Mana 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ribica malo zaplavaj za očija od Kukice...pa za njo tudi Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Za očija od kukice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Riba za jutri, da ne boš pozabila in to velik čaranja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ribica, carica si!! Še mejčkn pomigi prosim, potem bomo pa tudi mi že lahko pomagali. HVALA TI. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Riba za jutri, da ne boš pozabila in to velik čaranja Ti, pesca ODPUŠČENA SI!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2006 Prijavi Deli 16. november 2006 Ti, pesca ODPUŠČENA SI!!! ribica vidim da si brez službe z veseljem te vzamem, imam velik akvarij, občasno te namestim še v prihišno jezero, dam ti briketek za vsako lepo misel ki jo pošlješ v svet in stolp na tvojem gradičku za vsako željo ki jo izpolniš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Zlata ribica pomigi zame v sredo..Nujno rabim pomoč ,dobre misli..pozitivo... DAN D ..je spet to sredo.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 bemu riba, nehi mi že pomagat, na crkne kar je za crknit :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 bemu riba, nehi mi že pomagat, na crkne kar je za crknit :xx!: a bi rada kuro zv vžupo fentala al kaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ne sam nategovanje skrajšala... včasih kaj predno totalno odide preveč boli in se vlečevsaj pri meni je tako.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 vsak vidi to kar nosi v sebi v meglo brcata dans je porova juha Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 jst pri sebi sem brcnila prav v srce problema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Ribi, hvala za vse Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ribi, daj plosni me ob lice in pomigaj zame, da bom začela spet jesti normalno hrano. pa da ne bi toliko kadila in pila toliko kave. če se že sama ne morem zbrcati. te pač prosim, da mi izpolniš vsaj željo, da se začnem vsaj normalno prehranjevati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Zlata ribica pomigi zame v sredo..Nujno rabim pomoč ,dobre misli..pozitivo... DAN D ..je spet to sredo.. Zgleda,da si pridno migala... Hvala,.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Help him please! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
infinity 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 ribica pomagaj mi najti to kar že dolgo iščem.. prosiiiim! Citiraj What is there to know?All this is what it is.You and me alone,Sheer simplicity. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ribica, za Mystico prosim, daj ji pomagaj, da bo spet srečna in zdrava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ribi, hvala, da si mi pomagala, da sem bila prepričljiva, da sem se dobro zmenila. in za mini "loterijski" zadetek tudi hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 fisha, za jutri spet prosim lepo, bom dala vse od sebe sam mal sreče pa tut rabim pa če bo tko kot zadnjič sva dokončno opravili Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 hvala ribica za prvi kolokvij sem ga naredil, sem zadovoln z rezultati.. aaa bi lahk zdej še za tretjega kaj podobnega ali še lepšega uredila? Fishyyy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Riby, prosim te, naj jutri moja prijateljica ne trpi preveč pri zobozdravniku in da bo vse OK. pa hvala za pomoč pri izpitu, ki ga je naredila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ribica, if that is alright for me....please help... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.