druidka 19. marec 2006 Prijavi Deli 19. marec 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 20. marec 2006 Prijavi Deli 20. marec 2006 Ribica pomagaj,da se stanje pri nas normalizira,prosim! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Ribica, pomagaj mojemu možu, da najde rešitev v tej zapleteni situaciji.Naj se pojavi nekdo, ki mu bo pomagal...in naj se že enkrat premakne Pliss... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 jutri dopoldne pa še na mojega tam na operacijskem stolu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 21. marec 2006 Prijavi Deli 21. marec 2006 astra Ksenia Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Draga Zlata Ribica, prosim zamahni s plavutko v sredo ob 10h en malo , da bo vse tako, kot je dogovorjeno, odstrani morebitne slabe vibre in prosim prinesi sveže, pozitivne , poleg tega te pa prosim, da tudi njim prineseš zadovoljstvo in lepe občutke v novem, meni tako dragem domu Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 za Pujso Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 Ribica draga, prosim te, da bi me jutri cel dan spremljale ugodne kozmične energije, še posebno 4. uro xrosex in da bo moji prošnji ugodeno Evo, pa še za Pujso (kok jaz obožujem pujske- so toook lušni) Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Fiška.. jaz bi pa mela uno torbo Sej ostalo bom vse jaz nardila, pa kreditno kartico ven potegnila in to, sam nej jo Imajo tam v Londonu, ker drugač mi čist idej zmanjka kako do nje.. OK, če je pa nimajo.. pol mi pa pač ni namenjena pa sploh ni tko super, kot mislim da je.. Evo, tkole, če bom zadovoljna, naj jo majo, če bom razočarana, naj je pa nimajo (če je tej ribi zdaj kaj jasno... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ribica prosim,da AM ..... in ...... MI 06! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 za Pujso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Jaz in fiši skupaj drživa pesti za Pujso danes Ribica tudi zame in za mojega malo pomigaj, da bi se našla kakšna fajna poceni ponudba za prvomajske praznike. Si ful želiva odpotovat v malo bolj tople kraje . Naj se najde nekaj za naju . Hvala Ribica Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Za jutri prosim...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Ajd, ribca, plavutkni za koklco, ne .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Ajd, ribca, plavutkni za koklco, ne .... hvala.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. marec 2006 Prijavi Deli 29. marec 2006 Pujsa, upam, da je šlo ve okej Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Hvala vsem , vse je bilo O.K., še bolj fajn, kot bi si v najbolj drznih sanjah upala želet . Hvala tudi Zlati ribici, pa Zlati svinji . Tukaj sta se pa res obe odrezali Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 super pujsa! Ribica danes spet AM rabi pomoč! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ribica v torek mam razgovor za službo pomagi mi, da jih bom znala prepričat, da sej js tista ta prava Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ribica v torek mam razgovor za službo pomagi mi, da jih bom znala prepričat, da sej js tista ta prava Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ribica v torek mam razgovor za službo pomagi mi, da jih bom znala prepričat, da sej js tista ta prava keep smajling, probaj najprej sebe, vso srečo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 1. april 2006 Prijavi Deli 1. april 2006 Ribica tudi zame in za mojega malo pomigaj, da bi se našla kakšna fajna poceni ponudba za prvomajske praznike. Si ful želiva odpotovat v malo bolj tople kraje . Naj se najde nekaj za naju . Hvala Ribica Ribica hvala za pomoč, mislm, da se bova imela Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 Ribica, močno, močno te prosim, da bi se jutri vse uredilo. Pomagaj... Hvala Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2006 Prijavi Deli 3. april 2006 za ta zelenega, da si čimprej opomore, pa da začne enkrat živet ....ne pa da skoz nekaj boleha... pomigaj že enkrat bolj močno, da bo konec sitnosti pa malo več radosti... kak naj bo človek vesel, če ga skoz neki špika pa matra dejmo muvid Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.