Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

ribica, ker mi nisi pomagala včeraj na izpitu, mi vsaj jutri pomagaj, da bom ta izpit zihr naredil xsrcx

sicer pa ni panike, ti nič ne zamerim, če sem včerajšnjega pogrnil. Takoalitako sem bil daleč preslabo pripravljen x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

Stoj mi danes zvečer ob strani, četudi sem zadnja v čakalni vrsti! x:Xx xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

x8Dx jst mam pa sam eno prošnjo, uni k strelja name, naj lepo prosim točno cilja, takole crkavanje na obroke ni nič

v bistvu sam to , da bi se že enkrat nehalo to matranje

no fishi za en milostni strel x:px x^x to bi morala bit mala malca zate, glede na to koliko stvari si že sfižla x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hahaha ja fisha, dans še zame ker te tooooolkrat prosim za kej ane x;)x torej sej vem da ni ustaljena praksa v Ljubljani, da bi sploh komu v prvo "padlo" ampak xnckrivx a sem lahko jst izjema lepo prosim x:Ix ker bi res rada videla letos Kranjsko še v snegecu pegecu --- pa pa pa --- pa Polči me že skor pred vrati čaka x:Ix pa pa pa --- sej veš no x:px da bi se pač tale meglica dvignila, da bi posijal sonček, da bi bil moj komisist dobre volje, da bi si zaupala in da bi pokazala vse kar sem se pridno in dobro naučila pa da bi trema danes ostala pred zaprtimi vrati, tut če laufa za nami samo da je ni not :shsh: xcrossfingx x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ribica --- let me be ready to move on and get over this soon :C:

Sometimes it's really not good to be dvojni "rakec" ...

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Fishy, premakni to "oviro" ali pa me usmeri drugam :sori: I just wanna be happy again xcrossfingx xsrcbumx

Ribica, pomaaaaagaaaaaj mi, da bom preživela to izpitno obdobje, in da bom nardila ta izpit, ki je pred mano. Dej mi moči, da bom do izpita zdržala pred knjigami...da mi bo le končno uspelo...more mi uspet. Sploh si ne upam pomislit da mi ne bi...kar groza me je...ribica res pomagaj. crossfingx :detelca: xcrossfingx

...pa pomagaj tut vsem ostali, ki rabijo tvojo pomoč xcrossfingx :detelca: xcrossfingx xrainbowx xsrcbumx

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Teyka, itak, da bo uspelo x:)x samo bolj samozavestno in sproščeno je potrebno gledat na vse skupaj.sej je samo šola x;)x Če si uspešen v šoli, še ne pomeni, da boš tudi v lajfu. V bistvu je večkrat kontra xyesx

Tako, da čist lepo na izy, pa bo x:)x xsrcx

Chariot, drži se. Smo s tabo xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Teyka, itak, da bo uspelo x:)x samo bolj samozavestno in sproščeno je potrebno gledat na vse skupaj.sej je samo šola x;)x Če si uspešen v šoli, še ne pomeni, da boš tudi v lajfu. V bistvu je večkrat kontra xyesx

Tako, da čist lepo na izy, pa bo x:)x xsrcx

hvala za nasvet cashy! x:)x ga bom poskušala upoštevat, čeprov je včasih težko...

xvrtcx

pa tut za ostale držim pesti pr vseh stvareh! držte se :flower:

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...