zirosi 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 ribica ghreva v zlatarno (pa da vidva, che si kej uredna) Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 (zirosi a ti se odpravljas na rop...?! ) no ribica, zgodba se nadaljuje v pravo telenovelo!!vceraj sem sla na razgovor za novo sluzbo, pa se izkaze, da jo je dobila moja sodelavka iz zdajsnje sluzbe! kar pomeni, da ona gre, in ce potem se jaz grem, jih bo pocasi zmanjkalo... vsekakor zgodba postaja zanimiva, ker sem vmes jaz ze itak prisla do zakljucka, da se nima smisla trudit v sluzbi, kjer te ocitno nocejo iz kdovekaksnega osebnega razloga... v glavnem, se bom se oglasila tukaj, ker mislim, da bom iskala dalje... pa hvala vsem za spodbudo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Tinka- naj te spremlja Zlata ribica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Tinka, le pogumno naprej! Pogumnemu tudi sreča stoji ob strani. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 hvala....ste prijazni.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 kwa ste face vsi skupi, se narezim.... O, ja! včasih me mami kr čudn gleda.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Zlata ribka!!! kje si tisto 4-ko našla pri matki??? veš, da bi morala dobit 5-ko!!! Veš, ne??? Ker morm met 5 na koncu!!!Pomagaj mi pr zemljepisu!!! plis Pomagaj pa še Tenzinu Delek Rinpoche, ki čaka na usmrtitev!!! HELP Če meni nočeš, pa daj vsaj njemu, ja? ja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Ribka! Za Selene! Da bo ql pri dohtarju!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Kristalka! Ne sekiraj se toliko za ocene. Jaz sem bila ista, zdaj pa vidim, kako brezveze sem se sekirala. Ne splača se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Kristalka! Ne sekiraj se toliko za ocene. Jaz sem bila ista, zdaj pa vidim, kako brezveze sem se sekirala. Ne splača se.Ah, sej vem! Blem pa je ker mam želje za gim in se je treba potrudit in lalala pač prosim našo Ribko! Učitelce mi ne bodo dale kr tak ocene, ki jo rabim. včasih pa pride do naključja in se posreči naši 'Ribki', da mi kao uresniči željo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 20. januar 2004 Prijavi Deli 20. januar 2004 Draga ribca, evo mene, potrudila sem se po najboljši moči, vlagam čas, znanje in dobro voljo. Sedaj pa samo še zapik, da zadeva steče, da bo zanimiva, ter da mi bo prinesla dober občutek še za vnaprej, pa obilo dobrih vibracij. Pa čimmanj kritik in foušljivosti... RIBICA; PLIIIIZZ! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Zlata ribica,danes se počutim tako zelo bedno.Take čudne temne sile čutim v sebi.Kar nekakšni strahovi si spletajo gnezdo in mi ni dobro.Prosim pomagaj mi ,da bom stopila naprej,ne nazaj.Naj dobim moč,da preživim današnji dan.Prosim te za duševni mir,brez teh bednih,zahrbtnih strahov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Skwo, popolnoma isti občutki, ribica pomagaj da preživim današnji dan... (mogoče je luna kriva za počutje, grem pogledat napoved) torej ribica plis za vse ki se danes ne počutimo najbolje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Pa je res nekaj v zraku, jaz sem sicer imuna, ampak prosim Zlata ribica, prinesi srečo v in vsem, ki to potrebujejo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Pa je res nekaj v zraku, jaz sem sicer imuna, ampak prosim Zlata ribica, prinesi srečo v in vsem, ki to potrebujejo. Ja..res je nekaj v zraku... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Ribica, prosim te, naj ze enkrat ozdravim......dovolj imam te vrocine..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Ribica , prosim te za sreco na mojem prvem izpitu danes.........da se ne bom prevec motla, pa da bi resla izpit najbolje, kakor znam....prosim.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 RIBKAAAAA! Ej, hvala za dve petki......pri zem in nem!!! Res si zlata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Ribica.....svoji soživalci Katji pa boš menda ja pomagala .... ...za ribico Katjo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Ribica , prosim te za sreco na mojem prvem izpitu danes.........da se ne bom prevec motla, pa da bi resla izpit najbolje, kakor znam....prosim.... Drzimo pesti!! ... itak pa imas najbrz tudi kaksen kristalcek s sabo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Zlata ribica, prosim pomagaj mi, da ohranim hladno kri in trezno glavo vselej, kadar naletim na kak Stanetov post, v katerem omenja sol. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Zlata ribica, danes grem nazaj v službo in to počet nekaj kar že zelo dolgo nisem naj se spomnim za kaj je kateri gumb in speljem zadevico tko kot je treba, haha trema trema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 uživala pol urice raztegnila na uro in pol, dobro da imam proste roke pri odločanju tega. Ribica hvala ti sicer ti pa ni bilo treba veliko posredovat a ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.