Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Draga Zlata Ribica,

ne najdem vec svoje teme o stanovanju, kolikor vidim zato, ker je Grdi Nepridiprav hotel tale krasni Lunin Forum izbrisati iz Univerzuma, pa mu hehe NI USPELO, bom pa zato svojo zahvalo tebi spisala kar sem.

Prekrasna, predraga, najboljpotrpežljiva Ribica na svetu - NAJLEPŠA HVALA ZA STANOVANJE!!!

Kdor čaka, dočaka!

Kdor prosi Zlato Ribico, pa dočaka HITREJE!

Juhej!

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

Zlata ribica!!

Hvala za službo, sj zdj vidim , da ni tolk zlo fajna,kot sem misla da bo...Se bom že privadla... x:)x

Pomagaj mi danes zvečer na najinem uradnem zmenku...nikol še nisva šla sama kam..tk ,da mam dans tremo..Upam,da bova fajn čvekala..Pa naj bo dans brez dotikanja..Če ne se ne bom mogla ustavit... x:px x:px x:px

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

uuuu, morena, verjamem, da ti zmenek super uspe :palec: xsrcx

in to s perfektnim sanjskim zaključkom...ne vem, če bo ostalo samo pri dotikanju x:px

Sploh ne sme prit do dotikanja,,,Sem se odločla,da bom raje bolj zadržana..Prvi zmenek..pa ni fajn,da se ža takoj dol dam..Je boljši sex ,če nekoga že en mal bolj spoznaš,mu bolj zaupaš in vse... x;)x Preverjeno...

Drugače pa hvala Cashy!!

Richard Bach

Mojmu xsrcbumx da nebi bil skos tolk žalosten in obupan :C:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

zlata xribax...

...prooosimmmm malo več iskrice za učenje...da bom lažje študirala...hvvvvaaaaalaaaaa!!!

:flower:

:flower:

hvala, hvala xribax...mi že malo bolj ratuje sedet pred knjigami...ni sicer še čist, ampak bo!!!

...pa še ena prošnja...tista moja skrivnostna želja...malo še na tem področju pomaaaagaj...

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Morena, saj veš...življenje je tisto, kar se ti zgodi, medtem, ko načrtuješ nekaj drugega x;)x x:Xx

ma ni se sploh nič kj zgodilo včeri ..sva mela kratek randi..ker sta se pol dva njegova kolega od nekod vzela..Brezveze..Več sreče prihodnjič...Sem šla kr domov,ker se mi ni lublo moških zadev poslušat... :xx!:

Cashy..kaj pa tvoja ljubezen??Si že razčistu sam z sabo kako in kaj?? x;)x

Richard Bach

Ribica, fišika xsrcx Močno, močno te prosim, da bi šlo vse tako kot je načrtovano. Tako dolgo sem čakala to, tako daleč smo že s tem, da nima smisla, da sedaj pade vse v vodo. Prosim en veeelik zamah s plavutjo, da bi šlo vse po sreči. xsrcx x:Xx xsrcx

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...