Skoči na vsebino

Koliko Časa preŽiviŠ na internetu

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 206
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

BorisM....grrrrr

A obstajajo tudi blond možakarji??? x;)x

Sem mislila...da je samo za blondinke to?! :xx!: x^x

BorisM....ozka stezica...ti me moraš čuvati...če greš pred mano me ne vidiš, če greš za mano...me ne vidiš...torej???

Daš me v nahrbtnik...jaz netbook pred sabo...ti me nosiš, jaz pa poročam na LNF kaj moje učke vidijo

x:Dx x:Dx x^x

(saj se spomniš...ko smo imeli majhne otroke...tisti nahrbtnik...sedaj bo pač veeeelik nahrbtnik)

Deli na socialnih omrežjih

Ok,Sanjalica,da se nama ne bodo smejali,nisem blond,čeprav če je že tako usojeno biti boljše blond,kot plešast(Sanjalica to je v šali,lahko je pa tudi v realnosti).

Nič ti ne boš poročala,ampak pustiva računalnik in mobitel doma,tam je ja neokrnjena narava.

Otrok v nahrbtniku se spomnim,Sanjalica koliko pa imaš ti kg;lahko mi poveš prosim v OS,ker zgleda,da se bom moral jaz veliko bolj pripraviti kot sem sedaj x?x x?x x?x

Lep večer tebi in tvojim,Borism xDDx

Guest sanjalica

BorisM; to, če se kdaj kdo iz nas nasmeji...ni nič hudega.

Bolje to, kot da se razjočejo.

Če mi je dana moč, da kdaj komu prikličem na obraz nasmeh, toploto v xsrcbumx je poslanstvo za tisti dan opravljeno...

In če bi vsak vsakomur to nudil (posebno v tem prihajajočem novembru) bi nam bilo vsem lepše...

Ok; dogovorjeno...mobitel, notbook doma...

Veeelik nahrbtnik pa imaš x;)x in mene v njem, na svojih ramenih...

Torej...hmm dovolj kilogramov imam...da boš sopihal že na pol poti gor... kaj šele...ko spoznaš karakter x;)x in ko prišteješ težo karakterja k masi telesa... x:px :V: :V: :V:

Vaje minimalno vsak dan: 1/2 urno dviganje uteži, kolesarjenje vsaj 15 km vsakodnevno (v hrib), 300 trebušnjakov...

Na spomlad boš...vauuu x:Dx v formi...

Sanjalica,zdaj si mi pa dala program,pa saj jaz nisem profesionalni aktiven športnik.Res je,da telovadim vsaj dan 30 minut,je kar nekaj trebušnjakov vmes itd....

A misliš res,da imaš tako težak karakter,no meni se ne zdi....daj se malo spoštuj..... x!x

Sanjalica,pravilno razmišljaš glede smeha in dnevnih pogledov na življenje.Pa kaj res nisi nikoli bila v hribih in če ne,a ne bi šla,saj je ja lepo.

Sicer se pa ne obremenjuj,tudi jaz razumem HEC,tako,da je bilo kar v redu-brez zamere.....

Jaz moram spat,drugače bom imel premalo 6 ur spanja,tebi in Otožni pa lepe sanje in uspešen nov delovni teden :palec:

Guest sanjalica

Otožna...normalno. :palec:

Razumela.

Tudi jaz moram spat...8 ur "spanja" čaka... x^x

BorisM, spoštujem se, samo - sem tudi realna.

Vem, da v takem telesu se MORA skrivat tudi težak karakter.

In ... v tem ne vidim nič slabega (zame).

Zate pa...če boš pridno vadil...ti ne bo hudega...

Nočka.

p.s. Nič ni bilo heca...boš me kar res nosil po hribih x:Dx x^x

• 1 month later...
Guest sanjalica

Kje pa je črta...med preveč, normalno in premalo???

:sori: x:Dx

Sem se pa BorisM nasmejala ponovno našemu čveku tistega 2. novembra....Skoraj 2 meseca, pa še vedno tako živo v spominu...

ni neke enake cifre vsak dan. precej je odvisno od letnega časa in vremena x:)x . lepši in daljši dnevi so x8Dx , manj sem na netu. zdej, ko je zgodaj tema in še slabo vreme povrh x^x , je pa mal več. glede na to, da imam povezavo preko kabla, je strošek vedno enak x;)x
P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

Hja jst mam tud vedno enak strošek, ampak na žalost em na internetu zmeraj manj,mislim ej, kdo ma sploh še čas za tole internetno potegavščino.... :) so bolj resne stvari na svetu, premal mi da prepočasi, pa neglede na hitrost prenosa podatkov (mam adsl, tko da je čsit dovolj hitro) preprosto je preveč neuporabnih in premal uporabnih informacij.... tk da me je vedno manj an internetu...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 3 months later...

Opažam, da je večina lunatkov na netu v dopoldanskem času, najverjetneje v službi. Pa se sprašujem, kakšno službo zavraga imajo? :vragec: x;)x Ziher v kakšni državni firmi... xrolleyesx :vragec:

Sama nisem med aktivnejšimi člani, ker mi enostavno ne znese. Pa lahko celo rečem, da sem ogromno časa tule. Rada vas berem, da bi prebrala vse teme....je že zdavnaj postalo preveč, tako da si pač ogledam teme, ki me zanimajo. Nekateri pa ste povsod aktivni... Pa sem vam malo fouš, jst bi tudi včasih za oddih med službo :sori: ....

Moj mož je bil v eni firmi vodja informatike, tako da je imel pregled nad obiskom inerneta delavcev. Njegov komentar - da te glava boli, koliko časa ljudje preživijo na internetu (na straneh, ki nimajo veze z njihovim jobom) med službo... zato pa grejo vse firme v franže.

To je verjetno malo tumač, ampak nekaj resnice pa je v tem. Kaj pravite?

strelka

Strelka pozdrav! x;)x

Saj ti dam za prav tvoje domneve! x^x

Jaz sem mnenja, pač kdo po svojih zmožnostih, ampak služba in delovne obveznosti pa res morajo imeti prednost v službi in ne smejo trpeti x!x , najprej je služba, potem pa družba x^x , ko pa omenjaš, da se da videti, koliko in kdaj in kje si se potepal po spletu, seveda se da prav fino videti v piškotkih :eek: , kateri jih ne prazni, pa še tudi zgodovine ne, pa kar naj daje svojo ponudbo spletnih obiskov tistim, ki ogledujejo :eek: ,.......kot pred leti, ko so v naši okolici prišli kontrolorji med zaposlene in ko so ugotovili, koliko kaže na spletnem števcu toliko ur dopusta je moral dotični odšteti :sori: .....saj po eni strani je kar prav.....torej previdnost ni nikoli odveč :eek: ....lep dan in vikend pa prav vsem x;)x :palec:

jaz poznam enga mickenega, ki včasih piše neumnosti po netu. Pa kaj nima nobene moderatorke doma, da ga spravi v red? x;)x :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...