Michelle 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Tok prevec!Pa vecino cajta tukaj.Se bom omejlila na kake 2 ure na dan...pol pa se manj.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 manj, razumno in skladno uspešno, poučno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 je kr fino met v službi net... da doma ne zapravmo tok...čeprav me mal skrbi račun...k ta mesecsem kr neki gor previsela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/liebe028.gifboste že kako cenejšo zadevo pogruntali Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 SM LIH VČERI ZVEDLA, DA JE BAJE ŠE UNA PONUDBA ZA 6 SIT. MORM UPEDENAT... ŠE TA MESEC... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Aiwa...kašna ponudba...? 6 sit na min, al kako? 6 sit naročnina? 6 sit neomejena uporaba... (jeah right ha ha...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Se mi zdi, da zmeri manj...kar je fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 jah teba si bo adsl nabavt, to je edina resitev. tud jz sm mela prej navaden priklucek in sem vsak mesec skor bankrotirala, zdej je pa mal bols..... kaksna akcija za 6sit sprasujete?6sit je priklucnina za adsl internet, potem pa vsak mesec placujes v skladu z izbranim paketom......saj tko se men zdi, se bo pa 100% najdu kdo, ki me bo popravu...... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 jes asha... govorila sem o kabelskem internetu k je priključnina 6 sit... potem pa seveda mesečno... za adsl je pa 10 sit (morš met pa isdn prej) pa potem mesečno.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 hj, če dobiš adsl povezavo ,ti danes že istočasno, se pravi vzporedno vštukajo˝isdn in adsl sprot, zato ni nič kaj dražje..ker je le nadgradnja, tako le vidiš kak so nas par let vlekl za nos,da so na naš trg naprej poslal modem, nato isdn ,zdele adsl povezavo; kraljuje seveda kabelski in satelistki sistem, zadnji morda?! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ja ampak isdn morš še zmer plačat... da ti uturijo tist telefon pa to... potem pa adsl dobiš za 10 sit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ......v zadnjih 16 urah = 0 minut, priden sem bil , za naprej pa še ne vem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 wau boris Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ja tolk, da lohk kej dobim http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/lam.gif Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 ja ta vikend bom še mal gor... pol me pa tko 10 dni ni... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se mi zdi, da zmeri manj...kar je fajn HA. Pa smo tam Zmeri vec, spet. Pa sej, kar sem, sem tukaj, ko umes kej delam, sam ze to je prevec. Men se zdi, da sem ogomno tukaj, samo po kratek cas, potem pa spet knjige, pa spet pokuk sem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 kar se mene tice, sem 'gor' 24 ur dnevno. ker sem gor, tud ko me ni. saj je fajn, a ni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja tolk, da lohk kej dobim http://www.click-smilies.de/sammlung0304/spezial/Fool/lam.gif muahahaha, full dobr smajli Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 kar se mene tice, sem 'gor' 24 ur dnevno. ker sem gor, tud ko me ni. Ja res cudo si Jaz pa tud...pa se tole stran mam za privzeto ( forum kar). Po moje jo ze domaci berejo,pa kaksne kozlarije pisem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 saj jih ne, cist fajn si, tud ce bi gledal s temi ocmi... po mojem....sam vsec ti pa ni, jasno... jaz tud ne maram brskanja in vohljanja in tega (in tud sama tega ne pocnem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>..pa se tole stran mam za privzeto ( forum kar).se tole Michelle..a to ves, da imas gor koledar? osebni?za svoje dogodke...sam oznacis tam, ali gre za javni ali osebni dogodek.In osebnega vidis samo ti. jaz si vse zobarje pa taksno tko nastimam (ker letos ni koledarcka pa sem cist zgubljena).pravzaprav bi hotla, da en proba tole... (grem v temo, mensezdi da je). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Aha, vidim, da je, ampak nisem vedla, da je tak, da samo jaz vidim svoje zadeve.Super pravzaprav Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 a se ti da probat? napis nekaj, da bova videli...po mojem tud jaz ne bi smela videt. a bos? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Že zdej, k ga mam sam v službi, sm kr dost gor. Največ itak kle. Kaj bo šele pol, k si ga bom doma zrihtala. Jebeš pol spanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 a bos? telefon sem mela zdaj...bom zdele... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.