Pika Pikica 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Kroki? Fishi...za Krokota, Michelle, Amis, Ksenio, cosmo in Mysti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 Zanima me, kako bi bilo.............. Lahko kaj narediš glede tega, ribica? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. september 2006 Prijavi Deli 3. september 2006 za vse, me nzanima če si je ribica uspela letos že kej dopusta vzet Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 auuuu pomagaj, da boma šla naprej da bova oba dovolj močna in premagala krizo... prosim, da najdeva pot do sreče. Naj bo v najinih srcih upanje in vera in moč - naj ne premaga tista druga stran in naj žalost hitro mine. z upanjem Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tjama 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Ribica, lepo te prosim pomagaj mi jutri... Citiraj Vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo. (Walt Disney)T design Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 a kroki.... ... in za vse, ki jih je naštela cosma....pa še za ksenio in njene, pa michellko....ma najboljš da kr za vse...... (kaj pa je s krokijem? ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 4. september 2006 Prijavi Deli 4. september 2006 Ribica veš kaj bi bilo dobro za njo A lahko kako pomagaš AM .... in še za vse ki te rabijo hvala xrosex Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 prooosim pomagaj mi jutr na izpitu, da ne bom živčna, in da bom lahko pokazala kaj znam, ker sem se res pripravljala na to...proooosim...pa za vse ostale, ki rabijo pomoč...tut njim pomagaj Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ribica prosim za pomoč danes v zraku .........pa malo pomigaj z repkom pri saj veš kom hvalahvalahvala Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Britanskega Vogue-a za september še vedno ni v Sloveniji. Ribica? Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Riba, pomagaj mi ga pregnati iz glave! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 no to pa je površnost, ko berem, nč opazla prej --- kaj je s Krokijem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Ribi, daj mal pomigi dopoldan za ker jaz ne bom mogel bom spal Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Za AM danes bo potrebovala malo sreče Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 joj fiši dans si mi spet zatajiila sam eno stvar te že tak dolg prosim pa nkokr ne gre skoz....sej ni tolk velik no.......plisssss Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 Britanskega Vogue-a za september še vedno ni v Sloveniji. Ribica? tole mi je najbolj carski komentar tega tedna Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. september 2006 Prijavi Deli 8. september 2006 svašta fiši sram te nej bo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2006 Prijavi Deli 9. september 2006 prosim, če pomigaš za našega Krokija, da čim prej ozdravi in se vrne iz bolnišnice *Morenino staro mamo *in mojo bezgavko+ostalo Kroki?hvala vam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. september 2006 Prijavi Deli 11. september 2006 Hvala,zlata ribica...Stari mami je že veliko bolje..Kmalu bo šla že domov...Zgleda ,da so dobre želje pomagale... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ribica ribica zlata, tako si fejst migala, da mi zdaj ponudbe kar dežujejo... hvala ti. zdaj pa še prosim malček pomigaj, da se bom prav odločila in izbrala ta pravo... Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Zlata ribica pomigi mal. .no lahk kr full -v ponedeljek 25.9.,ko je moj DAN D..Sj veš kaj to pomeni zame..In kolk mi bi pomenlo,da bi se vse izteklo kot si želim..Ker si to full želim... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 ribica ribica zlata, tako si fejst migala, da mi zdaj ponudbe kar dežujejo... hvala ti. zdaj pa še prosim malček pomigaj, da se bom prav odločila in izbrala ta pravo... Ti pjotra, saj ne vem koliko si stara ampak meni se dozdeva, po tem kar si govorila, da iščeš službico na obali? No ker ponudbe kar dežujejo te tole verjetno ne bo zanimalo vendar en gospod, ki ima v Izoli vinoteko in galerijo Art Society mi je zadnjič omenil, da išče pridno dekle ali fanta, ki bi delalo tam če boš rabila kakšen dodaten zaslužek se mogoče lahko kaj pri njemu oglasiš. Vbistvu ko mi je omenil sem se spomnila nate in na enega kolega, ker se mi zdi res fajn stric in pravi da full težko dobi koga ki bi imel malo smisla za ljudi, umetnost in vino oz. se mu nebi bilo težko o temu kaj naučit zato da bi lahko vodil to galerijico na obali. V prihodnosti jim je cilj samo popoldnasko delo. Če te bo zanimalo ti bom posredovala njegovo tel. številko Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Joj, ribica, dj mi moč, da zbrišem eno slikco k jo čiiiist preveč gledam zadne dni.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Ti pjotra, saj ne vem koliko si stara ampak meni se dozdeva, po tem kar si govorila, da iščeš službico na obali? No ker ponudbe kar dežujejo te tole verjetno ne bo zanimalo vendar en gospod, ki ima v Izoli vinoteko in galerijo Art Society mi je zadnjič omenil, da išče pridno dekle ali fanta, ki bi delalo tam če boš rabila kakšen dodaten zaslužek se mogoče lahko kaj pri njemu oglasiš. Vbistvu ko mi je omenil sem se spomnila nate in na enega kolega, ker se mi zdi res fajn stric in pravi da full težko dobi koga ki bi imel malo smisla za ljudi, umetnost in vino oz. se mu nebi bilo težko o temu kaj naučit zato da bi lahko vodil to galerijico na obali. V prihodnosti jim je cilj samo popoldnasko delo. Če te bo zanimalo ti bom posredovala njegovo tel. številko ojla! hvala....no, več maš na OS Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 ribica ... napni vse sile in mi pomagaj do enega dela, ki si ga zelo zelo zelo želim!!! prosim!!! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.