Gazelca 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Ribica,samo malo pomoči, da vse izpeljem kot je treba. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. januar 2007 Prijavi Deli 13. januar 2007 Ribi, čimprej moram dojeti realno sliko in realne možnosti. Ne morem več tako. Ta moja iluzija je bolna in prosim, da čimprej zgine. Potem, ko se to zgodi, pa enega normalnega tipa, prosim. Lahko tudi najprej tipa, da se bom lažje znebila iluzije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ribi, za Ksenio. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Ribi, za Ksenio. za Ksenio Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 za ksenio..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 no....riba deli!!!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ...no ribak... dokaži da si vreden vseh pravljic o tebi.. in ne samo na ponvi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Za Ksenio Punca drž se potem bo boljš...........se vidiva Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 za Ksenijo,da bi roke ki zdravijo, imele blagoslov neba in da bi ji odvzele bolečine Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Za Ksenč, da bo hitro mimo in da jo bodo popedenali tako, kot si bejba zasluži. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 kaj pa je Ksenji? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Za Ksenio Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 da bo s Ksenio vse ok Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 no mislim da je s Ksenio vse OK jo grem obiskat aja držte pesti da se bo dal plonkat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 za jutri ribica, i don't really care, če se da plonkat, make my intuition right and don't let me hold my pen to tight... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 hvala vam in sončku za obisk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 hvala tebi in draga moja......si na poti k novemu....boljšemu Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 hvala vam in sončku za obisk dobro se pocajtaj Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Zlata ribica sej vem, da imam domotožje samo res mi ni treba burje poslat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Ribi, prosim za čudež glede tistega, ki ga imam najraje, v mojo korist Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Ribi pliz pomagaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 prosim, ribica, za Michellino prijateljico in še malce zame jutri na izpitu, da ga bom srečno prestal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 Tenks sugar, ful si sweet Tudi jaz si tega želim. Pa velik sreče jutri! Itak ti bo ful dobro šlo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. januar 2007 Prijavi Deli 22. januar 2007 fisk dej prosim za mojga bratca fajn migej dans da bo odpelu full dobr SG! prosimmmm, k si res zasluz, pa je sposobn, dej nej ma poslihtan pisker, proooooosim ribica, sej ne prosim velik ane Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.