Amis 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 za borism-a.... pa za selene, tami, tinko...in ostale... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 bod z mano dons zvečer, da mi pomagaš enga luštka "prepričat", da sem jaz taprava za njega Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 Hvala Amis .....pomagaj tudi ostalim Zlata Ribica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 no fiška dons bomo vidl kako mi je šlo na izpitu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Ribica, prosim pomigaj za vse, ki te potrebujejo, tudi zame hvala Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Ribica, naj mala danes pokaže znanje pri Naravi, učila se je, ampak pri snovi je manjkala tko da ne razume popolnoma in ji je hudo... prosim te Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Zlata ribica....za Selenino malo in vse nas pomigaj no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 fišek ful dobr si se odrezu!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Selene, sem zamudila...ampak vidiš, kako deluje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 Astra, zakaj pa ta žalostni smeško? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 selene Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 17. november 2004 Prijavi Deli 17. november 2004 ribica za mojega dragega daj še malo pomigaj, pomagaj mu zdaj, ko potrebuje srečo pa tud za ostale malo pomigaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Zlata ribica... danes zvečer bom rabu tud mal sreče... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 vsaj 10 le pogumno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 riba, ribonka, spet sm zgubu prstan, heh..letos spet upam,da bo minilo manj časa kot pa lansk let, da se najde Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 . najdu ,najdu heh, očitno je padu na tepih v avtu,ko sem se mazal s kremo po obrazu hvala, heh, ko si mi ga vsaj pobral, našel in pustil tam nekje, Smotka Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 Zlata ribica samo malo pomigaj, rabim te. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misa 23. november 2004 Prijavi Deli 23. november 2004 migaj zlata ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 za sanjalko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 24. november 2004 Prijavi Deli 24. november 2004 za vse, ki te rabijo (vkljucno z mano ) Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Ze en lep dan, pa naj luna ne nagaja Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 Hvala, ker si pomagala meni pri zdravju, prosim te pa še, da pogledaš na mojo prijateljico, da reši situacijo, tako, da bo zanjo najboljše, mislim da že ona ogromno pomaga drugim, zato moramo sedaj tudi mi njej...HVALA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2004 Prijavi Deli 28. november 2004 daj..ribi....za mene in njega...da bo kaj...pliz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.