Ksenia 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Astra ribica, pa še pri nas za tisto zadevo v teku (saj lahko za obe), pa zame, da mi ena slika izgine izpred oči... ker tole je pa že tu mač... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Bilanca zadnjih štirih mesecev: - Spil 4 pere. Ustavl policaji, napihal 0,30, kar je zneslo 50 čukov kazni in tri kazenske točke.- Dva dni predno sem kupil nov avto, mi je zaribala mašina na tastarem (pustil me je na cesti kakih 70 km od doma), da ga nisem mogel prodati- Nov avto je imel napako na prvem pogonu, zaradi katere sem moral dvakrat na servis, še prej pa me je iz snega moral potegniti traktor- zlomil se mi je zob- Moj pes je bolan k svina. Na ušesu se mu je iz čistga mira nardila odprta rana, ki ima vonj po pršutu. Vonj njegovih prdcev je pa kot bi britof zaoral. Danes je tretji dan na antibiotikih.- Danes mi je pajek v Lj spizdil avto. Ravno mojega, v koloni vsaj petdesetih, ki smo parkirali v eni slepi ulici (na eni strani ceste). Bilanca - 16 čukov za odvoz + položnica za 20 čukov za napačno parkiranje.- Hočem dons slikat zob (ki se mi je zlomil), a mi avtomat ni hotel potrditi kartice zdravstvenega zavarovanja (mam vse plačano). Zdaj bom moral (iz Radeč) najprej v Lj po potrdilo, da sem zavarovan (predno dobim novo kartico) in šele potem slikat pa k zobarju,.- Preveč, da bi bilo slučajno. Očitno delam nekaj fajn narobe, Ribakl, dj mal osvetli mojo blesavo tintaro, da zaštekam, v čem je keč. lalala lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Bilanca zadnjih štirih mesecev: - Spil 4 pere. Ustavl policaji, napihal 0,30, kar je zneslo 50 čukov kazni in tri kazenske točke.- Dva dni predno sem kupil nov avto, mi je zaribala mašina na tastarem (pustil me je na cesti kakih 70 km od doma), da ga nisem mogel prodati- Nov avto je imel napako na prvem pogonu, zaradi katere sem moral dvakrat na servis, še prej pa me je iz snega moral potegniti traktor- zlomil se mi je zob- Moj pes je bolan k svina. Na ušesu se mu je iz čistga mira nardila odprta rana, ki ima vonj po pršutu. Vonj njegovih prdcev je pa kot bi britof zaoral. Danes je tretji dan na antibiotikih.- Danes mi je pajek v Lj spizdil avto. Ravno mojega, v koloni vsaj petdesetih, ki smo parkirali v eni slepi ulici (na eni strani ceste). Bilanca - 16 čukov za odvoz + položnica za 20 čukov za napačno parkiranje.- Hočem dons slikat zob (ki se mi je zlomil), a mi avtomat ni hotel potrditi kartice zdravstvenega zavarovanja (mam vse plačano). Zdaj bom moral (iz Radeč) najprej v Lj po potrdilo, da sem zavarovan (predno dobim novo kartico) in šele potem slikat pa k zobarju,.- Preveč, da bi bilo slučajno. Očitno delam nekaj fajn narobe, Ribakl, dj mal osvetli mojo blesavo tintaro, da zaštekam, v čem je keč. lalala lalalaojojprejoj, nosko, to pa ni vredu. bom še jaz prosila zlato ribico, da ti pomaga , torej zlata ribica, prosim, prosim, prosim pomagaj noskotu. pol pa se še na mene kaj spomni, da bom jutri naredila izpit iz italijanščine lepo lepo prosim hvala, pa lupčka pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 ojojprejoj, nosko, to pa ni vredu. bom še jaz prosila zlato ribico, da ti pomaga , torej zlata ribica, prosim, prosim, prosim pomagaj noskotu. pol pa se še na mene kaj spomni, da bom jutri naredila izpit iz italijanščine lepo lepo prosim hvala, pa lupčka pjotra Prjazna si, pjotra. Kot običajno. Tudi jaz ti želim razturavanje na jutrišnjem izpitu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Nosorog, vsega je enkrat konec, tudi slabega, naj se pri tebi slabo končuje sedaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Bilanca zadnjih štirih mesecev:Preveč, da bi bilo slučajno. Očitno delam nekaj fajn narobe, Ribakl, dj mal osvetli mojo blesavo tintaro, da zaštekam, v čem je keč. pa še za vse bolne, prehlajene... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Ribica, Nosko te resnično potrebuje...in ko mu boš rešila te težave, naj tvoj blagoslov traja še dolga leta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Sonorog *Astra *pa še zame pliz, da mi ne bo treba ponovno urejat kar sem danes že spedenala, pliz, ki mi je totalna muka .... sm bla dons....Ker če čudeži obstajajo, potem upam, da se je danes naredil Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Sonorog *Astra *pa še zame pliz, da mi ne bo treba ponovno urejat kar sem danes že spedenala, pliz, ki mi je totalna muka .... sm bla dons....Ker če čudeži obstajajo, potem upam, da se je danes naredil za vse Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 uuu, ribica! hvala ti za pomoč danes pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 Sonorog *Astra *pa še zame pliz, da mi ne bo treba ponovno urejat kar sem danes že spedenala, pliz, ki mi je totalna muka .... sm bla dons....Ker če čudeži obstajajo, potem upam, da se je danes naredil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. marec 2006 Prijavi Deli 4. marec 2006 da bi dobla to službo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Sej bo, pa v Lablano boš šla, pa tut če ne dobiš, te bomo vseeno imeli radi. ti si men eno tako Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 Ribakl, dj mal osvetli mojo blesavo tintaro, da zaštekam, v čem je keč. za Noskoroga Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 čestitke Pjotra za izpit ,Klarus bo pa dobila super službico, a ne, Ribi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 čestitke Pjotra za izpit ,Klarus bo pa dobila super službico, a ne, Ribi cashy, ti se pa čimprej pozdravi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 5. marec 2006 Prijavi Deli 5. marec 2006 hvala za čestitke pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ribica, kaj ti čem reč, hm.Men je tole res pomembno, bolj kot sem si mislila, da bo... Menda sem zdaj 2-3 dni na čakanju, da slišim odločitev... naj bo odločitev takšna, da bom sam... pliss, res si želim, da se mi tole uresniči... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Za vse, k nucate, pa še zame, da bom mela ta teden en izpit in da se pol res zaćne že tole....zadnji čas je! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 cashy, ti se pa čimprej pozdravi Ribi že dobro skrbi zame ti pa tudi preveč skrbiš zame zlata si Pikica, čimbolje naj ti uspe tale izpit...ti itak to z levim mezincem zmoreš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 thanks hvala za srečo pri porodu pa mičkeno še daj pomigaj, da mali Matija čimprej odsonči zlatenico pa za novopečeno mamico, da bo čimprej spoznala, da je najboljša mami zanj pod soncem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 fiši....za vse..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 o ribica pomagaj mi držati jeziček za zobmi, tnx...pa naj se vse težave vsem razblinejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.