Skoči na vsebino

Več delam več energije imam?

loncek1

Recommended Posts

V službi sem se pred enim tednom lotila urejevanja arhivskega gradiva, fasciklov s tehničnimi risbami...... sem čist not padla, tko, da nisem vzela niti pavze, še lulat sem pozabila x:Dx ..... Ja k se k nečemu pripravim, pol zares naredim

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Deli na socialnih omrežjih

• 2 months later...

kak ste vsi naspidiran.. mene pa gužva dela živčno in nergavo.....

da bi vse okrog sebe podavla...... :vragec:

na easy pa ziher, in več nrdim, kot pa da imam 100 stvari za pošlihtat, pa skakat od ene do druge, psihično sem pol čist crknjena.

Mushi

Uf Mushi, ne davi x;)x , meni še vedno sede čimveč stvari imet za narest, pa potem stvar po stvar spedenat, na koncu pred spanjem najslajšo, pa potem sladko zaspati x;)x :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

saj si tudi ti čist optimistka, pa me s tvojimi komentarji dostikrat spomniš name na obdobje, ko sem znala biti svinjsko ostra x:Dx x;)x , tako milo bitje delujem kao, pol sem se pa s kakšno tako pripeljala, da so kar pogledali - strupeno namreč :inocent: .

x:o)x

ja, sej maš prav..

veš zakaj sem taka bitch.. tale faks me mori.. pol pa kr neki godem ves čas, pa reče B. pol pa pust vse skup... pol pa spet popenim, da čez 15 let pa ne grem v šolo pod prisilo.... :vragec:

pol pa skoz pa povsod tu pa tam neki godrnjam....

Ko se to konča enkrat bom taka :flower: , hehe......

Mushi

jaz pa takrat ko imam totalno gužvo in ogromno dela, vse stvari speljem skoraj brez napak do konca. :palec: :palec:

in ja.... res imam več energije, razmišljanje je takrat optimalno... reakcije hitre in točne.....

.... ko pa ni gužve in je veliko časa...pa kar mečkam in mečkam in...... in za določeno stvar, ki jo v gužvi naredim v 1 uri, porabim tudi 2 uri in več....... x:Dx

• 1 month later...

Drži ja, ko se zaženem v delo tule, gre vse hitro, ko pa si privoščim pavzo, se mi pa še malenkosti komaj da prestavit x:Dx . Če je delo, je pač delo in več ga je, več ga opravim.

Zdajle počasi manjšam prestavo, da me ne bo kap v petek, ko se začne dopust x:Dx .

Moj dopustniški vodič xsrcbumx ima nekaj takega v planu ja. Baje sem dobila najboljšega vodiča kar jih obstaja :wub: . Sicer pa po mojem kak dan filanja baterij, potem pa potepanje in ziher kakšne kozlarije, komaj čakam, že en čas nisva tako verižno kozlarij zganjala kakih 14 dni skupaj.

Nazadnje sva splela stožce ko so nekje ceste po tleh farbali x:Dx x:Dx x:Dx .

• 1 month later...

Več delam več energije imam..naslov teme.

Naceloma drzi, samo to, 'vec delam' je lahko dvopomensko.

Ce vec delate (misljeno delo, gibanje, sport...vse) ker 'morate' v bistvu bolj skodi...in kot tako jemlje energijo in ne daje.

Ce pa to (karkoli pac ze pocnete) delate z dobro voljo, prostovoljno...pa zagotovo drzi.

Jaz trenutno dosti 'delam', pretecem nekako vsaj 100km na teden in resnicno, vec energije imam.

Samo zaceti je tezko..potem kar gre.

Ja pri meni je energija močno povezana z miganjem. Če slučajno, ko pridem domov iz službe, grem počivat, potem mi je takoj čisto jasno, da je zame dan končan - z lenarjenjem. Obratno pa; migam še ponoči x^x
elvis is the best

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...