Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ribi, predvsem za Mišelko....ona te najbolj rabi, pa veš, da si tudi zasluži...če pa še kej moči ostane, pa še za druge...jst se trenutno odpovem željam. x:Xx

tuk si fajn nesebična, da bi te kar posvojila x:Xx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg
Deli na socialnih omrežjih

Ribica..plis pomigi mal zame..

Naslednji teden tist pomemben dan..sj veš..upam,da bo vse tolk kot hočem,kot že dolgo želim...Vem,da je full čudna želja,ampak men je tolk pomembna..Sj ti to veš... xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx xcrossfingx :detelca:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Zlata ribica xgoldfishx

...prosim pomaga, da moj mucek Tiggy najde pot nazaj domov...ga že en teden iščemo pa ga nikjer ni...proooosim... xgoldfishx :detelca: xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

:wOOt: babnca zmešana, od pondelka že me čakajo ene slikce za pokomentirat, pismo rosno sem zmedena, verjetn sem mislila da sem jih pokomentirala tut v mailu že ker sem jih v glavi komentirala ko sem jih gledala x:Ix

Aja pa ne da teb to odgovarjam Binch, ker pol bi se res zamotovilila in priznala da se je tisti mail izgubil v morju drugih ker pol to nebi blo kul x:Dx ok ok se posipam s pepelom, I'm right on the biznis xsrcx xsrcx xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx migi, migi za zdravje lunatkam xcrossfingx ga nujno rabijo xwizardx

Pa mojmu xsrcx danes na faksu xgoldfishx xcrossfingx eno študijsko miganje, k si se na tem področju zih spočila čaz poletje x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Čarobna bitja ne umirajo x;)x večno živijo in nesebično pomagajo x:)x

Kot stric Murphy recimo x:Dx

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
Čarobna bitja ne umirajo x;)x večno živijo in nesebično pomagajo x:)x

Kot stric Murphy recimo x:Dx

joj, kok si ti idealist in romantik? si pisu kdaj pravljice? Raki so prav dobri v tem, tko kot Hesse recimo, nemški avtor, ki je tudi Rak, s tem da ni mel lih nekih čist fantazijskih for, ampak tko idealistične, romantične, domoljubne teme ... in meni zelo všečno poezijo, ki mi je pustila tak pečat, da sem celo smaa spesnila nekaj podobnega ... vsaj tako mi je rekel fant, da ko jo je prebral, je misli, da je to njegova in ne moja pesem. :2src: iber kompliment. x:Ix sam nisem tok dobra, ne, to ne.

Mačona, vaja dela mojstrico x;)x lepo je pod stara letabrat kar si napisal-a v divji in zmedeni mladosti

Če jaz berem kaj sem pisal v dnevniku že za pol leta nazaj vidim kako velika sprememba se mi je zgodila v zeeeelo kratkem času

V medmrežju bitja, kljub crackerskim napadom, spet oživijo x;)x in to za kak mesec pomlajena x:Dx brez plastičnega kirurga in liftinga

Nejc Zaplotnik

Zlata ribica, še se nisi naveličala teh večnih prosilcev, beračev s skledo brez dna?!

Zlata ribica, a se tvoja "moč" nikoli ne izčrpa? xrolleyesx

Zlata ribica, kdo jim bo pomagal, ko boš umrla? x:Dx

Zlata ribica

V Forum Zlata ribica lahko oddaš svoje želje in upe ter jih prepustiš vesolju, da poskrbi zanje in jih udejanja. Oddaj seme pozitivne energije v upanju na sočen sadež!

copy s prve strani foruma

evo da ti pomagam razumet ;) a imaš slučajno katerega lunatka lunatko v žolču x:o)x

Saj vem, za kaj gre, in razumem naravno potrebo, da se zaupamo Življenju in ga prosimo za pomoč. Moji komentarji letijo predvsem na dejstvo, da se kliče na pomoč neko izmišljeno zlato ribico. Zdi se mi skrajno otročje.

Po drugi strani pa je vprašanje, kdo nam bo pomagal, ko bomo ostali sami in ne bomo mogli nikogar/ničesar prositi, zelo realno in vredno premisleka. Kaj pa takrat? In ali je sploh možna taka situacija? x:)x

Possible—but highly unlikely.

a veš da se jaz trenutno počutim sama in tudi nemočna, ko ne morem pomagat... in kaj lahko - molim, se jezim, krivim ves svet ali sem prepričana da se bo uredilo... veš čakam rezultate preiskave za mami, čakam da izvem če se ji je rak pojavil na jajčnikih in pred seboj imam vprašalnik za genske preiskave in hči mi iz Savudrije sporoča da ima tako hude bolečine v spodnjem delu trebuha da so jo peljali k zdravniku.... čakam da izvem če bodo mami prekinili obsevanje dojke zaradi posega na maternici... in res lahko samo še željo da se vse uredi tako kot je najbolje vržem v vesolje in čakam... in če bo pri tem pomagala zlata ribica me baš boli k....

a veš da se jaz trenutno počutim sama in tudi nemočna, ko ne morem pomagat... in kaj lahko - molim, se jezim, krivim ves svet ali sem prepričana da se bo uredilo... veš čakam rezultate preiskave za mami, čakam da izvem če se ji je rak pojavil na jajčnikih in pred seboj imam vprašalnik za genske preiskave in hči mi iz Savudrije sporoča da ima tako hude bolečine v spodnjem delu trebuha da so jo peljali k zdravniku.... čakam da izvem če bodo mami prekinili obsevanje dojke zaradi posega na maternici... in res lahko samo še željo da se vse uredi tako kot je najbolje vržem v vesolje in čakam... in če bo pri tem pomagala zlata ribica me baš boli k....

Mogoče pa tvoja hčerka babici pomaga?

Vse dobro obema... xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

joj, Alan, a misliš, da res tukaj prosimo zlato ribico za pomoč...to je samo prispodoba, da drugim ljudem na forumu zaupamo svoje skrbi in težave in s tem prosimo za moralno podporo in mogoče sočutje...

dvomim, da sploh kdo res verjame v zlato ribico in njeno moč...verjamemo pa v moč skupne pozitivne energije xsrcx

Ksenii želim, da se hčeri in materi povrne zdravje v polni meri in še preko...da bosta kot novi xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Zlata ribica..pomagaj moji stari mami..!Je na intenzivni negi in ji ne kaže najbolje..Pomigi mal za njo.. xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

xgoldfishx prosim, če pomigaš za našega Krokija, da čim prej ozdravi in se vrne iz bolnišnice xcrossfingx

*Morenino staro mamo xgoldfishx xcrossfingx

*in mojo bezgavko+ostalo xgoldfishx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a kroki.... :sori: ... xwizardx

in za vse, ki jih je naštela cosma....pa še za ksenio in njene, pa michellko....ma najboljš da kr za vse...... xsrcx xgoldfishx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...