žaža 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 ...jaz sem samo v službi na internetu, se pravi 8 ur, doma pa nikakor Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Tko k jest, tko k jest... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 aha,aha Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 čist preveč! iz tega razloga doma nimam računalnika! seveda iz službenega računalnika.... in ne... služba ne trpi, ker si znam dobro razporediti delo! In po 3h urah mozganja in brskanja po računovodskih dokumentih, prav paše odklop oz. priklop na net, pa si prec boljše volje! Firme ne propadajo zaradi interneta, ampak zaradi neučinkovitosti delovne sile in slabega vodstva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 0.2 sek. Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Ti Opij, pa kar na desetinke Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 0.2- jebi ga Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 0, 09 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Med letom malo,...proti koncu šole pridem gor po šoli, potem grem ven ali pa kaj drugega in se vrnem za računalnik šele zvečer...na računalniku tudi nisem tako zelo dolgo, saj imam pooolno dejavnosti, od plesa, glasbe , atletike, verouka, angleščine,.... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 0.3sek. pojacao....... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Preveč... Dokler doma nismo imeli interneta, samo po 20 min na dan - v službi. Pa še to maksimalno.Odkar pa smo tudi doma "na liniji", pretiravam. Vem, da se bo uneslo, ampak zaenkrat približno 2 - 3 uri na dan. Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...danes imam rahlo slabo vest, bo pa drugi teden boljše, ko bom imel izklop Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ...danes imam rahlo slabo vest, bo pa drugi teden boljše, ko bom imel izklop A te spet oči pečejo, kaj? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Ne, hvala Bogu, saj znam telovaditi z njimi , to(pekoče ) je bilo pri meni samo dva do tri dni, v času tranzita, saj se spomniš menda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Sem se na dopustu pregrešila pa tudi doma skočila malo gor, zdaj se pa poskušam nazaj disciplinirat . No ja, saj bo, tale forum te itak tko gor zvabi, da se težko odrečeš, ampak je treba še kaj druzga počet, vseen . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Hm, kar dobro se kontroliram , saj sem tukaj danes manj kot 15 minut , je pa definitivno nalezljivo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 preveč ampak zakaj pa ne... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Ja kr velik, lohk bi reku da kr ogromno, mogoče preveč, sam se ne pritožujem, ker sem tolk k mi pač v tistem trenutku paše, ko se naveličam, pa se odklopim Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Trudi ti si dost gor, ja, sam glede na to da v knjigah nisi, se pa najini seštevki nekak ujemajo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 en mičken sem se umirila... na srečo...je že kr huda zasvojenost ratala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Enako. Pozimi je bila že skoraj kriza. Zdaj nekako dvakrat po pol ure dnevno, včasih malo več, včasih po nekaj dni nič. V glavnem tako in tako Lunin.net. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 bern ja pri meni tudi samo luna laufa. včasih če moram kej piskat je kej druzga. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 koliko ...ni za v javnost...še jst nočem vedet Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 V službi 9 ur (izkoristit je treba bando, eh, pa še tak deu mam, da morm skoz kej brskat po netu), doma cc 1-3 zvečer - odvisno a škatla hoče delat al ne.....telefon pa mama časti ...kok je men fino....Zdej je hudič, k se hoče še mama naučit srfat in klepetat, pa hčera že tut teži, da hoče met svoj mail naslov....tko da mi teži ena 57 letnica in ena 8 letna smrklca....kaj še bo, kaj še bo.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ja morte met un paket za 3 pa da ste vsi skoz gor... pol bo pa šlo brez kreganja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.