Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

prosim ribica, da bo jutr pr profesorju glede diplome vse vredu............
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal
Deli na socialnih omrežjih

Ribi, dobila sem eno dobro idejo za novo leto. Naj se želja prosim uresniči :palec: xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

Ribi, ob tej ideji si verjetno komirala od smeha, ane? Škoda :vio: Kot da bi bilo kaj narobe, če bi se meni kakšna taka želja uresničila xrolleyesx

Za vse, ki rabijo pomoč :detelca:

:C: xsrcx Se bo pa katera druga, Melodie!

Hvala, ampak ne vem, če bi me to potolažilo.

Ni dovolj, če nekaj spijem, kadar sem zelo lačna in ne bi bila vesela, če bi mi šef častil kosilo, namesto nakazal plačo. Misilm, da nobena želja ni nadomestliva in raje bi videla, če bi se mi tista zgornja uresničila, pa si drugih potem ne bi rabila zmišljevat. x:o)x

zlata ribica...sedaj se gre pa za tvojo vrsto....dej pomigaj malo, da naša zlata ribica, ki je že toliko let z nami in je že res velika, kake 10 cm in sama v svojem svetu našega akvarija........da ne bo še umrla, nekam mirna je..............pa en čuden preblisek sem že včeraj imela, da bo nekja z njo narobe.........migaj ribca, migaj :sori: :sori: :sori: xribax xwizardx
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Ribica, pomagaj jutri moji pikici (in meni) - nej bo vse vredu, prosim te. Nej ma razvit notr, please in nej se da poštimat, tko da bo vse vredu. Ribica, prosim te... pomagaj.

Ribica, še zmer sva tm, kjer sva ble... pa vseen hvala, ker mi je ostalo vsaj upanje xcrossfingx xgoldfishx :detelca: xsrcx

živi in pusti živeti

Ribica prosim, prosim, naj postanem malce manj občutljiva! Proooooooosim! Vse me vrže iz tira. Pa prosim, naj se naučim, da niso vsi kot jaz. Če jaz nekaj ne bi naredila nekomu, to ne pomeni da vsi isto gledajo... xsrcx prosim ribica........
Scio mi nihil scire

Ribica prosim, prosim, naj postanem malce manj občutljiva! Proooooooosim! Vse me vrže iz tira. Pa prosim, naj se naučim, da niso vsi kot jaz. Če jaz nekaj ne bi naredila nekomu, to ne pomeni da vsi isto gledajo... xsrcx prosim ribica........

No vidš neki pametenga, se pridružujem tvoji želji!

pa tok da veš, da jst te mam rada! x:Xx

It's a dog eat dog world

No vidš neki pametenga, se pridružujem tvoji želji!

pa tok da veš, da jst te mam rada! x:Xx

jaz se tudi pridružujem želji. pa obe vaju imam rada

:2src:

No sej midve tud tebe, a ne Tinal x;)x x:Xx

x:Ix xsrcbumx

iiiiiiiiiiiiiiiiii xsrcx how nice x:)x xsrcx x:Dx

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...