angeo 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ... da ga bodo našli, da živ in zdrav, da mu bom lahko povedala ta svoje, če ga še kdaj vidim......da otroka ne bi preveč trpela v tej situaciji upam na najbolje Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Zasavka. Ne rabim ničesar, pomagaj drugim, ki imajo bolj smiselne želje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 hvala vsem za dobre misli in želje. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jesv 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ZLATA RIBICA SPET TE PROSIM, DA MI POMAGAŠ URESNIČITI MOJO NAJEVEČJO ŽELJO, VSAK DAN UPAM, DA SE MI BO IZPOLNILA, ZLATA RIBICA POMAGAJ MI PROSIM, PROSIM, ZELO TI BOM HVALEŽNA, PROSIM ČIMPREJ, KER NE MOREM VEČ TRPETI IN SE MUČITI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Ribi, samo še jutri mal pomigi za pol ti dam mir dolgo časa Itak si zaslužila nov ribnik za uspešno miganje, samo lokacijo moram najt sem ful zbirčen, ko gre zate Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 ZLATA RIBICA SPET TE PROSIM, DA MI POMAGAŠ URESNIČITI MOJO NAJEVEČJO ŽELJO, VSAK DAN UPAM, DA SE MI BO IZPOLNILA, ZLATA RIBICA POMAGAJ MI PROSIM, PROSIM, ZELO TI BOM HVALEŽNA, PROSIM ČIMPREJ, KER NE MOREM VEČ TRPETI IN SE MUČITI. drži se Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še kar nič novega, ribica, prosim Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še kar nič novega, ribica, prosim Dejmo mal kolektivno držat pesti, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še kar nič novega, ribica, prosim Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 za zasavko Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 joj,zlata ribica pri meni v službi se s sodelavkami KONČNO dobro razumemo,prosim te daj malo zamigaj naj ostane še naprej tako,pa da bi bila moja mami zdrava,spet jo nekaj napada...hvala... pomagaj vsem,ki so tvoje pomoči potrebni,ti že veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 še kar nič novega, ribica, prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Tudi jaz se pridružujem.......za vse..... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 zamahni malo okoli Trudija danes v trenutkih, ko te bo rabil. Samo spomni ga, da zmore Pomagaj pa prosim tudi vsem, ki te kakorkoli rabijo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 zamahni malo okoli Trudija danes v trenutkih, ko te bo rabil. Samo spomni ga, da zmore Pomagaj pa prosim tudi vsem, ki te kakorkoli rabijo Se ti pridruzujem. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 zamahni malo okoli Trudija danes v trenutkih, ko te bo rabil. Samo spomni ga, da zmore Pomagaj pa prosim tudi vsem, ki te kakorkoli rabijo Se ti pridruzujem. THX Ja fishi res te nucam danes PLISSS da ne gre 20 let v nč Tam ob 15*00 pa do 16*00 pomisli name pa še okrog 18*00 pa bo...plissss Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 hvala... mi pa še kar nič ne vemo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 hvala... mi pa še kar nič ne vemo Dejmo, ribica, no...pomagaj dobrim ljudem!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 tudi jaz želim Trudiju veliko sreče pri službi. Res bi bilo škoda, da ne bi mogel izkoristiti dobre priložnosti po tolikih letih trdega dela, izobraževanja in izkušenj... dajmo, ribi! prosim tudi za zasavkine prijatelje, naj jim bo sreča naklonjena Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 ribica lepo te prosim,jutri grem dat prošnjo za občinsko stanovanje,daj mi mal sreče,da bo vse potekalo tako kot mora,da me ne bodo zavrnili....prosim,prosim,prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ribica lepo te prosim,jutri grem dat prošnjo za občinsko stanovanje,daj mi mal sreče,da bo vse potekalo tako kot mora,da me ne bodo zavrnili....prosim,prosim,prosim Pa zame lahko tud mal pomigas fishi, ce ti kaj casa ostane. Moja zelja je bolj skromna, ampak je pa pomembna Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 hvala zlata ribica,hvala ker sem prišla do tega človeka,ja čez kake tri mesce bo razpis,pa te bom še takrat prosila...zdej te pa prosim,dej mi moč da se notranje umirim,da ne bom več bila živčne vojne sama s sabo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ...........plavaj plavaj in migaj za vse............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ribica, pomagaj mi, da ostanem močna. Pomagaj mi, da si ne bom nikoli več želela stvari, ki je ne potrebujem!! Pomagaj mi ostati na pravi poti... Zdaj res ne bi rada zašla. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.