loncek1 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Kolikor gledam po forumu ste nekateri dosti gor. Jaz sem očitno vremenski tip - ko je sonce me enostavno ni ali pa sem zelo redko na netu. Zdaj sem se odločila po slabem mesecu (dež) , da bi bilo fajn, če grem kaj pogledat na forum (se mi zdi da pred dvema dnevoma ni delal???) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Ko dežuje vzamem dežnik in grem na sprehod, je ful kul Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 ....dovolj da ,ko sem na poti bi ga jemu še seboj.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 glede na to, da sem legenda... ni treba več kej dost rečt o cajtu, ki ga preživim na internetu... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Jaz imam pa nek poseben odnos do računalnika nasploh. Najprej sem imela odpor do njega, ker nisem imela pojma kako ta zadeva funkcionira, pa poslušaš, kako se Windowsi sesuvajo, da te je potem na začetku strah še Esc pritisnit... No zdaj pa v službi vsak dan delam z računalnikom - službeni prodajni program, internet moram precej tudi službeno uporabljati, pa seveda vletim tudi na Lunco. Doma ga pa za noben denar ne uporabljam, tam pa kraljuje moj dragi, ki uživa poleg računalnika, jaz pa počnem čisto druge stvari - sem raje zunaj, berem, pospravljam.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Jaz prezivim na netu ful casa... Itak. Konektana sem tudi po 24 ur, tudi ce delam kaj drugega, sem 'gor'... Trikrat HURA za internet! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Posebno pa še http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/em/050103/050103fl_1_prv.gif, ki je njen izum! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 loncek1: kljub temu, da imam včasih browser po več ur samo odprt (zato kaže mojo prisotnost), delam pa kaj drugega - preveč. poky: odvisnik! Mateja: alo mama! otroke pedenat pa to ... Marsa: enako .... če ne za službo, pa za to, kaj delam privat .. ali pa me nekaj kar tako zanima, pa iščem dokumente ... naprimer o odpisanih Jehovinih pričah ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Mateja: alo mama! otroke pedenat pa to ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Se mi zdi,da sem že kar korenine pognala za računalnikom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 jaa, Pentag0n sej je odločil po več letih njihovega internega izuma, da Internet poda na sam širši trg._pa se je odločil prepozno? jaa, korenine, dobr izraz, res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Koliko Časa preŽiviŠ na internetu? PREVEEEČ!!! (Sem vidla na računu od Telekoma... :OO!: ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 dobr to, videt je ,da žwiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Meni se zdi zanimivo vprašanje tudi: Koliko časa preživi Internet na meni!!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Koliko Časa preŽiviŠ na internetu? PREVEEEČ!!! (Sem vidla na računu od Telekoma... :OO!: ) oj Tamara, kako znaš človeka nasmejat! Koliko pa je bil Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Kadar imam v službi čas, veliko časa, doma redko zaradi računa telekoma. V službi je pač zastonj, dokler me ne "zaprejo" ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 cel šiht a nimam fajn šiht (sam ne okol govort) Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 oj Tamara, kako znaš človeka nasmejat! Koliko pa je bil 16 jurjev in pol! ... Pa še gledam, da sem po 19. uri gor, ko je impulz cenejši! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 oh, jaz sem skor polovico dneva gor, ko so počitnce. med šolo pa ponoči od 1-2 uri Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Zelo različno... v glavnem mi je pa fino, ker se imam s kom pogovarjat, pa to ni moj otrok... večeri so krajši So pa večeri odločno prekratki, če bi hotela lepo vse tisto, kar me zanima po vrsti ... morala si bom izmislit nek sistem Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Preveč,se bo potrebno kaznovati x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 V službi 8 ur. Doma...odvisno...včasih tudi 8. 8 ur pa spim. Le kdaj potem pospravljam, likam, igram Fato, kuham, se pogovarjam, grem na sprehod, zapravljam, gostim obiske, obiskujem, berem, gledam TV.... ???? Ne vem, verjetno moj dan nima samo 24 ur. Sem pa vprašala, če ima kraj, kjer smo kupili hiško tud možnost priklopa ADSL ali vsaj kabelsko...za priklop na net...; pa so me čudno gledali... Jauuu še zmeraj cigaretna abstinenčna kriza, potem bo internetna abstinenčna kriza... Same krize... A mislite da v visokogorju imajo net??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Sanjalica,saj si kar pridna....ampak spiš pa odločno preveč.....a veš,kaj vse zamujaš V visokogorju imajo brezžično povezavo in prenosne PC-je,ampak je treba gledati pod noge,pa občudovati okoli sebe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Tako se samo pravi BorisM...da SPIM... Konkretno...v postelji sem 8 ur A veš kaj TI zamujaš...če ne "spiš" 8 ur Za gledanje pod "noge" bom imela tebe, a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 A nisi bila ti nikoli v hribih,v redu saj bom poleg,ampak stezice so ozke,če bom pred teboj ne bom videl nazaj,če bom za tabo,pa ne bom videl pred tebe Sanjalica,pa res kaj pomenijo tile trije vprašaji,ker vem,da nisi danes v čustvih;to bolj izraženo pri tebi pojutrišnjem Jaz pri svojih 6 urah spanja nisem prikrajšan za nič x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.