tantrica 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 ribica, zaenkrat si na moji strani... HVALA TI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Fishy, plis, dej popaz mal na mačka mojga zdele.. nekak se mi je zdel prav, da ga ven spustim.. pa sej se sam tle pod balkonom sprehaja.. sam nej ne začne kakih psov loivt al kej (mater sem smešna, vem... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 9. februar 2006 Prijavi Deli 9. februar 2006 Ribica pomagaj mi, da premagam strah in da bo vse dobro! Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 za tinol...... hvala Amis Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. februar 2006 Prijavi Deli 13. februar 2006 ...prosim, za fanta, ki ga "mačeha domovina", pošilja za pol leta v Afganistan......naj se vrne živ in zdrav........in za njegovo mamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. februar 2006 Prijavi Deli 14. februar 2006 za naju, prosim ribica..... magi men.... hvala Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 še mal zame in mojo krizo - da bo minila... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ej ribica, a si ti crknla al kaj!? Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ej ribica, a si ti crknla al kaj!? ah ziher še miga.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 ah ziher še miga....mocno, mocno dvomim da tale ribica se kej miga...... no ja.... mogoce pa zame nima casa, al pa mam prevelke zelje no dej ribica, ce slucajno se migas, mal pomigi Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 mocno, mocno dvomim da tale ribica se kej miga...... no ja.... mogoce pa zame nima casa, al pa mam prevelke zelje no dej ribica, ce slucajno se migas, mal pomigi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 za še nerojeno dete... naj se zgodi najbolje kar je možno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Lia for mi tumorov, plz Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Lia for mi tumorov, plz Cosma nehi težit s to ikono, pa nalož tastaro nazaj. Isto bi lohka nardila Mateja. Če nau šlo zlepa, bom odpru temo z naslovom "peticija", kjer se bodo vključili še somišljeniki! nesezajebavat.com Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Cosma nehi težit s to ikono, pa nalož tastaro nazaj. Isto bi lohka nardila Mateja. Če nau šlo zlepa, bom odpru temo z naslovom "peticija", kjer se bodo vključili še somišljeniki! nesezajebavat.com .... kero od tastarih ikon bi pa rad nazaj za detece (Lia ) in Cosmo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 .... kero od tastarih ikon bi pa rad nazaj za detece (Lia ) in Cosmo Mislu sm sicer uno, k s jo mela najdlje in za katero sem enkrat že komentiru, da ti nekako paše (neka jebena mandala al kwa). Ampak sm s tole tud ful zadovoln. Si ful luštna na teli slikci. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Cosma nehi težit s to ikono, pa nalož tastaro nazaj. Isto bi lohka nardila Mateja. Če nau šlo zlepa, bom odpru temo z naslovom "peticija", kjer se bodo vključili še somišljeniki! nesezajebavat.com kwa as me opazu? Potem je pa moj namen dosežen, sm sam hotla videt, kdaj boš opazil, da sem zamenjala frizuro in se zredila ...resnica je velik bolj zakomplicirana ... ne vem kam so uči zginl ...ampak je moj mojstr obljubil, da jih namontira čimprej nazaj, pa bom lahko spet *a ti ne maraš pomaranč??? Mateja, hvala Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Ampak sm s tole tud ful zadovoln. Si ful luštna na teli slikci.lalalaaja, uno... toj pa že projekt, da jo najdem spet.... še dobr, no, da si tud s to zadovoln (sej u resnic nisem taka... lalala.com) Mateja, hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Riba ... za vse ki te rabijo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Zlata ribica tako te potrebujem, da bi si želel, da bi bila kar zlati kit !!!!!!!!! Želim si spremembe, nočem bit več tam kjer sem, zato sem krenil v ukrep. Prosim te bodi z menoj ko se bom odločal in mi namigni kdaj naj sprejmem odločitev. Pa tudi če traja eno leto ali dve ali tri samo da bo prava!!!!! Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janča 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Zlata ribica pomagaj! Pomagaj mi, ker sem s živci že čisto na koncu, ne vem kdaj se bo to končalo.Naj se že konča, pa naj bo kakor že mora biti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. februar 2006 Prijavi Deli 22. februar 2006 Zlata ribica, bodi še naprej tako zlata, pa še bolj zlata.... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ej , a bi bla tolk dobra, pa mal mojmu bratcu na msp-ju v kanadi pomagala...... pliiiiisssss........ tko, da nau slucajn su ven al pa kej.... pa da se ne bi kej polomu.... dej mal pomerkej nanga no, pa nej pokaze da zna..... pa dobr rezultat nej nardi... hvala fishy Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 huh, da bi se znana enostavno spustiti in iti po poti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Riba, daj tole zrihtaj, da bo kul... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.