El Nino 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Ribikina danes imam kolokvij migaj s svojim repkom prosim od 17 do 19ih hwawa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 vso srečo, ElNino Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Zlata ribica, HVALA! Vse se je izteklo lepše, kot bi si želel in smo končno na toplem. In hvala tudi vsem za lepe želje in podporo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Zlata ribica... pomagaj! Samo to, saj želja ne smemo povedati, sicer se ne uresničijo. Prosim, pomagaj! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 Ribi dej no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ribica, hvala, ker si zdajle z mojo svakinjo v porodni in bo vse okej... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. december 2005 Prijavi Deli 18. december 2005 ribica, hvala, ker si zdajle z mojo svakinjo v porodni in bo vse okej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ribka, dj vrž mal uč na to, da bo moj današnji dogovor z založbo Lignum verlag realiziran in da mi ena od knjig maja 2006 končno izide v Nemčiji. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Ribica, pomagaj jutri moji pikici (in meni) - nej bo vse vredu, prosim te. Nej ma razvit notr, please in nej se da poštimat, tko da bo vse vredu. Ribica, prosim te... pomagaj. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 prosim ribica, da bo jutr pr profesorju glede diplome vse vredu............ Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 bemu riba, zmigaj že ... za Nosoroga za Engl Bengl pa njeno pupo za Neo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 No ribca, plavutkni mal za EnglBengl in neo jutr ........maš pr men tak fraj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ja ribica, plavutkn i za vse nas in za mojo mami........... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Ribi, dobila sem eno dobro idejo za novo leto. Naj se želja prosim uresniči Ribi, ob tej ideji si verjetno komirala od smeha, ane? Škoda Kot da bi bilo kaj narobe, če bi se meni kakšna taka želja uresničila Za vse, ki rabijo pomoč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Se bo pa katera druga, Melodie!Hvala, ampak ne vem, če bi me to potolažilo. Ni dovolj, če nekaj spijem, kadar sem zelo lačna in ne bi bila vesela, če bi mi šef častil kosilo, namesto nakazal plačo. Misilm, da nobena želja ni nadomestliva in raje bi videla, če bi se mi tista zgornja uresničila, pa si drugih potem ne bi rabila zmišljevat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 zlata ribica...sedaj se gre pa za tvojo vrsto....dej pomigaj malo, da naša zlata ribica, ki je že toliko let z nami in je že res velika, kake 10 cm in sama v svojem svetu našega akvarija........da ne bo še umrla, nekam mirna je..............pa en čuden preblisek sem že včeraj imela, da bo nekja z njo narobe.........migaj ribca, migaj Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Ribica, pomagaj jutri moji pikici (in meni) - nej bo vse vredu, prosim te. Nej ma razvit notr, please in nej se da poštimat, tko da bo vse vredu. Ribica, prosim te... pomagaj. Ribica, še zmer sva tm, kjer sva ble... pa vseen hvala, ker mi je ostalo vsaj upanje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ribica, daj pomigi še malo zame, vsaj en mal Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ribica prosim, prosim, naj postanem malce manj občutljiva! Proooooooosim! Vse me vrže iz tira. Pa prosim, naj se naučim, da niso vsi kot jaz. Če jaz nekaj ne bi naredila nekomu, to ne pomeni da vsi isto gledajo... prosim ribica........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 Ribica prosim, prosim, naj postanem malce manj občutljiva! Proooooooosim! Vse me vrže iz tira. Pa prosim, naj se naučim, da niso vsi kot jaz. Če jaz nekaj ne bi naredila nekomu, to ne pomeni da vsi isto gledajo... prosim ribica........No vidš neki pametenga, se pridružujem tvoji želji! pa tok da veš, da jst te mam rada! Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 No vidš neki pametenga, se pridružujem tvoji želji! pa tok da veš, da jst te mam rada! jaz se tudi pridružujem želji. pa obe vaju imam rada Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 No sej midve tud tebe, a ne Tinal Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 No sej midve tud tebe, a ne Tinal Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 No vidš neki pametenga, se pridružujem tvoji želji! pa tok da veš, da jst te mam rada! jaz se tudi pridružujem želji. pa obe vaju imam rada No sej midve tud tebe, a ne Tinal iiiiiiiiiiiiiiiiii how nice Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ribica pomagi vsem nam občutljivčkom a ne Tinal pa jaz bi še kakšno službo.... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.