Ksenia 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 O Kristalka hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 evo ribica se mene malo...mam dans en razgovor ob pol petih....malo z repkom pomigaj...da bo kaksna akcija... pliz pliz! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ..pa če bo treba še s kakšno plavutko mal ......za tinko ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 mick, sweetie! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 zate Tinka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Vsem good luck! Tak, zdaj sem pa jaz na vrsti......... ..............Zlata Ribka! Prosim naj pišem matematiko 5, sej sem vse znala! Pa zemljepis............prosim, lepo, lepo prosim!!! Naj bo 5, sej jutri pišem, mi boš pomagala, ne? Plis......plis! Mora bit 5! Cmok, Ribka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 evo ribica se mene malo...mam dans en razgovor ob pol petih....malo z repkom pomigaj...da bo kaksna akcija... pliz pliz! Glih gledam, kaj zamujam, Tinka - pa, evo, to je zdaj! Srecno!!! Zlata Ribka! Prosim naj pišem matematiko 5, sej sem vse znala! Pa zemljepis............prosim, lepo, lepo prosim!!! Naj bo 5, sej jutri pišem, mi boš pomagala, ne? Plis......plis! Mora bit 5! Kristalka, drzim pesti tudi zate! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Plis......plis! Mora bit 5!Kristalno jasno.......to bo 5-ka, ne ribica ----------- Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Tinka upam da uspešno sestanek plove v tvojo smer, Kristalka itak da bo petka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Najlepša hvala draga zlata !!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Hvala tudi Tebi! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Spet Te prosim zlata , da mi pomagaš pri naslednjih 4-ih izpitih (kot si mi pri prvem pomagala-> še enkrat najlepša hvala za prejšnji uspeh )... Hvala. xrosex Almira......pa ti tudi ribici pomagaj......pa se fejst uči ....Srečno x!x Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Oj, Almira.. potem sva pa na istem... Jah... kej druga kot učenje in učenje in učenje nama ne preostane.... Pol tebi tud dosti !!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Vsem good luck! Tak, zdaj sem pa jaz na vrsti......... ..............Zlata Ribka! Prosim naj pišem matematiko 5, sej sem vse znala! Pa zemljepis............prosim, lepo, lepo prosim!!! Naj bo 5, sej jutri pišem, mi boš pomagala, ne? Plis......plis! Mora bit 5! Cmok, Ribka! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Še meni se dobro zdi, si si že zaslužila Almira.....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 RIBA!!!!vzem borismu tipkovnco 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 RIBA HVALAochitno mu je samo mishka ostala 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 Ti se kar norčuj iz Zlate Ribice.....Ok, saj ti bom napisal, ko boš kdaj napisal tule....sicer pa ribica itak ve, kdo je kdo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 EJJJ RIBA!!!!jst sm mislu za skos...ne sam zachasno 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 aahkut... a maš še zmeri težave pr definiranju svojih želja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 RIBAAAAshe ena zhelja:dej, pliz, pokoWC-u nove mozhgane...v glavo (de nau pomote spet) pa za zmeri 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 riba pomir mau tega gojzerja999 ,da bo tak kot je štartau, brez izjem in zvitkov; v naprej hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2004 Prijavi Deli 15. januar 2004 ...zdaj pa še pokowc začel aakhutove fotke objavljat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 kwa ste face vsi skupi, se narezim.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.