Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

ribica malo zaplavaj za očija od Kukice

...pa za njo tudi

xgoldfishx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

Riba xgoldfishx za jutri, da ne boš pozabila in to velik čaranja xcrossfingx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Riba xgoldfishx za jutri, da ne boš pozabila in to velik čaranja xcrossfingx

Ti, pesca :vragec: ODPUŠČENA SI!!!

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ti, pesca :vragec: ODPUŠČENA SI!!!

:sori:

:vragec: ribica vidim da si brez službe z veseljem te vzamem, imam velik akvarij, občasno te namestim še v prihišno jezero, :) dam ti briketek za vsako lepo misel ki jo pošlješ v svet :) in stolp na tvojem gradičku za vsako željo ki jo izpolniš... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Zlata ribica pomigi zame v sredo..Nujno rabim pomoč ,dobre misli..pozitivo...

DAN D ..je spet to sredo.. x:Xx

:detelca: xribax :detelca: xflowx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx xcrossfingx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ribi, hvala za vse xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest mačona
Ribi, daj plosni me ob lice in pomigaj zame, da bom začela spet jesti normalno hrano. pa da ne bi toliko kadila in pila toliko kave. če se že sama ne morem zbrcati. te pač prosim, da mi izpolniš vsaj željo, da se začnem vsaj normalno prehranjevati.

Zlata ribica pomigi zame v sredo..Nujno rabim pomoč ,dobre misli..pozitivo...

DAN D ..je spet to sredo.. x:Xx

:detelca: xribax :detelca: xflowx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx xcrossfingx

Zgleda,da si pridno migala... x:Xx

Hvala,.. xsrcx xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Guest mačona
Ribi, hvala, da si mi pomagala, da sem bila prepričljiva, da sem se dobro zmenila. x8Dx in za mini "loterijski" zadetek tudi hvala. x8Dx x:Xx

xgoldfishx fisha, za jutri spet prosim lepo, bom dala vse od sebe sam mal sreče pa tut rabim xcrossfingx pa če bo tko kot zadnjič sva dokončno opravili :vragec: x:o)x

hvala ribica za prvi kolokvij sem ga naredil, sem zadovoln z rezultati.. :) aaa :P bi lahk zdej še za tretjega kaj podobnega ali še lepšega uredila? :D Fishyyy
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest mačona
Riby, prosim te, naj jutri moja prijateljica ne trpi preveč pri zobozdravniku in da bo vse OK. xgoldfishx pa hvala za pomoč pri izpitu, ki ga je naredila. x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...