seal 5. januar 2006 Prijavi Deli 5. januar 2006 za vse potrebne pomoči en blagoslav in pobož od svetega silkota debilkota Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 zlata ribica: pomagaj vsem tistim brez pozitivne energije in srčne kulture... naj razčistijo pri sebi... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 za mystico &co.... pa za en šopek ljudi tle.....pa zame tudi...že veš, za kaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Ribica, prosim za priložnost... naj pride v moje življenje in me popelje tja, kamor hočem... sej veš kam hočem, kam si želim... please, ribica... nej pride ta priložnost v moje življenje, ker sem pripravljena... prosim.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 pliiiiiiiiiiisssss Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 tinal ----ej ribica, jest bi te tud prosila, za eno veliko pomoc! dej mi prosim pomagej, da bom prsla do spoznanja kaj je res in kaj ni..... Kaj moram nardit..... pol pa kar kol ze je ..... Hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 tinal ----ej ribica, jest bi te tud prosila, za eno veliko pomoc! dej mi prosim pomagej, da bom prsla do spoznanja kaj je res in kaj ni..... Kaj moram nardit..... pol pa kar kol ze je ..... Hvala riby, migej s plavutko za Liu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ej, ribica, današnje obvestilo, ki sem ga prejela, pa me je pošteno pretreslo... :OO!: Prosim, pomagaj, da najdem osebo, ki mi bo pomagala rešiti se iz tega ...brez posledic. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Ej, ribica, današnje obvestilo, ki sem ga prejela, pa me je pošteno pretreslo... :OO!: Prosim, pomagaj, da najdem osebo, ki mi bo pomagala rešiti se iz tega ...brez posledic. Astra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Da bi jutri dobila sporočilo, da je vse ok. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Da bi jutri dobila sporočilo, da je vse ok. Innnn??? Je vse ok?? Sedaj pa še zame. Da do poletja naredim vseh 13 izpitov uspešno in še več kot to. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Zlata ribica preprost bom: želim si, da se uresničijo vse želje, ki so zapisane tu Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 za ksenio..... xrosex xrosex xrosex Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 HVALA sej malo za to stanje sem kriva tudi sama... priznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ja in?...saj za VEČINO stanj smo malo tudi sami krivi... Naj ti mine bolečina... * enkrat sem tudi po svoji lastni gluposti... pristala zarad zoba v bolnici na morfiju pa tako, ne priporočam...zato pa splakuješ lahko, samo ničesar NE STISKAJ...ali kaj podobnega, kar sem počela sama, ko sem naletela na gnojno bulico... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Za IZRAZ... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Ribica prosm zame, ker tole sedajle je blo pa preveč, prosm pomagi, ker.... ne vem če se bom lahko pobrala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 za tinol...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 Za prijateljico, da ne bi bilo hudega! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 zlata ribica, ena prosnja: prosim, ne pusti, da bi blo konec...ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ribica, hvala! Prosim te, pomagaj mi še naprej! Sej veš - še zmer mam iste prošnje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.