi se katera opogumila...

... kot na zacetku teme.

Najprej vprasanje, v naslednujem postu pa - hvala za vasa mnenja - mnenja pa nikjer nobenga, ocitno sam po os-ih to siba.

No saj - kul, ce boste kaj zrihtale. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>... kot na zacetku teme.

Najprej vprasanje, v naslednujem postu pa - hvala za vasa mnenja - mnenja pa nikjer nobenga, ocitno sam po os-ih to siba.

No saj - kul, ce boste kaj zrihtale. :palec:

ne vem ,ce te razumem zdej....a tebi na os posilja katera kej o tem... xrolleyesx

shakti gawain

Ne, ocitno jih Vrbi.

Meni ni nihce nic poslal (zdaj), meni je mimo to s sodisci resevat.

Mi ne gre za zashit tipa, pac pa ga sam razkrinkat in zaustavit.

Kondorja pa ni vec okol?

sem sele zdajle opazila tamle en 'haha' - bogve kaj bi to pomenilo?

x:Dx x:px

Picasso

ne saj ne vem, mal sklepam, ker ni negirala.

Ker se je 'javila' za tozilca, jaz mam 'zveze' sam pri tedniku. ;) :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj ti ni jasno?

Zato, ker delam s taksnimi zrtvami in se spoznam na to.

In zato ker jaz moram ze po zakonu molcati kar se podatkov tice, tako da se morda prej opogumijo. Se kaj ni jasno?

x:)x

x:)x vse jasno,nisem tocno vedela zakaj se gre.....nisem zastekala,da se s tem ukvarjas....

upam,da se kej premika zadeva.....

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Zakaj ti ni jasno?

Zato, ker delam s taksnimi zrtvami in se spoznam na to.

In zato ker jaz moram ze po zakonu molcati kar se podatkov tice, tako da se morda prej opogumijo. Se kaj ni jasno?

x:)x

Jaz moram tud po zakonu in po svojem zakonu molcati, kar se podatkov tice, to mi je samoumevno in tega ne poudarjam, se mi zdi, da je jasno, itak.

Je pa res, da je lazje pisat na os nekomu kot pa javno objavljat svoje izkusnje na nekem forumu, le da pri tozilcu bos moral podat tud osebne podatke, za tv oddajo pa to ne bi bilo potrebno.

Picasso

Malo po malem to zadevo spremljam. Zakaj posel takim in podobnim kot je Zven cveti? Zato ker se nanj obrnejo takšne, ki so res potrebne pomoči, so brez samozavesti in potrebujejo pomoč.

Kaj ko bi se takšne osebe, ki so sposobni pomagati, posebej registriralo, in bi imeli licenco...

In še kakšno kartoteko obiskov, kamor bi pisale stranke svoje izkušnje z "zdraviteljem".

Ali plačujejo davek od svojega zaslužka.

Za vsako storitev je tudi drugje predvidena okvirna cena...ali pa jo narekuje konkurenca.

Za nazaj se ne da nič spremeniti. Glejmo naprej...

Ojla!

Joj prosm ne verjet takim kot je ta Zven. Na žalost je danes veliko takih, ki te po domač rečen sam vlečejo za nos. O zdravilcih in podobnih takih se je potrebno kar dobr prej pozanimat kdo so itd.

Lep pozdravček

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :palec:

Pomaga jim lahko vsak psiholog

Ce on kasira, mora tudi voditi kartoteko in placati davke

Taksne maile o licenci je treba nasloviti na Ministrstvo za zdravje, Ljubljana, najbolje direktno na kompotentno osebo: Metka.Logar@gov.si - da bodo napravili tudi zakone za zdravilce; zaenkrat se ti ne smejo imeti opravka z zdravjenjem  xrolleyesx V drugih drzavah je to ze zrihtano.

Vse to sem tudi jaz ze napisala, seveda bi potem zdravilci tudi dobili cenik, ce ne predstavljajo nevarnosti za druzbo....

(okvirno ceno (od-do), ampak jaz se nisem spomnila te besede -> okvirno.

Pri problemih je treba iti NAPREJ SKOZI PRETEKLOST. Ne gre drugace.

Hvala, ker si napisala bolj razumljivo  x:)x

LP

Vrba

Splošno mnenje je takšno, da ko prideš k psihologu, ti pa da le tablete, od katerih pa rataš............. _ ne bom napisala... Soseda je bila kao nora, odvisna od tablet, umrla s 175 kg... ( vem da je to skrajnost)

Ubogi tisti, ki ne najdejo notranje moči. Kateri zunanji pa lahko zaupajo?

Lp

<{POST_SNAPBACK}>Andres, ti pa reci frendu, naj rece modelu (Zvenu alias Rudiju Kofolu), naj si pride prebrat tole temo in naj se sam kaksno rece in spodbije vse te desetine trditev.

Saj ocitno je tip na netu in tudi si daje dost opravit, tako da sodim, da mu ne bo kak (tehnicni ali drugacen) problem to.

In - tole ni edini forum s takimi zgodbami.

Torej tega je dejansko na desetine.

Mal cudn, da bi se tolk enih zensk 'spravilo' na nedolznega reveza, zgolj zato, ker je tolk fejst in prakticno neodoljiv za uboge nepotesene zenske.  :xx!: xrolleyesx  x:o)x

Marsa.

Frendica nima interneta. Sva samo na telefonski liniji in na smsu. Ko pa pridem v Slovenijo greva itak na drink. Prijetna ženska, celi Sloveniji poznana. Več kot to ne povem.

Andres

Ma saj.... briga me, v bistvu, za enga tacga modela, kakrsnih je morda se 350.

a mi je hkrati mal hudo za folk - pa se mal se jezim nanje. da jim ne naredi ze takoj 'klik' in ne skenslajo tegale...

Picasso

Marsa.

Ljudje niso imeli nikoli v zgodovini toliko informacij kot jih imajo danes. Če se je nekaj žensk na Zvena obesilo, njegovega sms-anja to ne opravičuje. Vendar vsaka, popolnoma vsaka med njimi ki ji je bilo rečeno, da ima v sebi uroka, bi se lahko prepričala tudi pri drugi nevtralni strani. Ampak narod navadno dela po cele dneve, nakar se le še na kakšno speedy pomoč, iz prve roke obrne.

Zven pač se je v tem primeru pokazal kot pametnejši one pa kot naivne. Kdo je kršil moralni zakon se ve.

Andres

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...