Gazelca 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Thnx Piki ,drž pesti. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Vejšde bom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Fisha zakon si Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Riba, a lohk prosm pomagaš, k me boli. Pa hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cevap 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Dej riba, ne pust se motit... tale Piki je mal hipohondrasta ... raj men pomagi, da ugotovim kdo poje tist komad k mi bo glavo razneslo od razmišljanja Še enkrat da ne boš pozabla ,bend je Kmecka godba,probaj si ga dol potegnat preko DC++,če ma kdo mogoče to na compu sam zlo težko verjetn,probaj pa tud pod naslovom pejd u pm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Piki žal ni hipohondrasta upam da ti bo kmal bolje in da ni tistga kamna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ja mende pa res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 jest pa želim Onixu, da bi spet začutil srečo in mir v sebi.Da bi pogledal situacijo iz drugačne perspektive, in videl, da je trenutno stanje le korak k ponovni sreči drži se! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 ribi za onixa k je fajn dec...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 ribica, ribica, ko bi res pomagala pomagamo si edino sami lahko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 blagoslovi najino ljubezen Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ribica, ribica, ko bi res pomagala pomagamo si edino sami lahkoja, bo kar držal. čeprav je včasih fajn mal poprosit, za boljši občutek Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Fishi, hvala za vso tvojo dosedanjo pomoč. Spet mam eno prošnjo: Prosim, pomagaj mi sprejeti stvari, na katere nimam vpliva; pa da prepoznam take stvari, na katere nimam nobenega vpliva. Naj se zgodi tako, kot je zame najvišje dobro in v najvišje dobro vseh. Amen. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ajde fisha ne s takimi neresnimi prodajalci, pripelji mi raje enga fajn Polčija http://www.originalicons.com/images/icons/Dollz/Driving%20Cars/1097943987_2146133426.gif pa da ne bo predrag prosim lepo, 2 airbaga, servo, lepe barve pa da dobr potegne brum brum!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Ribica en lep miren let bi danes, laminaren veter, brez problemov, da malo jadram po dolgem času, pa da pridem živa domov. Mam neki slab feeling Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Prosim, , pomagaj mi da se dobro snov (jaz in moji sosolci), da v torek dobro pisemo izpit. Da ne bomo .... Hvala.. Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Ajde fisha ne s takimi neresnimi prodajalci, pripelji mi raje enga fajn Polčija http://www.originalicons.com/images/icons/Dollz/Driving%20Cars/1097943987_2146133426.gif pa da ne bo predrag prosim lepo, 2 airbaga, servo, lepe barve pa da dobr potegne brum brum!!!jest bi na tvojem mestu vzel samo en airbag, za vsak slučaj, če bi bil tip kdaj neznosno tečen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Zlata ribca, plavutkni zdej za C. saj ma čist skromno željo, no Pa še mal, da bo Marsa poboje vrgla iz tvojih tem..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Ribca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Pliss, ribica,naj bo odgovor, ki ga danes ze od jutra pricakujeva z gospodom...pozitiven x!x Matr, sem nervozna, mi bo zelodec ven vrglo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Zlata ribca, plavutkni zdej za C. saj ma čist skromno željo, no Pa še mal, da bo Marsa poboje vrgla iz tvojih tem..... upam, da je C. uspelo (karkoli že)Astra, vse bo ok, vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 upam, da je odgovor pozitiven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Pliss, ribica,naj bo odgovor, ki ga danes ze od jutra pricakujeva z gospodom...pozitiven x!x Matr, sem nervozna, mi bo zelodec ven vrglo... Astratudi jaz se pridružujem molitvi za pozitiven odgovor razen, če ne prosita za HIV vso srečo! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ribica, prossssimmmmm te, da ta mesec in še nekaj februarja skrbno paziš name in mi pomagaš pri izpitih, da dobim take teste, ki jih znam za pozitivno Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.