Pika Pikica 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Glede na to, da ga za službo rabim non-stop, sem min 9 ur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Vedno ko pridem na internet, si rečem pol ure in ko je pol ure mimo, se mi zdi, da sem gori pet minut. Nikakor mi ne uspe drugače, čeprav sem sama nase jezna, ker se v bistvu mučim. In zdaj grem reeeeeeeessssss dol in pika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Ja pa je norma koliko bi lahko bili dnevno na internetu.. pa poglejmo 8 ur spanja, 8 ur službe okej šole, 1ura prehranjevanja 1-2 ure pripravljanja prehrane, 1 ura iztrebljanja toalete, potem je lahko branje, šport, ukvarjanje s partnerjem , domačimi živalmi... učenje..košnjo trave, molžo krav, vsi konstruktivni konjički.. tko da je človek na internetu lahko največ do 1/2 ure na dan...no od te norme pa sedaj poglejmo, kdo je PREVEČ na internetu. Za vse kar si naštel bi rabil minimalno 25 ur... Torej ti za internet ostane -1 ura... Jebeš tako normo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ko mam vsega poln ku.ac, se pač odlepim s stola in grem naredit nekaj zase. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 Vedno manj. Ko mi je full dolgčas ,takrat ponavadi mal surfam po netu.Sam se hiter naveličam...kot vsega ostalega. Jz bi kamot lahko živela brez njega.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 uf jst sm doooooost na internetu Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BigHeart 7. julij 2010 Prijavi Deli 7. julij 2010 Uf, preveč in preveč. Mislim, da vsak dan vsaj kakšnih 8 ur. In to - vsaj! :-/ Včasih se mi zdi, da me kar potegne vase ta naš splet. Kot Večer v svoji reklami - ko potegne vase. :-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.