El Nino 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Michelle Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 76.923 EUR in ti obljubim, da ti kupim ta boljs akvarij, ogljenimi filtri, ekstra crpaljkami in z vso fauno in floro k zraven slis! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 za michelle Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Draga ribica, iz srca te prosim, da bi šlo vse po sreči, da bi uspelo, kar si želiva..... Hvala! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ribi, prosim za danes zvečer, da bo vse potekalo gladko in da bo folk zadovoljen z programom Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 hvala, ribi, super se je izteklo ....kar tako naprej in res te prosim za Michelle stoj ji ob strani Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 za moje zdravje naj se končno že pokaže ali delam v pravi smeri ...in za Michelle, še vedno in močno migaj, prosim prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 za moje zdravje naj se končno že pokaže ali delam v pravi smeri ...in za Michelle, še vedno in močno migaj, prosim prosim Za Michelle in Mystico, da bi bilo vse vredu Pa za moje zdravje tudi pomigaj-sem zopet na začetku.... ...ampak se ne dam... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 , ne pozabi priplavati mimo! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 migi še mal za eno lunatko se ji je mal sesulo veselje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Veza 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 men pa prosim brco volje in veselja danes... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 men pa prosim brco volje in veselja danes... Zivi vsak dan, kot da ti je zadnji! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Fišika...dej plis....dans se morm zment, da mi končno opridejo net duma zrihtat plissssssss xrosex Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 migi še mal za eno lunatko se ji je mal sesulo veselje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 migi še mal za eno lunatko se ji je mal sesulo veselje božica vsem, ki prosite za srečnejše trenutke, veselje in zdravje... kako že pravijo, Pomagajte si sami in ribica vam bo pomagala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ne samo da bi rada povedala, kok sem ponosna nase ta mesec nase, da sem se končno spravila svojim željam naproti in aktivno delam v smeri da se uresničijo... sem se prevečkrat zatajila ampak obenem prosim ribico, da mi da mal sreče in se te poleg moje dobre volje čimpreje razrešijo pozitivno Lalala, Jasna hir aj kama hir aj gou Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 iiii, 5rca, tako se dela Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 5rca Nj me že enkrat sreča pamet . al pa js njo, sj vseen! Sam tko pa res ne gre več naprej Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 fishy, dej no... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Daj no riba, zdaj bi bil pa res že čas ...za Michelle ...pa še mal zame ... pa še za vse ostale, ki rabte Michelle, Mysticain za vse ostale, pa zame tudi Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jesv 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ZLATA RIBICA PROSIM POMAGAJ MI, DA SE MI IZPOLNI MOJA VELIKA ŽELJA, DA BI Z FANTOM, KI MI JE NORO VŠEČ SPET NAVEZALA STIKE, KI SVA JIH PRED NEKAJ ČASA IZGUBILA, DA BI ME ON POKLICAL ALI PA POSLAL SMS, DA BI ŠLA SPET NA KAKŠNO PIJAČO IN POGOVOR, TO SI RES IZ SRCA ŽELIM, ZATO TE ISKRENO PROSIM ZA POMOČ, UPAM, DA MI BOŠ POMAGALA IN DA SE BO TO KMALU ZGODILO. ZLATA RIBICA PROSIM, PROSIM TE IN TI SPOROČAM, DA TE IMAM RADA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 fiši mejčkn z repkom pomigat za Michelle še sploh pa za ostale, k rabijo, tud Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 jesv, kaka lepa želja upam, da ti uspe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Jutri gremo malo stanovanjca gledat v MB za hčer, pa en razgovor mam za en posel - malo pomigi za nas pa za Mystico, Michelle... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.