Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Draga Zlata Ribica,

prosim zamahni s plavutko v sredo ob 10h en malo xgoldfishx , da bo vse tako, kot je dogovorjeno, odstrani morebitne slabe vibre in prosim prinesi sveže, pozitivne xupx , poleg tega te pa prosim, da tudi njim prineseš zadovoljstvo in lepe občutke v novem, meni tako dragem domu xsrcbumx :flower: xwizardx

Hvala x:Xx xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Ribica draga, prosim te, da bi me jutri cel dan spremljale ugodne kozmične energije, še posebno 4. uro xrosex xcrossfingx in da bo moji prošnji ugodeno xgoldfishx

Evo, pa še za Pujso xcrossfingx xgoldfishx (kok jaz obožujem pujske- so toook lušni) x;)x

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Fiška.. jaz bi pa mela uno torbo xcivx Sej ostalo bom vse jaz nardila, pa kreditno kartico ven potegnila in to, sam nej jo Imajo tam v Londonu, ker drugač mi čist idej zmanjka kako do nje..

OK, če je pa nimajo.. pol mi pa pač ni namenjena pa sploh ni tko super, kot mislim da je.. Evo, tkole, če bom zadovoljna, naj jo majo, če bom razočarana, naj je pa nimajo :palec: x8Dx x:o)x

(če je tej ribi zdaj kaj jasno... xrolleyesx )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xgoldfishx xcrossfingx

Jaz in fiši skupaj drživa pesti za Pujso danes xsrcx x:Xx

Ribica tudi zame in za mojega xsrcx malo pomigaj, da bi se našla kakšna fajna poceni ponudba za prvomajske praznike. Si ful želiva odpotovat v malo bolj tople kraje xsrcx . Naj se najde nekaj za naju xsrcx xsrcx .

Hvala Ribica xsrcx x:Xx

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Hvala vsem xsrcx x:Xx :palec: , vse je bilo O.K., še bolj fajn, kot bi si v najbolj drznih sanjah upala želet x:Xx .

Hvala tudi Zlati ribici, pa Zlati svinji x:Dx x;)x .

Tukaj sta se pa res obe odrezali x:Xx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ribica v torek mam razgovor za službo :switz: pomagi mi, da jih bom znala prepričat, da sej js tista ta prava xyesx xsrcbumx xcrossfingx xgoldfishx xwizardx

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx :detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

ribica v torek mam razgovor za službo :switz: pomagi mi, da jih bom znala prepričat, da sej js tista ta prava xyesx xsrcbumx xcrossfingx xgoldfishx xwizardx

keep smajling, probaj najprej sebe, vso srečo xwizardx :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ribica tudi zame in za mojega xsrcx malo pomigaj, da bi se našla kakšna fajna poceni ponudba za prvomajske praznike. Si ful želiva odpotovat v malo bolj tople kraje xsrcx . Naj se najde nekaj za naju xsrcx xsrcx .

Hvala Ribica xsrcx x:Xx

Ribica hvala za pomoč, mislm, da se bova imela

:palec: :vio:

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

za ta zelenega, da si čimprej opomore, pa da začne enkrat živet ....ne pa da skoz nekaj boleha...

pomigaj že enkrat bolj močno, da bo konec sitnosti pa malo več radosti...

kak naj bo človek vesel, če ga skoz neki špika pa matra

dejmo muvid xwizardx xcrossfingx :detelca: xupx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...