Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

:detelca: zate Tinka

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Vsem good luck!

Tak, zdaj sem pa jaz na vrsti......... x:Dx ..............Zlata Ribka! Prosim naj pišem matematiko 5, sej sem vse znala! Pa zemljepis............prosim, lepo, lepo prosim!!! Naj bo 5, sej jutri pišem, mi boš pomagala, ne? Plis......plis! Mora bit 5!

Cmok, Ribka! :eek:

evo ribica se mene malo...mam dans en razgovor ob pol petih....malo z repkom pomigaj...da bo kaksna akcija... pliz pliz!

xrolleyesx

Glih gledam, kaj zamujam, Tinka - pa, evo, to je zdaj! :eek:

Srecno!!! xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

Zlata Ribka! Prosim naj pišem matematiko 5, sej sem vse znala! Pa zemljepis............prosim, lepo, lepo prosim!!! Naj bo 5, sej jutri pišem, mi boš pomagala, ne? Plis......plis! Mora bit 5!

Kristalka, drzim pesti tudi zate! xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Spet Te prosim zlata  xgoldfishx , da mi pomagaš pri naslednjih 4-ih izpitih (kot si mi pri prvem pomagala-> še enkrat najlepša hvala za prejšnji uspeh  xsrcx )... Hvala.  xsrcx  xrainbowx  xsrcbumx  xrosex  xloveyx

Almira......pa ti tudi ribici pomagaj......pa se fejst uči x:Dx x;)x x:)x ....Srečno x!x :palec:

xsrcx xsrcx xsrcx :flower: :flower:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Oj, Almira.. potem sva pa na istem... Jah... kej druga kot učenje in učenje in učenje nama ne preostane....  :palec:

Pol tebi tud dosti xcrossfingx :detelca: xcrossfingx :detelca: !!! xsrcx

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Vsem good luck!

Tak, zdaj sem pa jaz na vrsti......... x:Dx ..............Zlata Ribka! Prosim naj pišem matematiko 5, sej sem vse znala! Pa zemljepis............prosim, lepo, lepo prosim!!! Naj bo 5, sej jutri pišem, mi boš pomagala, ne? Plis......plis! Mora bit 5!

Cmok, Ribka! :eek:

:detelca: :detelca: :detelca: :detelca: xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx xrainbowx

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...