Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Fishy, plis, dej popaz mal na mačka mojga zdele..

nekak se mi je zdel prav, da ga ven spustim.. pa sej se sam tle pod balkonom sprehaja.. sam nej ne začne kakih psov loivt al kej :o|o:

(mater sem smešna, vem... x:Ix )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

:lol: ah ziher še miga....

mocno, mocno dvomim da tale ribica se kej miga...... no ja.... mogoce pa zame nima casa, al pa mam prevelke zelje :inocent:

no dej ribica, ce slucajno se migas, mal pomigi xwizardx xgoldfishx

Uspeh je drznim zagotovljen!

xcrossfingx Lia

xgoldfishx for mi tumorov, plz :madpro:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

xcrossfingx Lia

xgoldfishx for mi tumorov, plz :madpro:

Cosma nehi težit s to ikono, pa nalož tastaro nazaj. Isto bi lohka nardila Mateja. Če nau šlo zlepa, bom odpru temo z naslovom "peticija", kjer se bodo vključili še somišljeniki!

nesezajebavat.com

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Cosma nehi težit s to ikono, pa nalož tastaro nazaj. Isto bi lohka nardila Mateja. Če nau šlo zlepa, bom odpru temo z naslovom "peticija", kjer se bodo vključili še somišljeniki!

nesezajebavat.com

:P xzobkox .... kero od tastarih ikon bi pa rad nazaj xnckrivx x;)x

za detece (Lia x?x :inocent: ) in Cosmo :detelca: xcrossfingx xupx

:P xzobkox .... kero od tastarih ikon bi pa rad nazaj xnckrivx x;)x

za detece (Lia x?x :inocent: ) in Cosmo :detelca: xcrossfingx xupx

Mislu sm sicer uno, k s jo mela najdlje in za katero sem enkrat že komentiru, da ti nekako paše (neka jebena mandala al kwa). Ampak sm s tole tud ful zadovoln. Si ful luštna na teli slikci.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

nesezajebavat.com

:wOOt: kwa as me opazu? Potem je pa moj namen dosežen, sm sam hotla videt, kdaj boš opazil, da sem zamenjala frizuro in se zredila :madpro:

...resnica je velik bolj zakomplicirana :V: ... ne vem kam so uči zginl :inocent: ...ampak je moj mojstr obljubil, da jih namontira čimprej nazaj, pa bom lahko spet xflirtx

*a ti ne maraš pomaranč??? xscratchx

Mateja, hvala x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zlata ribica tako te potrebujem, da bi si želel, da bi bila kar zlati kit !!!!!!!!!

Želim si spremembe, nočem bit več tam kjer sem, zato sem krenil v ukrep. Prosim te bodi z menoj ko se bom odločal in mi namigni kdaj naj sprejmem odločitev. Pa tudi če traja eno leto ali dve ali tri samo da bo prava!!!!!

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Zlata ribica, bodi še naprej tako zlata, pa še bolj zlata.... xflowx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

ej xgoldfishx , a bi bla tolk dobra, pa mal mojmu bratcu na msp-ju v kanadi pomagala...... pliiiiisssss........

tko, da nau slucajn su ven al pa kej.... pa da se ne bi kej polomu.... dej mal pomerkej nanga no, pa nej pokaze da zna..... pa dobr rezultat nej nardi...

hvala fishy x:Xx xgoldfishx xcrossfingx

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...