loncek1 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 zame to drži, kaj pa zate? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Upam, da IMAŠ TUDI VEČ DENARJA. Brez tega ne boš jedu in boš hitro hin. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 hahja, odvisn kaj tebe tist moment delo zadovoljuje....al delaš zarad svojega zanimanja in vztrajnosti al ,ker Moraš delat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Jaz tudi največ naredim, ko imam dosti dela, oz. se odločim, kaj vse bom počela in več imam dela, več naredim in bolj sem zadovoljna.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Ja, če delam tisto, kar me veseli, res naredim ful in sploh ne morem nehati. Zanimivo, da sploh ne čutim utrujenosti, dokler delam - šele ko preneham delati, začutim fizično utrujenost, psihično pa se počutim kul... (... kot na primer ta teden, pa še ves drugi, ko imam ful enega fajn dela ) Tisto, kar me ne veseli, pa najraje sploh ne delam :o|o: - če pa že MORAM, delam z muko in me vsak gib utrudi, in ura se mi zdi dolga kot cel teden! :xx!: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 Zame ne. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Bo že držalo jaz nič ne delam.... pa sem prav presahnil..., kar prehlad se me je lotil.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Tudi jaz.....več, ko delam, več imam energije, od kod jo črpam, še sam ne vem, glavno, da je ne zmankuje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Tudi jaz.....več, ko delam, več imam energije, od kod jo črpam, še sam ne vem, glavno, da je ne zmankuje... Ti, kaj pa če jo iz kozmosa dobivaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Vse je možno, samo, da tako ostane Stane, ti imaš nekaj ovenskega v sebi, ker zelo hitro reagiraš, se motim mogoče? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Jaz ze. Treba pa je tudi znati malo.Odvisno je namrec, kako delas - ali se izcrpavas, ce se, te pac izcrpa, logicno.Ce pa znas, pa oddajas in hkrati sprejemas, se napajas, iz istega vira, kamor pac dajes to.Torej - ce uzivas, ko delas, potem imas lahko definitivno vec energije.In ce zavestno delujes.Ce jo razprsis okoli, brezglavo, je imas tezko vec, pac pa kvecjemu manj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Marsa, tebi bo čez 23 klikov pobralo energije, boš videla Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Vse je možno, samo, da tako ostane Stane, ti imaš nekaj ovenskega v sebi, ker zelo hitro reagiraš, se motim mogoče? Prvi bik je menda lahko tudi zadnji oven, me je nekdo tu poučil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Vse ni za verjeti Stane Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Če delaš z ljubeznijo in veseljem,ni nič pretežko in vsak problem je rešljiv,takrat postane delo kot ene vrste meditacija,in na koncu je kar naeenkrat opravljeno.Vsaj pri meni Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Bi mi kdo pomagal kidat sneg?Jaz sem crknjena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2004 Prijavi Deli 27. februar 2004 Pejt se mal kidat, pa bo bolje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Jaz rabim za vsako delo veliko psihičnih priprav. Ko pa se enkat pripravim, delo steče in rada delam... Če pa se nečesa lotim nepripravljena..... potem je to narejeno površno in zanič, pa še slabe volje sem. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Ne verjamem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Stane pa čist res je..... hec: a mi soli manjka Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Zame pa tale rek velja, več ko zadev opravim in naredim, več volje in elana dobim, naredim ogroooooomno, bolj ko odlašam, manj imam volje, manj je narejenega.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Saj menda jaz tudi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sunshine 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Tudi zame to velja, samo vseeno mi v nekem trenutku vendarle zmanjka energije, takrat pa padem v posteljo in se ponovno z lepimi sanjami napolnim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 ....saj tako je treba, da ne pregoriš, kot varovalka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Pri meni pa je odvisno kaj delam,kje delam,od luninih men,nivoja hormonov... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.