pokowc 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Zanima me, kako bi privarčevali elektriko doma in tudi v javnem okolju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 tako, da jo čim manj uporabljaš.............. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. september 2003 Avtor Prijavi Deli 10. september 2003 glej; razsvetljava cerkev, javna, pregosta namestitev razsvetljav.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Manj klime poleti manj gretja pozimi, bolj hladni procesorji v računalnikih, bolj mrzla voda iz bojlerjev, pranje na roke, manj luči, vstajanje zgodaj spanje s sončnim zahodom (zarad elektrike lahko do pozno ponoči seksate ob svečah, sam luč naj bo off) malo manj električnih kitar ... hja, javna razsvetljava bi bila lahko zamenjana z bolj varnčnimi žarnicami, plus vžigalo bi se jo po potrebi ne pa avtomatsko, ker pol se pa zgodi da se luči prižgejo že ko je svetlo... ko jih ne rabiš, manj neonskih napisov pred trgovinami, izložbe bi ponoči ugasnile luči... (mislim ej celo noč met pržgano... da ja lopovi vidijo kaj se lahko pobere) manj nočnega življenja.... pisarniška poslopja bi čez noč ugasnila luč... (v večini NY nebotičnikov moraš podpisat pogodbo da boš čez noč pustil luč prižgano v pisarnah, ker je to blazno lepo videt... na žalost zelo potratno.... ) kaj še... proč z mobiteli, porč s televizjo... vsi v kino.... hehe, dovolj bo... upam da bi po taki veliki korekciji cena elektrike ostala dovolj visoka da bi se splačalo vzdrževat elektrarne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Avtor Prijavi Deli 11. september 2003 HEJ, KAJ PA RAZSVETLJAVA JAVNIH STAVB.......MENE ZLO NPR. MOT MOČNA NOČNA SVETLOBA CERKVA, PA ŠE ELEKTRIKE NJIM NI TREBA PLAČAT, HMMMA NI DOVOLJ EN REFLEKTOR,..? ... AL PA POGOSTA NAMESTIEV JAVNIH SVETILK......,......EH..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. september 2003 Prijavi Deli 13. september 2003 Glede na to katere aparuture redno uporabljam doma in brez katerih ne bi mogel živeti, bi zelo težko privarčeval elektriko. Mogoče edinole na velike sončne celice, bi lahko prispevalo k temu, da se privarčuje elektrika. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 HEJ, KAJ PA RAZSVETLJAVA JAVNIH STAVB.......MENE ZLO NPR. MOT MOČNA NOČNA SVETLOBA CERKVA, PA ŠE ELEKTRIKE NJIM NI TREBA PLAČAT, HMMMA NI DOVOLJ EN REFLEKTOR,..? ... AL PA POGOSTA NAMESTIEV JAVNIH SVETILK......,......EH.....O ja, cerkev plača elektriko, in sicer s tistim denarjem, ki ga dobi od vernikov v tisti mošnjiček (kako se mu že reče )...Sem videla enkrat na Elektro, ko sem šla plačat svojo položnico. Pred mano je bil župnik, ki je tudi prišel plačat položnico za elektriko, na pult pa je stresel en kup kovancev - zihr tistih, ki jih je dubu od vernikov. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. september 2003 Avtor Prijavi Deli 14. september 2003 aja, slišal sm, da sama krajevna oblast njim to plača...ne ne tuki je kr neke potrateeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Glede na to katere aparuture redno uporabljam doma in brez katerih ne bi mogel živeti, bi zelo težko privarčeval elektriko. Mogoče edinole na velike sončne celice, bi lahko prispevalo k temu, da se privarčuje elektrika. Baje da država to tudi sponzorira ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 pri cerkvah gre predvsem za kulturne spomenike...zakaj se pa pokowc ne prtozhuje, che so "spomeniki" nob razsvetleni... :xx!: bi pokotu PC izklopu....shparat treba Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. september 2003 Avtor Prijavi Deli 14. september 2003 JA, TU TUT TO JE RES, SPOMENIKI SO TUT OSVEtLjTENI.....~ EH NE GLEDE kar je kulturno varstvo˝,menim, da je potrata osvetljenega videnja! Kaj se bo pršparalo´ takoj, ko bo treba vse šparat, kot javno in kot osebno? naj bolje je, da jest pc prklopm na gonjenje kolesa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Zanima me, kako bi privarčevali elektriko doma in tudi v javnem okolju...Ko bo država stimulirala varčevanje in ne porabo! ko bo subvencionirala in ne obdavčila - toplotne kolektorje- sončne celice- toplotne črpalke- izolacijske materiale- ...... ko bo nagrajevala izume in izboljšave namesto, da izumiteljem otežuje deloko bo država plačala patent na izum in izboljšavoko bo subvencionirala javna prevozna sredstva ko bo........... Torej NIKOLI! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Kolk bi s takimi stvarmi pršparal ... http://images.webshots.com/ProThumbs/67/12067_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 kaj bi pa pochel s prshparanim? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Potem bi pa država kar naenkrat imela preveč denarja... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 nben nebi meu vech dnarja...che bi bla potroshnja manjsha, bi je manj nardil...che bi je manj nardil, bi rabl manj delavceu...che bi blo manj delavceu, bi blo vech brezposelnih...brezposelni rabjo podporo, k jo dobijo od drzhave...drzhava ma prrachun, k se hran iz davkov....davkov bi blo manj, ker nebi blo porabe.... OROBOROS Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Ker sem ravno tukaj:150.000 sem dala samo za vtičnice in stikala,180.000 bom dala za polaganja kabla in priključitev na omrežje30.000 za stikala za klet(tu so bolj cenejša)85.000 za elektro soglasje45.000 za števec z glavnimi varovalkami100.000 za delo električarja(sem jezna nanj, ker imam preveč, preveč vtičnic...pa se nisem spomnila takrat, ko jih je zarisoval, da bi mu jih zbrisala bom imela še pa još elektro sevanja )120.000 za elektro material(kabli, doze)12.000 za soglasje občine10,000 za ogled terena..in še ziher 50.000 za dodatne stroške(ki jih nisem niti beležila....)Pa še mi čisto nič ne sveti, ker tisti tip, ki je zadolžen za izkop nima časa - on mi bo vzel še dodatnih 30.000. Toliko keša za nekaj, kar mi bo samo ožiralo keš..in brez česa ne moremo. POtem pa se bom spraševala kako prišparati..zdaj še se ne morem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. september 2003 Avtor Prijavi Deli 15. september 2003 hjoj natali, zdele si mi pa res nardila eno lepu epp diagnozu za delat bajtu, huhu, neverjetno bom jest to vse organizirau in spelau magari sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 NIč pri elektriki ne moreš narediti sam..razen če si električar po poklicu. Elektrika je tista punca, ki se ne pusti šlatat.Moram pa res poudarit, da je bil električar resnično poceni. Za celo bajto napeljati kable, doze jih zvezati in to za 100.000 je ful ugodno.Kolegu je delal eden(samo polaganje kablov in vrtanje doz) za 250.000 sit. Pa se mu je zdelo poceni.. Tako je to..čim manj svetlobnega osnaževanja. Samo finta je v tem, da so pristoni preveč mogočni lobiji. Dokler bo država stala za njimi, tako dolgo bo tako.Ko se bo država(e) subvenicionirale različne naravne vire energije - potem se bo miselnost folka pričela spreminjati. Ali pa recimo z nagrajevanjem - če porabiš toliko in toliko manj..bi ti država lahko v "zahvalo" dala...toliko in toliko vreč bio gnojila..ali kaj drugega...O tem bi veljalo razmisliti.Ne o politiki palice, ampak o politiki nagrajevanja. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ne o politiki palice, ampak o politiki nagrajevanja. Bo pa še dosti vode preteklo, preden bo šlo v tole smer. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Hja. Žal...in kar nekaj generacij se bo treba obrniti..hja iluzije, iluzije (ampak ideja mi se še vedno dopade) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 O, to pa ja - ideja pa super. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 hihi tina....voda (ki jo bo she veliko preteklo) je glavni vir za pridobivanje elektrike Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. september 2003 Avtor Prijavi Deli 16. september 2003 ja, natala, ideja je res dobra, povem naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 kaj bi pa pochel s prshparanim? Loh spet kšn Falkonček pade.... :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.