tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 gor sm dokler me gdo dol ne vrže...pol je pa konc radosti in veselja Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 preveeeč!!! pa še plačujem ga :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...danes pa zadnje sem kar priden(manj tu!), kar me pa le ne osrečuje :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 prevec. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 jaz sm pa lahko še srečna ko moje dolgeeeeeeeeeeeeeeeeee ure na netu plačujejo drugi Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ...saj to kar izkoristi, če imaš sponzorje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 hah, so se nekateri spodtaknili,ko so me komentiral in presojal,koliko časa sem Jaz za ekranom dnevno...pa seveda, mam možnost, je moj, sm ga jest kupil, pa še veliko se lahko naučim, je pestro, zabavno, zajebano,igralno in povezujem stike na daljavo, kar mi zlo godi...tak pač je moj trenutni layf..tisti,ki to vidi mau čudno, men neprimerno letom in ali spolu, potem je to njihov blem,.. važn je,da se jest najdem v temu in živim, da nisem statičen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 hah, so se nekateri spodtaknili,ko so me komentiral in presojal,koliko časa sem Jaz za ekranom dnevno...pa seveda, mam možnost, je moj, sm ga jest kupil, pa še veliko se lahko naučim, je pestro, zabavno, zajebano,igralno in povezujem stike na daljavo, kar mi zlo godi...tak pač je moj trenutni layf..tisti,ki to vidi mau čudno, men neprimerno letom in ali spolu, potem je to njihov blem,.. važn je,da se jest najdem v temu in živim, da nisem statičen Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hah, so se nekateri spodtaknili,ko so me komentiral in presojal,koliko časa sem Jaz za ekranom dnevno...To je pa -se mi zdi- cisto in popolnoma samo tvoja stvar. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 .....zanimivo, da sem odšel ob nesposobnosti mojega PC-ja :xx!: sinoči že v posteljo par minut pred 21h, torej sem bil priden Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 eh ja...saj včeraj itak ni bilo nič pametnega na INTERNETU Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 O, hvala Čveka, jaz sem pa mislil, da sem kaj zamudil, ma hudir ker se navadiš tega tempa, potem pa.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 O, hvala Čveka, jaz sem pa mislil, da sem kaj zamudil, ma hudir ker se navadiš tega tempa, potem pa.... bo držalo, je pa vse odvisno od sporeda in volje ..kaj vem Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 važn je,da se jest najdem v temu in živim, da nisem statičen [/color]Normalno, važno da je to to zate . Jaz sem na netu 8 ur na dan, med tednom, sicer pa nič. Delam službene zadeve in vmes kaj postnem. Se pa zavestno nočem od doma priklopit nanj, ker je ta zadeva zelo zasvojljiva, pa vem, da je poleg računalnika še kaj drugega v življenju Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Danes ogromno, ker sm malce bolna, ucit se mi ne da in nimam kej pocet.Drugace kaksno uro na dan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Pišuka, zadne čase kar preveč... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 js pa nč kej dost... me zdj zadne cajte začnejo ful oči pečt pol mam pa čist rdeče... mogoče zato k sm bla prej po 11 ur pa tko... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 .... 11 ur, uh, to je pa res kar dosti, kaj nimaš filtra :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Zadnja dva meseca ogromno časa, preveč... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 kakšna ura tedensko to je to. Nisem odvisnik. No ja, sem odvisnik od svežega zraka, narave, družbe, debat v živo Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 me zdj zadne cajte začnejo ful oči pečt pol mam pa čist rdeče... nimaš prave svetlobe tamle nad mizo, haa? to pa res...ubistvu sploh nimam nč druzga pržganga kt pa računalnik pl pa svetloba pride iz ekrana... :xx!: pol nakonc že tko gledam... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 zadnje cajte pa res prevec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 V zadnjih treh dneh sem se pa res popravil, pišuka saj sem bil že rahlo odvisen :xx!: , zmeraj je prehod na manj težji :o|o: , je kar kul kot je sedaj... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Bolj malo,...hmmm zmeraj manj.....tako pač je. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.