Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Tudi pri nas zazvonil telefon in javijo eno smrt, daljnje sorodstvo.. , meni pa čudno, ker prav nič ne čutim, pravzaprav zoprno, ker ne vem, kaj naj rečem, pa mi tudi ne gre preveč od rok ...izrekanje sožalij... :o|o: , (v tem primeru gre za čudno situacijo, za po mojem neutemeljeno podaljševanje življenja, ko tega več ni, ko reveža končno odrešijo, pa naj grem voščit sožalje... x?x )

Mateja, drži se, pa tvoja soseda tudi.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

Muca-maca.

Na nekateih nagrobnikih piše: "Smrt je bolečina živih".

Pokojnika je smrt odrešila, živim pa je pustila žalost. Vsakogar slej ko prej doleti, da se mora posloviti od nekoga, ki ga je imel rad. Takrat človek res začuti resničnost gornjega citata.

Čimmanj žalostnih dogodkov in čim več veselja vam vsem želim.

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

Spet Te prosim zlata xgoldfishx , da mi pomagaš pri naslednjih 4-ih izpitih (kot si mi pri prvem pomagala-> še enkrat najlepša hvala za prejšnji uspeh xsrcx )... Hvala. xsrcx xrainbowx xsrcbumx xrosex xloveyx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Spet Te prosim zlata  xgoldfishx , da mi pomagaš pri naslednjih 4-ih izpitih (kot si mi pri prvem pomagala-> še enkrat najlepša hvala za prejšnji uspeh  xsrcx )... Hvala.  xsrcx  xrainbowx  xsrcbumx  xrosex  xloveyx

Almira......pa ti tudi ribici pomagaj......pa se fejst uči x:Dx x;)x x:)x ....Srečno x!x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

oj ribica!!

in ce bi ti malo drzala pesti zame, zdajle ob 9h imam razgovor za sluzbo....za nadaljevanje....pa bi si zelela, da se mi dobro iztece...kakorkoli bo ze, make it or breake it!

ne zelim si ostati tukaj, ce mi ne bo dobro v prihodnosti....ce pa je to zame, si zelim, da bi ostala!

ribica ribicaa, make it or breake it!

( a majo ribice pesti...?) xrolleyesx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

hm.. en hec za Tinko... upam, da si se dobro držala :palec: .

Pa da si bla bolj resna kot ena moja kolegica... Ona še ni bila redno zaposlena in je poslala prošnjo na en vrtni center, kjer so sicer iskali aranžerja, ona nima nobene cvetl. ali vrtn. smeri, pa so jo poklicali na razgovor ker ima lepo pisavo.. in so baje čakale tri zainteresirane za to del. mesto. Ena je bla cela živčna, druga je pripeljala zraven še starše in fanta, ona pa tak jebi veter (kot je vedno bla x:Dx ), full flegmatik in gre noter.. pa ji mal povejo kaj bi blo za delat in zakaj so jo tud poklicali, čeprav drugim kriterijem ne ustreza, pa pokne vn: " Vete, kaj, za rože zlagat pa res nisem bla ustvarjena!" Pa so se režali noter, da so jim skor solze lile... , ampak službe pa mislim, da ne bo dobila.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Skratka dokler ne izveš xcrossfingx xgoldfishx

Mushi

ufffffff.....tole je pa blo nekaj specialnega!!!

smo se dogovorili, da se pogovarjamo naprej cez en mesec. mater, tale trinajsti mi ne prinasa srece...!

no ja, saj mogoce se bo kaj obrnilo....bogve....matr sm zmatrana od tega. en direktor me je vzel v sluzbo, z drugim delam, taprvi pa odloca o tem, ce ostanem, tadrugi me ne mara....aaaaaaargh!!

hvala za podporo, ribice in ribici, bom zgleda se enkrat pisala cez en mesec! x;)x :palec:

a kdo ve za kaksno sluzbo...? a kdo rabi kakega oblikovalca al pa prevajalca iz nizozemscine...?! x;)x :vragec:

Kdo lahko spremeni svet?

hvala borism....bom poskusla s temi simboli...!

jih sicer ne poznam, ampak vem, da je tle nekje en forum...a so gor tudi slikce..?!

x:)xtulipanov sicer ne maram prevec...mam najrajsi marjetice pa vse travniske rozice... x:)x

(sem se zato vrnila v slovenijo, tle me pa nekaj zezajo)

hecno, da je tisti, ki me ne mara, ravno danes zbolel, da ga ne morem niti soocit s par vprasanji.... :sniky: xscratchx

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka.....nekaj jih je(vil. simbolov) na Spletni strani Marjetke Jeršek(kaj več v knjigi KANDELAR), sicer pa vpiši v kakšen slovenski iskalnik "KANDELAR....ali MARJETKA JERŠEK"pa bo že tam.......glede zezanja, daj no, ne se pustiti......sicer bo pa kmalu zime, da te ne bo več zeblo.....lep dan ob Z. Ribici xgoldfishx xcrossfingx

Tule tudi imaš naslov Tinka, da se ne bova lovila:

http://www.geocities.com/marjetka_jersek/

hej borism!

hvala hvala, saj najbolj zanimivo je to, da se niti ne sekiram kaj dosti, pa ceprav to prinasa tolko problemov, da ne vem, kje zacet. mogoce me se ni cisto ' zadelo' to spoznanje...ali pa sem pac mirna, ker vem, da sem storila vse, kar je v moji moci ostalo pa...

pa nisem niti slucajno nicesar kriva. zato...sem lahko jezna, zalostna...ali pa grem dalje! x:)x

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...