Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

zlata ribica...migaj prosim zame......prosim.......in za mojo mami............hvala xsrcx
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal
Deli na socialnih omrežjih

zlata ribica, naredi neky, da mi Dave ne bo več težil. xrolleyesx x:Dx ker je res čist mim. :o|o: x:Dx

ZAKAJ LJUBEZEN MOJA TO POČNEŠ??? POVEJ MENI, MOJA LJUBEZEN DO TEBE JE MOČNEJŠA, SAM TI BOM NEHAL "TEŽIT" , ČE JE TO ZATE TEŽENJE :unsure: RES GRDO OD TEBE, AMPAK NEKEGA DNE TI BO ŠE ŽAL IN SE TI BO KOLCALO PO MENI!!! ZAPOMNI SI TO!!! IMELA SI ZLATO!!!!

PA NEHAJ SE DELAT, DA ME NE POZNAŠ!!! RAJE SE SRAMUJ SAME SEBE KOT PA MENE!!!

Zlata ribica.......daj skenslaj ovega brezjajčnega tipa, k ne zna bejbe drgač pritegnit k tuki ceumu forumu težit. Hvala. x^x

Mačona...... x:Xx :vragec: x:Dx

GOSPOD MICK, PROSIM TE, DA SE NE MEŠAŠ ZRAVEN! TO IMAVA JAZ IN MAČONA! HVALA ZA RAZUMEVANJE

Ne nisem. Sem pa del lnf-a......Ti pa nis......k ne znaš tri čiste napisat razen ......mačoooonaaaa x:px ........če maš kaj njej povedat piš na OS. Nam ne rabiš več pravit, da te ne jebe za 5 posto.......Pa še kakim drugim tipotom bo zarad tega še bl všeč postala.......k očitno ve, kaj NI ded..... :vragec: x:px x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
evo, bom pa še jest javno povedala, da sem mu poslala OS, pa se pizdun ni odzval! največja sramota je, ker kar neky šopa, pa ker na ikoni sploh ni on (ne rečem, če bi bil ...) :inocent: x:Xx sploh pa tale Dave v resnici ni ne črnolas, ne Lev, ne toliko star, ...

evo, bom pa še jest javno povedala, da sem mu poslala OS, pa se pizdun ni odzval! največja sramota je, ker kar neky šopa, pa ker na ikoni sploh ni on (ne rečem, če bi bil ...) :inocent: x:Xx sploh pa tale Dave v resnici ni ne črnolas, ne Lev, ne toliko star, ...

Osebno sporočilo

mačona jebemti!!!, Včeraj ob 13:46

Lunatik

Skupina: Lunatik

Št. objav: 3.915

Član št.: 2.239

Član od: 9. Mar 04

nehy me neky pecat in sramotit, še bol pa pusti najine fotke pri miru! itak je med nama konec!! jebem ti majku! misliš, da sem tok neumna in naivna, da bom še kdaj s tabo? Pozabi me!!! Vse kar je bilo med nama je zgodovina, življenje teče dalje, pusti me pri miru!!!

skuliraj se!!!

--------------------

macona je (da se izrazim dramaticno in v prispodobah) oni, ki je denimo kot filmski lik v 'nepravem' gengu edini posten in ki potem zafrkne sceno ostalim, ker ima vest...

by Marsa

OS, KI SEM GA PREJEL VČERAJ, HVALA MAČONA :V:

ha,ha ha...kako je biti zanimivo z vami,ker ste vsi tako izvirni... xwizardx

Zlata ribica,plavaj od forumca do forumca in prenesi vso našo razigranost,srečo,prijateljstvo in predvsem notranjo moč,do naše mame Marse in vsem drugim v uredništvu! ( :2src: , :C: , :V: , :vragec: , x:Ix , xsrcx , :palec: , x:px , x?x , :eek: , x:o)x xlove2x xbendx xsrcbumx xsmx xyiyax :shuriken: :opica: :flowerface: :wub: ),vse to so zadeve ,ki se tičejo življenja... xgoldfishx :flower:

Živi in pusti živeti!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...