ScorpioGirl 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ribica pomogat za sosedovo tamalo prosim pa še zame mal, sej veš, zakaj hvala, ribica Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ribica pomogat za sosedovo tamalo prosim pa še zame mal, sej veš, zakaj hvala, ribica pa še mal zame Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pa še zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 za ksenio pa še za vse nas..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pa še zame Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 za vse nas in za vsako in vsakogar posebej Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 fiši,da se bo naslednji vikend izpolnil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 I Ribica zlata moja... daj da bo se jutri vreme vsaj malo popravilo.. da bo vsaj malo sončka.. al pa vsaj brez dežja.. al pa vsaj malo bolj toplo... prooosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 fiši,da se bo naslednji vikend izpolnil ..., če ne, končaš v fiši paprikašu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ..., če ne, končaš v fiši paprikašu. lalala pa še dobr bi bil Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ............ne ker ga ne jem............. seveda se bo izpolnil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 zlata ......prooosimmmm malo več iskrice za učenje...da bom lažje študirala...hvvvvaaaaalaaaaa!!! Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Sem se mogla nazaj logirat Ribica prosim , da bo jutri tam Hvala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Draga Zlata Ribica, ne najdem vec svoje teme o stanovanju, kolikor vidim zato, ker je Grdi Nepridiprav hotel tale krasni Lunin Forum izbrisati iz Univerzuma, pa mu hehe NI USPELO, bom pa zato svojo zahvalo tebi spisala kar sem. Prekrasna, predraga, najboljpotrpežljiva Ribica na svetu - NAJLEPŠA HVALA ZA STANOVANJE!!! Kdor čaka, dočaka! Kdor prosi Zlato Ribico, pa dočaka HITREJE! Juhej! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Zlata ribica!! Hvala za službo, sj zdj vidim , da ni tolk zlo fajna,kot sem misla da bo...Se bom že privadla... Pomagaj mi danes zvečer na najinem uradnem zmenku...nikol še nisva šla sama kam..tk ,da mam dans tremo..Upam,da bova fajn čvekala..Pa naj bo dans brez dotikanja..Če ne se ne bom mogla ustavit... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 uuuu, morena, verjamem, da ti zmenek super uspe in to s perfektnim sanjskim zaključkom...ne vem, če bo ostalo samo pri dotikanju Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 uuuu, morena, verjamem, da ti zmenek super uspe in to s perfektnim sanjskim zaključkom...ne vem, če bo ostalo samo pri dotikanju Sploh ne sme prit do dotikanja,,,Sem se odločla,da bom raje bolj zadržana..Prvi zmenek..pa ni fajn,da se ža takoj dol dam..Je boljši sex ,če nekoga že en mal bolj spoznaš,mu bolj zaupaš in vse... Preverjeno... Drugače pa hvala Cashy!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Morena, saj veš...življenje je tisto, kar se ti zgodi, medtem, ko načrtuješ nekaj drugega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Ribica, da bi dobila tisto delo, te prosim. nujno je!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Ribica, pomagaj Mačoni. Očitno ji je delo zelo všeč Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Mojmu da nebi bil skos tolk žalosten in obupan Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 zlata ......prooosimmmm malo več iskrice za učenje...da bom lažje študirala...hvvvvaaaaalaaaaa!!! hvala, hvala ...mi že malo bolj ratuje sedet pred knjigami...ni sicer še čist, ampak bo!!!...pa še ena prošnja...tista moja skrivnostna želja...malo še na tem področju pomaaaagaj... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Mojmu da nebi bil skos tolk žalosten in obupan se pridružujem želji Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Morena, saj veš...življenje je tisto, kar se ti zgodi, medtem, ko načrtuješ nekaj drugega ma ni se sploh nič kj zgodilo včeri ..sva mela kratek randi..ker sta se pol dva njegova kolega od nekod vzela..Brezveze..Več sreče prihodnjič...Sem šla kr domov,ker se mi ni lublo moških zadev poslušat... :xx!: Cashy..kaj pa tvoja ljubezen??Si že razčistu sam z sabo kako in kaj?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 Ribica, fišika Močno, močno te prosim, da bi šlo vse tako kot je načrtovano. Tako dolgo sem čakala to, tako daleč smo že s tem, da nima smisla, da sedaj pade vse v vodo. Prosim en veeelik zamah s plavutjo, da bi šlo vse po sreči. Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.