cashy 23. januar 2007 Prijavi Deli 23. januar 2007 ribica, ker mi nisi pomagala včeraj na izpitu, mi vsaj jutri pomagaj, da bom ta izpit zihr naredil sicer pa ni panike, ti nič ne zamerim, če sem včerajšnjega pogrnil. Takoalitako sem bil daleč preslabo pripravljen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Stoj mi danes zvečer ob strani, četudi sem zadnja v čakalni vrsti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 no ribica, pomagi conti stat v vrsti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 ja naj bo čimbolj prijetno vzdušje, v vrstah je lahko tud zabavno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 No, se bom še jaz v vrsto postavu, ker tuki sama fajna družba ........ribca, plavutkni....za conteso Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 naj mu uspeva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 jaz tudi...pomigaj za našega Leeona Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 fisk migej za jutri prosim, da se sezide tako kot si zelim pliiis Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ej Liu, je že zrihtanu, je rekel ribon, ti sam mirno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 ooo lia full dobr, bemti da more bit tko k jest zelim.... no ja sej ce pa nau, pol je pa zgleda to bols zame al kaj Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Ribica, jutri spet, kolokvij pa Sončkasto vreme prosim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 jst mam pa sam eno prošnjo, uni k strelja name, naj lepo prosim točno cilja, takole crkavanje na obroke ni nič v bistvu sam to , da bi se že enkrat nehalo to matranje no fishi za en milostni strel to bi morala bit mala malca zate, glede na to koliko stvari si že sfižla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Hahaha ja fisha, dans še zame ker te tooooolkrat prosim za kej ane torej sej vem da ni ustaljena praksa v Ljubljani, da bi sploh komu v prvo "padlo" ampak a sem lahko jst izjema lepo prosim ker bi res rada videla letos Kranjsko še v snegecu pegecu --- pa pa pa --- pa Polči me že skor pred vrati čaka pa pa pa --- sej veš no da bi se pač tale meglica dvignila, da bi posijal sonček, da bi bil moj komisist dobre volje, da bi si zaupala in da bi pokazala vse kar sem se pridno in dobro naučila pa da bi trema danes ostala pred zaprtimi vrati, tut če laufa za nami samo da je ni not Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Ribica --- let me be ready to move on and get over this soon Sometimes it's really not good to be dvojni "rakec" ... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 mačona, da se bo dobro izšlo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Fishy, premakni to "oviro" ali pa me usmeri drugam I just wanna be happy again Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ribica, pomaaaaagaaaaaj mi, da bom preživela to izpitno obdobje, in da bom nardila ta izpit, ki je pred mano. Dej mi moči, da bom do izpita zdržala pred knjigami...da mi bo le končno uspelo...more mi uspet. Sploh si ne upam pomislit da mi ne bi...kar groza me je...ribica res pomagaj. crossfingx ...pa pomagaj tut vsem ostali, ki rabijo tvojo pomoč Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Teyka, itak, da bo uspelo samo bolj samozavestno in sproščeno je potrebno gledat na vse skupaj.sej je samo šola Če si uspešen v šoli, še ne pomeni, da boš tudi v lajfu. V bistvu je večkrat kontra Tako, da čist lepo na izy, pa bo Chariot, drži se. Smo s tabo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ribica prosim. Zame! Sej veš kaj Obupana sem in padam v depresijo. Prosim pomagaj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ribica prosim. Zame! Sej veš kaj Obupana sem in padam v depresijo. Prosim pomagaj Michelle, ne obupat. ti samo pojdi naprej, se bo vse uredilo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Teyka, itak, da bo uspelo samo bolj samozavestno in sproščeno je potrebno gledat na vse skupaj.sej je samo šola Če si uspešen v šoli, še ne pomeni, da boš tudi v lajfu. V bistvu je večkrat kontra Tako, da čist lepo na izy, pa bo hvala za nasvet cashy! ga bom poskušala upoštevat, čeprov je včasih težko... pa tut za ostale držim pesti pr vseh stvareh! držte se Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 ribica, pomagaj mi tudi tokrat na izpitu. In hvala ti, ker si mi dosedaj še vedno pomagala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 itak boš raztural Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.