Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ribica, prosim za priložnost... naj pride v moje življenje in me popelje tja, kamor hočem... sej veš kam hočem, kam si želim... please, ribica... nej pride ta priložnost v moje življenje, ker sem pripravljena... prosim.... xwizardx xgoldfishx xcrossfingx :detelca:
Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

tinal xwizardx xcrossfingx

----

ej ribica, jest bi te tud prosila, za eno veliko pomoc! dej mi prosim pomagej, da bom prsla do spoznanja kaj je res in kaj ni..... Kaj moram nardit..... pol pa kar kol ze je ..... Hvala x:Xx

xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

Uspeh je drznim zagotovljen!

tinal xwizardx xcrossfingx

----

ej ribica, jest bi te tud prosila, za eno veliko pomoc! dej mi prosim pomagej, da bom prsla do spoznanja kaj je res in kaj ni..... Kaj moram nardit..... pol pa kar kol ze je ..... Hvala x:Xx

xgoldfishx xcrossfingx xwizardx

riby, migej s plavutko za Liu xwizardx xgoldfishx

Scio mi nihil scire

Ej, ribica, današnje obvestilo, ki sem ga prejela, pa me je pošteno pretreslo... :OO!:

Prosim, pomagaj, da najdem osebo, ki mi bo pomagala rešiti se iz tega ...brez posledic.

:detelca: xgoldfishx xgoldfishx

Astra

Per aspera ad astra

Da bi jutri dobila sporočilo, da je vse ok. xsrcx :flower: xsrcbumx xcrossfingx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Innnn??? Je vse ok?? x^x

Sedaj pa še zame.

Da do poletja naredim vseh 13 izpitov uspešno in še več kot to. xbookx xokx xyiyax xgoldfishx xcrossfingx

Kako čemo? Lako čemo.

Ja in?...saj za VEČINO stanj smo malo tudi sami krivi...

Naj ti mine bolečina... xgoldfishx

* enkrat sem tudi po svoji lastni gluposti... :o|o: pristala zarad zoba v bolnici :eek: na morfiju pa tako, ne priporočam...zato pa splakuješ lahko, samo ničesar NE STISKAJ...ali kaj podobnega, kar sem počela sama, ko sem naletela na gnojno bulico...

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...