Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

(zirosi a ti se odpravljas na rop...?! x;)x )

no ribica, zgodba se nadaljuje v pravo telenovelo!!

vceraj sem sla na razgovor za novo sluzbo, pa se izkaze, da jo je dobila moja sodelavka iz zdajsnje sluzbe!

x:Dx

kar pomeni, da ona gre, in ce potem se jaz grem, jih bo pocasi zmanjkalo... :vragec:

vsekakor zgodba postaja zanimiva, ker sem vmes jaz ze itak prisla do zakljucka,

da se nima smisla trudit v sluzbi, kjer te ocitno nocejo iz kdovekaksnega osebnega razloga... :ermm:

v glavnem, se bom se oglasila tukaj, ker mislim, da bom iskala dalje... :blink:

pa hvala vsem za spodbudo... xsrcbumx xyesx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

Zlata ribka!!! kje si tisto 4-ko našla pri matki??? veš, da bi morala dobit 5-ko!!! Veš, ne??? Ker morm met 5 na koncu!!!

Pomagaj mi pr zemljepisu!!! plis x:Xx

Pomagaj pa še Tenzinu Delek Rinpoche, ki čaka na usmrtitev!!! HELP

Če meni nočeš, pa daj vsaj njemu, ja? ja x:Dx :xx!:

Kristalka! Ne sekiraj se toliko za ocene. Jaz sem bila ista, zdaj pa vidim, kako brezveze sem se sekirala. Ne splača se.

Ah, sej vem!

Blem pa je ker mam želje za gim in se je treba potrudit in lalala pač prosim našo Ribko! Učitelce mi ne bodo dale kr tak ocene, ki jo rabim. včasih pa pride do naključja in se posreči naši 'Ribki', da mi kao uresniči željo!

x:Dx

Draga ribca,

evo mene, potrudila sem se po najboljši moči, vlagam čas, znanje in dobro voljo. Sedaj pa samo še zapik, da zadeva steče, da bo zanimiva, ter da mi bo prinesla dober občutek še za vnaprej, pa obilo dobrih vibracij. Pa čimmanj kritik in foušljivosti... RIBICA; PLIIIIZZ! :2src: xsrcx ;) ;)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Zlata ribica,danes se počutim tako zelo bedno.Take čudne temne sile čutim v sebi.Kar nekakšni strahovi si spletajo gnezdo in mi ni dobro.Prosim pomagaj mi ,da bom stopila naprej,ne nazaj.Naj dobim moč,da preživim današnji dan.Prosim te za duševni mir,brez teh bednih,zahrbtnih strahov.

Pa je res nekaj v zraku, jaz sem sicer imuna, ampak prosim Zlata ribica, prinesi srečo v  xsrcbumx in  :hepko: vsem, ki to potrebujejo.

Ja..res je nekaj v zraku... xsrcx :2src: :inlove: :wub: :switz: xlove2x :farb: xsrcbumx xscratchx xcrossfingx xgoldfishx xloveyx xinnox xflirtx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Ribica xgoldfishx , prosim te za sreco na mojem prvem izpitu danes.........da se ne bom prevec motla, pa da bi resla izpit najbolje, kakor znam....prosim.... :8):  xcrossfingx  :detelca:  :detelca:  :detelca:

Drzimo pesti!! xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

... itak pa imas najbrz tudi kaksen kristalcek s sabo... :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...