Ksenia 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 ribici in vsem hvala. se rešuje... pa še mal pomigi za mojga sineta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 vsem vpletenim, zlato ribico sem danes maznil v tržaški omaki, zato zdele moram Donat pit :xx!: Tak, da če se kej ne bo uresničilo, da veste zakaj Ti ti lump. A ti je vsaj obljubljala izpolnitev treh želja, če bi jo izpustil. A ti jih je izplonila pa si jo vseen pohrustal Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Jst bi fiši sam zahvalila, ker je šlo vse mega dobro včeraj v primerjavi s prejšnjimi sezonami - letos res zakon Prosim pa še za zdravja, nej bo že ok do ponedeljka saj sem že en teden izgubila že tko bom full težko nazaj not padla!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 zlata ribica,lepo prosim,dej da se mi žulji na nogah pocelijo,da bom lahk dans obula tiste salonarje,ki so mi včeraj te žulje naredili,ko sem jih hotla raztegnit...lepo prosim...al pa vsaj da se mi tolk pocelijo,da bom lahk dala flajšter gor....sej mažem z bepantenom...pa sama kriva,ja ja ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Ribica, pomigaj za Ksenio, da se čimprej reši težav, ki jo mučijo zadnje tedne ker je dobra, iskrena in nežna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 ...za ksenio..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Za Ksenio in njeno dečvo, pa za Mysti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 daj migaj zame in za plonkanje da ne bo stari preveč težil na izpitu no saj in da mi znanje ne igine iz glave ker sem mal zmedena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Za Ksenio, njeno dečvo, Mysti, Valkiro in za vse k to rabimo Za vse ki to rabite! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Danes imamo družinski projekt , prosim zamahni plavutko v obe smeri, oba si zasluživa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ribica za Pujso in vse.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 za pujso Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 pujsa in zame da bo uspelo spravit nekaj odvečnega stran od / iz mene Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 za vse verjamem da bo uspelo Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Ribi, prosim te, daj upanje moji prijateljici, pa da se ne bo sekirala zaradi tistega prepira, pa da bi čimprej spet prišla domov in se bova tokrat lahko videli, pliiiiiiiis, ker je žalostna ona in žalostna jaz. pliiis. pa še Ribica je, samo ne zlata, ampak diamantna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Ribica prosim pomagaj, da se mi gleženj čim prej pozdravi Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 OK Fiši za danes ...da pridem varno do Dunaja s trebuhom vred in pol z obema lepo varno nazaj ...vmes pa še, da bosta varno prispeli/prileteli nazaj v Motherland Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 naj se usliši....good luck Trudi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Tenkju Lia Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Zlata ribica,pomagaj jutri..čez cel dan,da bom bolj zbrana,bolj vesela,stara jz.Mam že poln kufer teh občutkov in sovražnosti v meni..Kdaj bo boljš?? Zakaj sem ravno jz, trenutno ,najbolj nesrečno bitje na zemlji?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ribi, še migaj za očita prosim. Migaj, za njegovo dobro. Ti že veš, kaj je najboljše. Jaz nisem prepričana. Prosim, prosim migaj kolikor zmoreš. Tokrat te res potrebujemo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.