Skoči na vsebino

Male stvari

Fridaa

Recommended Posts

eterična olja, kopel, samomasaža, muzika narave, ptic, valov, občutek miru v sebi in zadovoljstva...

zakaj si ne privoščimo to vsak dan...in zjutraj v parku skupinski tai chi, male stvari spreminjajo svet na boljše... ne pa da ugašamo kot nemirne sveče v vetru, kot list jesenski pohojen in utrujen od življenja, brez upov, brez sanj

CarpeDiem

Fridaa

Deli na socialnih omrežjih

O, Helena! :)

Long time no see - pol pa se s takimile kul novicami uletis, ko se koncno pojavis na Luni spet... x^x

To!

Ovenckova?

Da ne bo po Ovenckovo tole prvo navdusenje prehitro splahnelo... x;)x x:)x

Mateja - mijaou... :2src: x:Xx x;)x x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...
O, Helena!  :)

Long time no see - pol pa se s takimile kul novicami uletis, ko se koncno pojavis na Luni spet...  x^x

To!

Ovenckova?

Da ne bo po Ovenckovo tole prvo navdusenje prehitro splahnelo...  x;)x  x:)x

x:)x Marsa x;)x

Res je pri meni veliko začetnega navdušenja,

potem pa splahni. To moram popraviti pri svojem karakterju.

Plavanje je res zdravo zame. Bom nadaljevala, takoj ko me mine prehlad xokx

Helena

Jaz pa se rada znajdem nekomu v pomoc. Kaksna malenkost, mala stvar... a oni dobi obcutek, da je 'notri' - da ni sam, skratka...

Ali je to zdaj invalid, slepec, ali je to starejsa gospa, ki jo spustim pri zobarju kljub temu, da se mi mudi, ali nosecnica, ki caka avtobus v dezju, pa plasno poshtopa, pa jo peljem na stacion... Pa mi je to v veselje...

In nasprotno, ce mene kdo prijazno postreze, je z mano prijazen, ali ce dobim npr. kaj lepega..

Prav prek vezi s tega prostora sem ze veckrat bila spravljena zelo v dobro voljo... x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Boris :palec:

danes sem doživela še eno tako malo stvar, ki me je čisto po otroško razveselila x:Ix ... sedim na klopci v arboretumu, sonček sije in lep razgled na planince in vse... in se pripelje prav do mene (sploh nisem opazila, da sedim ravno tam, kjer je kao postaja) vlakec... je tisti "gospod strojevodja" nekako ugotovil, da bi se jaz rada s tistim vlakcem peljala in mi ga je pripeljal naokoli :inocent: x:)x ... pa sva šla na eno vožnjo ... je malo pohupal in spustil še tisto glasbico, ko se sliši kot bi en veselo požvižgaval... ma je blo :P :hepko: xmusicx

• 1 month later...
Vsaka malenkost lahko polepša življenje, tudi PMji, ki te pričakajo zjutraj - da si nekomu v mislih, pa dobro jutro nekoga, pa z ljubeznijo skuhana ali postrežena kava.....
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...