Skoči na vsebino

Shopping mall-ih

rachek

Recommended Posts

x:px  :vragec:

Predlagam, da ob nedeljah ukinemo Forum...

Da ne boste na netu visel, ampak se posvecal druzinam in vsem takim vrednotam....  x;)x  :palec:

... pa se bo pol izkazal, kdo o njih sam cveka...  x:o)x  x;)x

Kaj spet zamujam!

Marsa, kot ponavadi zadetek v polno.

Jaz pa imam takšno službo, da se med tednom nimam časa posvečati družinskim vrednotam. Kdo mi je pa kriv, da sem tko študirana... skor kt un naš "guspod"! Ker potlej so samo še take službe, kjer ne priznavajo urnika po 8 ur... kjer je tvoj delavnik raztegljiv.. pa nikoli ne veš ali bo 10 ali 12 ur. Vmes mora pa teči običajna organizacija, nekdo mora dvigbniti otroka v vrtcu, treba je iti v čistilnico in trgovino (ja, tudi pri nas jemo kruh... :o|o: ). Potem pa stampedo po še odprtih trgovinah ob 20 uri...

Nič ne pogrešam heipermarketov ob nedeljah,.. čeprav priznam, da sem marsikdaj (vsaj na dva meseca tudi ob nedeljah..) njihov obiskovalec. Kupujem kar v krajevni trgovini, ki ni sicer nič hiper.. je pa odprta v petek in svetek, vsak dan do večera, ko imamo končno čas iti v trgovino, tudi takšni kot sem jaz.

Doma imam prenosni računalnik, ki mora dostikrat tudi ob nedeljah garati, ker moj šef ponavadi pričakuje rešitve na mizi že v ponedeljek zjutraj. x:Dx Takoj zahtevam še en referendum, ker so grobo kršene moje pravice in nimam časa za nedeljsko mašo...

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

P.S. Pokorno javljam, da za ohranitev družinskih vrednost, občasno v nedeljo skuham govejo župo.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 75
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...