Fridaa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 eterična olja, kopel, samomasaža, muzika narave, ptic, valov, občutek miru v sebi in zadovoljstva... zakaj si ne privoščimo to vsak dan...in zjutraj v parku skupinski tai chi, male stvari spreminjajo svet na boljše... ne pa da ugašamo kot nemirne sveče v vetru, kot list jesenski pohojen in utrujen od življenja, brez upov, brez sanj CarpeDiemFridaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 ti pomagam Mick.... Carpe Diem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Dons dobila čisto pravo pismo... tako, ki ga poštar vrže v nabiralnik ... odprem pa berem: "hej mačka! V deževnem jutru sedim na pošti in ti na papir iz zvezka pišem ljubezensko pismo..." mala stvar ... pa veliko veselja prinesla Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 hee, te kar čutm, opazovalec se je opogumil ravno ob polni luni, heeee, jah taki so krajevni˝ posebneži.. ....mateja, navijam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Uuuuaaa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Vesela sem danes! Prvič sem šla s prijateljico plavat v bazen in to zvečer. Plavala sem kot riba in počutim se enkratno Mala stvar a pomembna zame in za mojo hrbtenico. Bravo jaz Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 KONČNO SEDAJ PA ŠE NASLEDNJE RUNDE..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 KONČNO SEDAJ PA ŠE NASLEDNJE RUNDE..... Srčno upam, da mi je dala polna luna v Ovenčkudovolj motivacije za začetek novega projekta Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 drž se tega človeškega projekta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 O, Helena! Long time no see - pol pa se s takimile kul novicami uletis, ko se koncno pojavis na Luni spet... To!Ovenckova?Da ne bo po Ovenckovo tole prvo navdusenje prehitro splahnelo... Mateja - mijaou... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 O, Helena! Long time no see - pol pa se s takimile kul novicami uletis, ko se koncno pojavis na Luni spet... To!Ovenckova?Da ne bo po Ovenckovo tole prvo navdusenje prehitro splahnelo... Marsa Res je pri meni veliko začetnega navdušenja,potem pa splahni. To moram popraviti pri svojem karakterju. Plavanje je res zdravo zame. Bom nadaljevala, takoj ko me mine prehlad Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Pa saj je prav, da se ne siliš, ti si kar izpolnjuj želje, ko se pojavijo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Kaj sploh je majhna stvar? Mati Tereza je rekla: "Ne moremo delat velikih stvari. Delamo lahko le majhne stvari z veliko ljubezni". Ali je potem to še majhna stvar? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 bigm....nomen est omen? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 ...veseli me, če uspem vstati pred soncem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Jaz pa se rada znajdem nekomu v pomoc. Kaksna malenkost, mala stvar... a oni dobi obcutek, da je 'notri' - da ni sam, skratka...Ali je to zdaj invalid, slepec, ali je to starejsa gospa, ki jo spustim pri zobarju kljub temu, da se mi mudi, ali nosecnica, ki caka avtobus v dezju, pa plasno poshtopa, pa jo peljem na stacion... Pa mi je to v veselje...In nasprotno, ce mene kdo prijazno postreze, je z mano prijazen, ali ce dobim npr. kaj lepega..Prav prek vezi s tega prostora sem ze veckrat bila spravljena zelo v dobro voljo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Male stvari delajo velike stvari... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. september 2003 Prijavi Deli 26. september 2003 Boris danes sem doživela še eno tako malo stvar, ki me je čisto po otroško razveselila ... sedim na klopci v arboretumu, sonček sije in lep razgled na planince in vse... in se pripelje prav do mene (sploh nisem opazila, da sedim ravno tam, kjer je kao postaja) vlakec... je tisti "gospod strojevodja" nekako ugotovil, da bi se jaz rada s tistim vlakcem peljala in mi ga je pripeljal naokoli ... pa sva šla na eno vožnjo ... je malo pohupal in spustil še tisto glasbico, ko se sliši kot bi en veselo požvižgaval... ma je blo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 No vidiš,da ti lahko takšna malenkost polepša dan na katerega se boš še kdaj spomnila... Tudi danes lep dan x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 ena izmed malih stvari, ki mi polepša dan. telefon zabrni, prejmem sms, v njem mi mala med potjo na trening napiše da me ima rada. Pa je dan lep, zame.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Dobro jutro otožna! Sva trenutno kar edina tle.Kaj ne moreš spati,ali si pa že zgodaj vstala?Upam,da si si že naredila kakšen MALI načrt za današnji dan-izkoristi ga pa maximalno... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 čaka naju z malo obisk pri ortopedu, mali koleno stavka, pa je to mal zoprno pri treningih in tekmah, tko, da uh, pa bo že.Ampak dobro jutro sva si pa istočasno zaželela, kaj? tud to so male stvari ki polepšajo dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2003 Prijavi Deli 27. september 2003 Otožna upam,da je iz teh malih stvari nastal lep mozaik dneva.Prebral sem v ribici,da ste obe zadovoljni.Super zaključek... Lep večer.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Vsaka malenkost lahko polepša življenje, tudi PMji, ki te pričakajo zjutraj - da si nekomu v mislih, pa dobro jutro nekoga, pa z ljubeznijo skuhana ali postrežena kava..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.