cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 poznam enga, ki se stalno sprašuje kaj nekaj je napisal Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Hm.....tud nima modernatorke ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 jaz ne poznam nobene moderatorke, res prav zares ne! Ampak če bolje premislim, poznam moderatorke, ne poznam pa nobenega para moderatorjev! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 modeli Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 poznam enega, ki je model, prav zares in pa en par ki nista model, sploh ne! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Zakaj lažeš. Jest pa nikol ne lažem. Res je. Taka pač sem. Rada pomagam. Ne morem si pomagat. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Zakaj me žališ? Jaz nikoli ne žalim. Rada pa dam. Taka pač sem. Res. Ne morem si pomagat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Zakaj vidva modela tukaj pišeta samo po resnici? Jaz poznam eno modelko, ki nikoli ne piše po resnici. Res. Tudi jaz si ne morem pomagat. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Jaz si tut ne morem pomagat,preveč sem včasih na netu,ampak taka sem Pa nikol ne lažem,pa rada pomagam,res Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 kje se lahko prijavim za tole temo :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 jaz poznam en par, ki se je skupaj prijavil na temo. Ne razumem tvojega vprašanja. Res ne. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 A ti lahko kako pomagam, ker jaz rada pomagam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Poznam enega, ki rad pomaga :o . Ne razumem, tvojega stavka . Res, ne! Taka sem! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 kaj hočeš od mene da grem spat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 a češ ti, da grem jaz spet? se ti zdi, da sem že predolgo na netu ...mogoče bi pa morala. Res. (danes dobila novo posteljo ) Res. Ne lažem! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Lepo da ne lažeš, malo nas je takih, jaz grem spat, takšna pač sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 A tok vam je zabaven/a/o Vreme? Da cist v vsaki temi tole gledam.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 kaj ste zapeli na tole... zadnje čase resno razmišljam, da si bom morala tole z internetom drugače ubost. Tu mač drago takole preko telekoma. 20 jurjev ... šit, ko v našem bloku ne štekajo, da bi nas kabel rešil tegale, ali pa imajo že vsi adsl alkajže... v službi pa nisem nikoli na internetu. v zbornici imamo en (EN!) zjahan čurunalniček, to je vse. Tako si tudi material za delo printam (in kakšnega ubodem na netu) doma... sem tudi jaz že malo pomislila, kakšne so to (še vedno) službe, ko ljudje od jutranje kavice do --->>> kar prebirajo teme na LNF in komentirajo vmes in surfajo whoknowswhere.... res, da je število ur, ki jih dnevno preživim z otroki manjše kot število ur, ki jih kdo drug preživi na delu... ampak jaz zapustim 'svoje delo' samo, ko na hitrico tečem lulat (poznam eno, ki tega sploh ne počne med delovnim časom. res. ne lažem. )... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Saj tocno o temle sva ravno midve, Mateja, ze nekje spregovorili, zato se mi niti ni dalo komentirati tegale vceraj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ma ja..mal smo se hecali...Debilnost gre v neskončnost, se je še enkrat potrdilo ...ma, sej ne bomo več. V bistvu se mi zdi, ful groteskno... Mateja, kabel mucho ceneje...jaz sem plačevala po 40-000 sit včasih in še več..odkar imamo kabel je mučo manj. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Debilnost gre v neskončnost, se je še enkrat potrdilo Descartes se je motil, ko je dejal, da človeška pamet ne more dojeti neskončnosti...pa je prav človeška neumnost najlepši primer zanjo... in nekaterih ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 C:Debilnost gre v neskončnost, se je še enkrat potrdiloDescartes se je motil, ko je dejal, da človeška pamet ne more dojeti neskončnosti...pa je prav človeška neumnost najlepši primer zanjo... in nekaterih ...tut neskončnost je lahko le pozitivna v negovanju..vse ostalo je pretiravanje, no ja odvisno v kakšnem okolju si, da te fulkos razume Debilnost; je neke vrste zaklopke´v glavi,´ki se preprosto sama nekontrolirano sprosti in tut Neumnost je veja neznanja; drgač pa je treba poiskat pravo rešitev, da se izcimi pravo razumevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Descartes se je motil, ko je dejal, da človeška pamet ne more dojeti neskončnosti...pa je prav človeška neumnost najlepši primer zanjo... in nekaterih ... Samo dve stvari sta neskoncni: vesolje in cloveska neumnost.In kar se tice vesolja nisem cisto preprican. A.Einstein . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Krokodil...heh...ti ga pihneš oziroma...Einstein ga pihne...tut Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 in vsi nekak prenesejo neskončnost v vesolje,ker je poučno,a karakterja ne moreš opredelit z neskončnostjo? ker tega ni napisal noben znanstvenik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.