Skoči na vsebino

Koliko Časa preŽiviŠ na internetu

loncek1

Recommended Posts

Kolikor gledam po forumu ste nekateri dosti gor. x:Ix Jaz sem očitno vremenski tip - ko je sonce me enostavno ni ali pa sem zelo redko na netu. x8Dx Zdaj sem se odločila po slabem mesecu (dež) :C: , da bi bilo fajn, če grem kaj pogledat na forum (se mi zdi da pred dvema dnevoma ni delal???) x?x
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz imam pa nek poseben odnos do računalnika nasploh. Najprej sem imela odpor do njega, ker nisem imela pojma kako ta zadeva funkcionira, pa poslušaš, kako se Windowsi sesuvajo, da te je potem na začetku strah še Esc pritisnit... No zdaj pa v službi vsak dan delam z računalnikom - službeni prodajni program, internet moram precej tudi službeno uporabljati, pa seveda vletim tudi na Lunco. Doma ga pa za noben denar ne uporabljam, tam pa kraljuje moj dragi, ki uživa poleg računalnika, jaz pa počnem čisto druge stvari - sem raje zunaj, berem, pospravljam.... x:Dx x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz prezivim na netu ful casa... Itak.

Konektana sem tudi po 24 ur, tudi ce delam kaj drugega, sem 'gor'...

Trikrat HURA za internet! x:)x x:)x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

loncek1: kljub temu, da imam včasih browser po več ur samo odprt (zato kaže mojo prisotnost), delam pa kaj drugega - preveč.

poky: odvisnik! x:Dx

Mateja: alo mama! otroke pedenat pa to ... x:Dx x:Dx

Marsa: enako .... če ne za službo, pa za to, kaj delam privat .. ali pa me nekaj kar tako zanima, pa iščem dokumente ... naprimer o odpisanih Jehovinih pričah ... x:o)x

• 1 month later...

Zelo različno... v glavnem mi je pa fino, ker se imam s kom pogovarjat, pa to ni moj otrok... večeri so krajši x:Dx

So pa večeri odločno prekratki, če bi hotela lepo vse tisto, kar me zanima po vrsti xbookx :sori: ... morala si bom izmislit nek sistem xscratchx

BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO!

Guest sanjalica

V službi 8 ur.

Doma...odvisno...včasih tudi 8.

8 ur pa spim.

Le kdaj potem pospravljam, likam, igram Fato, kuham, se pogovarjam, grem na sprehod, zapravljam, gostim obiske, obiskujem, berem, gledam TV.... ????

Ne vem, verjetno moj dan nima samo 24 ur.

Sem pa vprašala, če ima kraj, kjer smo kupili hiško tud možnost priklopa ADSL ali vsaj kabelsko...za priklop na net...; pa so me čudno gledali...

Jauuu še zmeraj cigaretna abstinenčna kriza, potem bo internetna abstinenčna kriza...

Same krize... x;)x

A mislite da v visokogorju imajo net??? x;)x

Guest sanjalica

Tako se samo pravi BorisM...da SPIM...

Konkretno...v postelji sem 8 ur x;)x

A veš kaj TI zamujaš...če ne "spiš" 8 ur x?x x?x x?x

Za gledanje pod "noge" bom imela tebe, a ne x?x

A nisi bila ti nikoli v hribih,v redu saj bom poleg,ampak stezice so ozke,če bom pred teboj ne bom videl nazaj,če bom za tabo,pa ne bom videl pred tebe x?x

Sanjalica,pa res kaj pomenijo tile trije vprašaji,ker vem,da nisi danes v čustvih;to bolj izraženo pri tebi pojutrišnjem

Jaz pri svojih 6 urah spanja nisem prikrajšan za nič x!x x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...