cashy 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 ribica ... napni vse sile in mi pomagaj do enega dela, ki si ga zelo zelo zelo želim!!! prosim!!! Tanči, da ga dobiš Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 wiiiiiiiiiiii, ribica (in Cashy ) hvalaaaaaa ... no ja ... 99 % možnosti imam jutri izvem dokončno :onfire: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. september 2006 Prijavi Deli 20. september 2006 Zlata ribica..pomagaj mi jutri,ko grem na daljšo pot.Da bo vse ok na cesti in ,da bom pozorna na avto -cesti... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. september 2006 Prijavi Deli 21. september 2006 Dej da bi mojedva mal popustila no za kak teden, vsak teden dlje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 sej veš .............da prosim Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Ribica, samo nekej te prosim ni zame, je pa pomembno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 tokrat te res prosim ... tista služba naj bo moja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 tokrat te res prosim ... tista služba naj bo moja! da bi bila služba tvoja... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 tale pa že! mam izobrazbo, izkušnje in veselje do tega dela! in še veliko časa, zdaj ko bom pavzerka, tako da jih bom že prepričala, da naj kar mene vzamejo v službico tole. in še lepo plačano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 tale pa že! mam izobrazbo, izkušnje in veselje do tega dela! in še veliko časa, zdaj ko bom pavzerka, tako da jih bom že prepričala, da naj kar mene vzamejo v službico tole. in še lepo plačano. pol bo pa že bolj primerne osebe za to zihr ne bodo našli Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 upam, da ne! če bom le tako zijalasta in vsiljiva in gobčna kot znam bit ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. september 2006 Prijavi Deli 23. september 2006 Ribi, prepričana sem, da veš, kaj delaš, zato poskrbi, da bo, kot mora biti. Da se mi odpre področje, ki je že dolgo zaprto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 sej veš .............da prosim Hvala Ampak tudi danes bo rabila pomoč sej veš .... zmaga Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 zame te spet prosim ... isto kot vedno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Zlata ribica,pomagaj mi jutri, ko je moj dan D , da se vse izteče tako, da bom zadovoljna s končnim razultatom.. Pa pomagaj mi še v službi,da dobim tako potrditev,da je tisto res napaka... Migi,migi,migi...še tud za vse druge ,ki rabijo tvojo pomoč... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 Zlata ribica, saj veš kaj, saj veš pri čem Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Queenie 24. september 2006 Prijavi Deli 24. september 2006 ZLATA RIBICA, ZELO SPOŠTOVANA IN TAKO ZELO NAJDRAŽJA! Ne pozabi name in spomni mojega 'loverja', da sem mu zaupala in tekom leta posodila par tisoč eurov. Zdaj je že skrajni čas, da mi jih vrne!!! Če jih ne dobim nazaj v oktobru, ne vem, kako bom ukrepala.... Tako žalostna in razočarana sem. Pa pa........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 RIBICA! Prosim ... v sredo bi rada bila najboljša na razgovoru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 RIBICA! Prosim ... v sredo bi rada bila najboljša na razgovoru. podpiram tole prošnjo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 RIBICA! Prosim ... v sredo bi rada bila najboljša na razgovoru. pa čim več sproščenosti in samozaveti, mačona,na razgovoru Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2006 Prijavi Deli 25. september 2006 ZLATA RIBICA, ZELO SPOŠTOVANA IN TAKO ZELO NAJDRAŽJA! Ne pozabi name in spomni mojega 'loverja', da sem mu zaupala in tekom leta posodila par tisoč eurov. Zdaj je že skrajni čas, da mi jih vrne!!! Če jih ne dobim nazaj v oktobru, ne vem, kako bom ukrepala.... Tako žalostna in razočarana sem. Pa pa........o šit upam, da dobiš čimprej nazaj... Mačona, zmoreš Mystica upam da si boljše morena da se je dobro izteklo, pa za vse vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ... da ga bodo našli, da živ in zdrav, da mu bom lahko povedala ta svoje, če ga še kdaj vidim......da otroka ne bi preveč trpela v tej situaciji Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Zasavka, punca moja, zdrži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.