Larsy 27. december 2005 Prijavi Deli 27. december 2005 ribica pomagi vsem nam občutljivčkom a ne Tinal pa jaz bi še kakšno službo.... xrosex Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 zlata ribica...migaj prosim zame......prosim.......in za mojo mami............hvala Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 zlata ribica...migaj prosim zame......prosim.......in za mojo mami............hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 tudi za Ksenio migaj Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 ribica...sam naj me ne pozabi kjerkoli ze bo...naj me ne pozabi in me obdrzi v ljubecem objemu njegovega srca...prosim Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 za vse, ki to potrebujejo... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2005 Prijavi Deli 29. december 2005 zlata ribica, naredi neky, da mi Dave ne bo več težil. ker je res čist mim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 zlata ribica, naredi neky, da mi Dave ne bo več težil. ker je res čist mim. ZAKAJ LJUBEZEN MOJA TO POČNEŠ??? POVEJ MENI, MOJA LJUBEZEN DO TEBE JE MOČNEJŠA, SAM TI BOM NEHAL "TEŽIT" , ČE JE TO ZATE TEŽENJE RES GRDO OD TEBE, AMPAK NEKEGA DNE TI BO ŠE ŽAL IN SE TI BO KOLCALO PO MENI!!! ZAPOMNI SI TO!!! IMELA SI ZLATO!!!! PA NEHAJ SE DELAT, DA ME NE POZNAŠ!!! RAJE SE SRAMUJ SAME SEBE KOT PA MENE!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Zlata ribica.......daj skenslaj ovega brezjajčnega tipa, k ne zna bejbe drgač pritegnit k tuki ceumu forumu težit. Hvala. Mačona...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Zlata ribica.......daj skenslaj ovega brezjajčnega tipa, k ne zna bejbe drgač pritegnit k tuki ceumu forumu težit. Hvala. Mačona...... GOSPOD MICK, PROSIM TE, DA SE NE MEŠAŠ ZRAVEN! TO IMAVA JAZ IN MAČONA! HVALA ZA RAZUMEVANJE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ribi, dobila sem eno dobro idejo za novo leto. Naj se želja prosim uresniči Ribi, sem videla, da si se potrudila, ampak žal ni šlo do konca ane? Saj sem se sprijaznila Vseeno hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Dave, ne bo držalo. Težiš men, pa vsem forumu, ne sam mačoni......Prosim za razumevanje. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Dave, ne bo držalo. Težiš men, pa vsem forumu, ne sam mačoni......Prosim za razumevanje. IN KAJ TEBI TEŽIM? A SI TI MOGOČE MAČONA?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Se pridružujem Mickovem mnenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 Ne nisem. Sem pa del lnf-a......Ti pa nis......k ne znaš tri čiste napisat razen ......mačoooonaaaa ........če maš kaj njej povedat piš na OS. Nam ne rabiš več pravit, da te ne jebe za 5 posto.......Pa še kakim drugim tipotom bo zarad tega še bl všeč postala.......k očitno ve, kaj NI ded..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 evo, bom pa še jest javno povedala, da sem mu poslala OS, pa se pizdun ni odzval! največja sramota je, ker kar neky šopa, pa ker na ikoni sploh ni on (ne rečem, če bi bil ...) sploh pa tale Dave v resnici ni ne črnolas, ne Lev, ne toliko star, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dave 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 evo, bom pa še jest javno povedala, da sem mu poslala OS, pa se pizdun ni odzval! največja sramota je, ker kar neky šopa, pa ker na ikoni sploh ni on (ne rečem, če bi bil ...) sploh pa tale Dave v resnici ni ne črnolas, ne Lev, ne toliko star, ... Osebno sporočilomačona jebemti!!!, Včeraj ob 13:46 Lunatik Skupina: LunatikŠt. objav: 3.915Član št.: 2.239Član od: 9. Mar 04 nehy me neky pecat in sramotit, še bol pa pusti najine fotke pri miru! itak je med nama konec!! jebem ti majku! misliš, da sem tok neumna in naivna, da bom še kdaj s tabo? Pozabi me!!! Vse kar je bilo med nama je zgodovina, življenje teče dalje, pusti me pri miru!!!skuliraj se!!! -------------------- macona je (da se izrazim dramaticno in v prispodobah) oni, ki je denimo kot filmski lik v 'nepravem' gengu edini posten in ki potem zafrkne sceno ostalim, ker ima vest... by Marsa OS, KI SEM GA PREJEL VČERAJ, HVALA MAČONA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 ej, spizdi, debil! :!!: ker očitno hočeš, da te razkrinkamo! pol se ti pa slabo piše, ker boš osramočen! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 OS, KI SEM GA PREJEL VČERAJ, HVALA MAČONA ampak, nekaj nam pa še vedno ni čisto jasno, ta OS pa je resničen od MAČONE, torej nekaj resnice pa le je v vsem tem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 zlata ribica: pomagaj vsem tistim brez pozitivne energije in srčne kulture... naj razčistijo pri sebi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilita 31. december 2005 Prijavi Deli 31. december 2005 ha,ha ha...kako je biti zanimivo z vami,ker ste vsi tako izvirni... Zlata ribica,plavaj od forumca do forumca in prenesi vso našo razigranost,srečo,prijateljstvo in predvsem notranjo moč,do naše mame Marse in vsem drugim v uredništvu! ( , , , , , , , , , , ),vse to so zadeve ,ki se tičejo življenja... Citiraj Živi in pusti živeti!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 Da se lilitine želje uresničijo In da v nekaterih glavah popustijo zavore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 ribica, pomagaj temu osebku, da bo koncno dojel kaksen je in da tak ne sme biti vec..... Pa se za mojga srcka, da bo kmal spet cel Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 Mysti in Liu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 za lidijo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.