nea 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 ribica.prosim, prosim, da se bo vse srečno izteklo glede tistih...........in glede izpita..............in glede mojih............ Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 na Lejka.... O hvala, tale je pa dobr ja. Upam samo, da ni bil mišljen nej se jst not pogledam Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 :detelca: za neo in melodie... sej bo!!!!! tako, da bo sigurno za nekaj prav! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 hvala kapica...........tud tebi........ Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Fishy prosim, prosim migaj, migaj...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 xrosex Saj veš, da moraš biti z mano....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 Za vse, ki rabite in hvala kapica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Za mojo Tinko Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Za mojo Tinko Hvala srce na srečo se je vse dobro izšlo.... Sem se pa zelo prestrašila... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 en (zadet) fant mi je dal pismo namenjeno Ambulanti za zdravljenje odvisnosti, sem zrihtala in upam, da bo vse OK z njim. pridna punca...sm ponosen nate Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 fishy... saj veš, da rabimo tole donacijo... daj, pomigaj, da bo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 fishy... saj veš, da rabimo tole donacijo... daj, pomigaj, da bo Je ze pumigala in tut mal zrihtala, tale vasa ribca! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Danes prosim migaj za mene.........močnooooooooo............ Hvala! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 KOKI Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Zlata ribica, pomagaj še ti ... ... da mi iz plinarne ne pridejo plina priklopit takrat, ko se bo komu zdelo, ampak čimprej, ker potem morda ne bomo zmznili v lastni hiši! Prosim! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 za berna&co...... pa meni za službo...saj veš kakšno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Bern, Amis...naj se vama uresniči... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ...naj se najde ena prava službica za Amis Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 astra in coccinelle...hvala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Za Berna, Amis, Coccinelle, pa še zame...za službo, ljubav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Za vse tukaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.