Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bo šele pol, k si ga bom doma zrihtala. Jebeš pol spanje! in - si lohk mislim, 'kaj sele bo pol'. *ouki Mich Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Sem ze Marsa. Za 31.8. Meni se vidijo moji dogodki bolj odebeljeno, kot ostali, ki so ze v koledarju. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 in - si lohk mislim, 'kaj sele bo pol'. Pol me boš šele klela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem ze Marsa. Za 31.8. Meni se vidijo moji dogodki bolj odebeljeno, kot ostali, ki so ze v koledarju.super, sem sla chekirat, dela pol ocitno, JAZ nic ne vidim. torej kamoli kdo drug. kul, hvala Michelle, no zdaj ves(te). * saj to sem se pohecala, Pikica, sam morda te vsake tolk kaj opomnim, saj to pa ni take sile a ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Sej sm se že navadla, te kr zignoriram. Porkaduš, ne morš mi kr dneva pokvart. Jst sm riba v podznaku, pa te zato toleriram, če ne bi te že zdavni nazjala, k vola. Kje si pa upam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 a res, riba je tvoj asc?no pol ti je pa skor pol oproscenega, ker s takimi polozaji pa ne mroes bit druzga kot cveka. (riba/dvojcek = klepetalo). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ja, dvojčk, riba, bik - pa še trmasta, k vol. Pa še po kitajskem opica, k je tud dvojno znamenje! Veš, da jih pol vseh 7 komadov seka vn in vsak bi rd kej povedu! Men se pa meša, k mi tok dogaja v glav! Pejte spat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem ze Marsa. Za 31.8. Meni se vidijo moji dogodki bolj odebeljeno, kot ostali, ki so ze v koledarju.meni pa ne bolj odebeljeno..., drugače pa tole kul, tnx... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 to je pa zlo zanimivo... ampak pol pa nehava, ok? (namrec, moj sin je riba/dvojcek/bik/opica). * selene, kaj 'tebi ne'?objavi sploh al ti sam ne odebeli - ker mroda moras to sama nastimat, ker je v bistvu tko kot okno, v katerega pises komentar na forumu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ok, ta zadn...sej se mi je zdel, da je brihtn poba....pa še Karryja sva skor istočasno brala! Faconar, ni kej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je pa zlo zanimivo... ampak pol pa nehava, ok? (namrec, moj sin je riba/dvojcek/bik/opica). * selene, kaj 'tebi ne'?objavi sploh al ti sam ne odebeli - ker mroda moras to sama nastimat, ker je v bistvu tko kot okno, v katerega pises komentar na forumu.ja ne odebelji, sej zato em tisto citirala, kaj češ moj Neptun bom probala sem in mi ne, torej nekaj ne znam - ma ni frke, mi je vseeno kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Jaz in Aakhut skupno preživiva 25 ur na www Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 jst niti ne tolk....kako urco do dve....razparcelirani seveda Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Danes 45 minut, pohvalno, adijo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 aakhut -ova desna roka na internetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes 45 minut, pohvalno, adijo... in potem je izginila vsaka sled za njim.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Kr mal preveč sploh pa odkar sem na LN forumu. Sam se pa tuki tud kr velik novga naučim. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Največ 1 uro na dan... dostikrat pa sploh nič... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 jaz sem dandes od sedmih zvecer na netuhujs je bit brez neta kot brez postlekam gre vse to...mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Ja, hmmm..., kwa pa vem, sedeš za comp, da bi malo prečekiral, ane, pol pa se ozreš na uro in emm, ehmmm... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 se lulat ne gres...hmmm Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 10. avgust 2007 Prijavi Deli 10. avgust 2007 Itak, da grem ampak se vrnem, ane...a ti se ne? Vedno moraš le še nekaj pogledat, pol pa... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Ja, hmmm..., kwa pa vem, sedeš za comp, da bi malo prečekiral, ane, pol pa se ozreš na uro in emm, ehmmm... x:Dx Tako nekako, ja... Greš tam nekje zvečer "samo pošto pogledat"... Ko pa nehaš je pa ura tri zjutraj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 x:Dx Tako nekako, ja... Greš tam nekje zvečer "samo pošto pogledat"... Ko pa nehaš je pa ura tri zjutraj... Hahaha, čist res, ja, je pa ful hecno, ko ti doma kdo pribije, da cel dan visiš na compu, ti pa čudno pogledaš, kao: kwa, saj sem le nekaj pogledal, pogled na uro pa kaže drugače...Ja, se pravi, da je Lunin forum čist v redu, ane, drugače ne bi blo tko, kt je Meni je, recimo, dost praktično, k imam takšno službo, ki omogoča to " visenje " na compu tud celo noč al pa cel dan, včasih, hehehe Ja, saj, doma pa pol kar nekak se ne odlepiš... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Hahaha, čist res, ja, je pa ful hecno, ko ti doma kdo pribije, da cel dan visiš na compu, ti pa čudno pogledaš, kao: kwa, saj sem le nekaj pogledal, pogled na uro pa kaže drugače...Ja, se pravi, da je Lunin forum čist v redu, ane, drugače ne bi blo tko, kt je Meni je, recimo, dost praktično, k imam takšno službo, ki omogoča to " visenje " na compu tud celo noč al pa cel dan, včasih, hehehe Ja, saj, doma pa pol kar nekak se ne odlepiš... Ja... Jaz sem danes vstal tam okrog 5h + nekaj minut, ker sem moral tja kamor gre še cesar peš... Delat naj bi šel ob 7h x!x Pa se mi ni zdelo vredno nazaj spat... In sem skuhal kofe, pa ruknil en šnops... Pa sem šel malo sem pogledat... Ker tisto delat ob 7h ni fiksno, moram samo priti tja in nekaj naredit, bo to verjetno ob 8h... Ali pa celo ob 9h... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.