Skoči na vsebino

Riba!

nataly

Recommended Posts

Ej, ribica! Veš kaj...dopovej ti moji mami naj se ne igra več! Vem, da je trmasta levinja..ampak ji prav nič ne pomaga. Prišepni ji, da naj ne leze na polje, ker ji prav nič ni treba, da naj ne komandira non stop in to. Vidiš, kaj si je pol naredila s tem! V bolnici je in vodo ima v pljučih!

Čeprav ji je že bolje..ampak se ji bo ponavljalo in ponavljalo..če ne bo nehala!

A? Prosim preveč? Saj ne zase(čudež)..ampak za mamo....

Malo jo umiri, ji reci naj se ne žene toliko. Naj uživa v življenju, ne pa samo skrbi..Za skrbi imam jaz čisto dovolj časa x!x

x:Xx x^x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

Vanja a veš imaš ful prav.

Je včeraj prišla iz bolnice in je že ugotovila, da mora pobirati orehe..ji tupimo, naj ne nori, ker se ne sme pripogibat, ampak ona ne in ne...

Potem ko je ostala brez sapa si je dala malo dopovedat! Seveda tudi jamrala zraven...kako da je boga x:o)x

Eh, saj bo..menda...

• 4 weeks later...

Včeraj ali kdaj že....sem nekam skragana z dnevi..sem slišala in vtisnila v spomin ful dober nasvet.

Ne deli nasvetov!

Nikoli ne veš, kako bo na koga vplival...ne poskušaj vplivati na življenje drugih, čeprav jim hočeš dobro.

Ampak kaj je za koga dobro?

Zame je dobro, to, da bi starša živela tako bolj počasi....da ne bi norela po svetu, če imata slabo srce...itd, itd.

Zanju je to nekaj najhujšega.

Da ne bi hodila po gobe????? mi je zabrusila danes mama, ko sem ji težila s tem, da bo ostala sredi gozda, če bo se preutrujala...NO, pa smo tam.

Imam kup nasvetov za moje drage..pa bi jih bilo dobro vreči v črno luknjo...

Tako,,,da nekoliko spreminjam željo ribica x;)x

Naj živi tako kot hoče....kvaliteta je važna....da bo imela nekaj pametnega od lajfa....a?

Pa če si že glih pri volji....daj spomni me, kako naj pridem do keša....malenkostna želja....samo spomniti se je treba...idejo rabim x;)x

A ne Cat :palec: :palec:

Še bolj pa je nenavadno zdaj to....kuham in se domislim!!!!!!

Ohoho domislic dobim tako nenadoma...in ogromno ravno med kuho( zanimivo, mogoče se takrat najbolj poslušam..kdo ve)....in ideja je nora......nora. Odštekano popolnoma..in v mislih jo že udejanjam....

Torej....posneti film. x:Dx - velikopoteznosti mi res ne manjka x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...