cashy 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 itak boš raztural hvala vem, da bom Ti boš pa tudi kmalu povsem zdrava Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 , da preguram končno to virozo, saj potem bom do naslednjehvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Ribica...v petek..popoldne..pomigi -orng...ker mi ta zadeva ful pomeni,še preveč...Pa sj veš,kaka obsedenka sem..Ni mi pomoči.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Fiši dej mal pomigat za kosmatinko jst ji ne morem pomagat, ne znam Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. februar 2007 Prijavi Deli 9. februar 2007 Ribica...v petek..popoldne..pomigi -orng...ker mi ta zadeva ful pomeni,še preveč...Pa sj veš,kaka obsedenka sem..Ni mi pomoči.. Fishy Dans popoldan,ne pozabit name... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 11. februar 2007 Prijavi Deli 11. februar 2007 ribica ...jest te pa že danes prosim za v torek...za malo sreče pri izpitu, da ga bom končno nardila in da bo to za menoj...... ... pa tut za vse ostale, ki še majo kakšne izpite ali pa te prosijo kaj drugega...pomagaj vsem hvala Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 12. februar 2007 Prijavi Deli 12. februar 2007 ribica, za mojo deklco cel teden, prosim hvala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 jutri mi pomagaj, ribica, je pomembno. pa ne samo za eno zadevo, kar za dve, se mi zdi. ali pa celo tri. da bi šlo vse tako, kot mora iti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cindy 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 mačona...želim ti vse najboljše...pa sploh ne vem zakaj... Citiraj PesmiOtrociZdravjeDrevesaRožiceAktivniVeseli V moji družbi se imejte lepo...srečni bodite in tako naprej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Ribica, dala si mi šanso, ampak zdaj čakam odgovor. prosim, naj bo odgovor DA, ker je res pomembno zame! just call me and say yes! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 mačona za DA Mysti Jst te pa ribica prosim za 2 stvari, right now --- da bi bila stronger than ever in dobila to osebno bitko ter pomembneje od tega še, da bi kar se da hitro našla eno super službico s kar se da manj "težkim" šefom kot je bil prejšnji Aja pa da bi se čim prej vrnil domov... in srečno predvsem, da lahko začneva novo poglavje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Da zberem misli in povem, kaj si mislim ... da povem kaj me muči in stopim naprej. Pa karkoli bo. Počasi se daleč pride. Tako pravijo. Zberi vse svoje moči. Uživaj v tistem kar te osrečuje. Vse mine. Vse. Zato počasi svoji sreči nasproti. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ribi, prosim pomagaj mi v teh čudnih težkih časih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Ribi fejs pomigaj za bikico tamal očitno noče bit bikec, ampak bo kar ribica Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Zlata ribica, prosim pomagaj - naj mi gre danes mentorica malo na roko - saj veš, da sem bila pridna . Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Trenutno drugi rabijo veliko več pomoči kot jaz. Za mojo mamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Trenutno drugi rabijo veliko več pomoči kot jaz. Za mojo mamo Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Naj vsem, ki vas danes karkoli teži, naša zlata ribica pomaga Vse bo dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estelle 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 želim si čim manj boleč konec ali nov začetek z velikimi obojestranskimi spremembami....naj bo najboljše zame! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Hvala zlata ribica - odprla si mi pot, zdaj bom pa še sama zavihala rokave. Estelle, ne boj se - vse bo dobro. Za srečo, pa za pomiritev - zaupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 need help once again Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Hvala. Še vedno ni nič boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anapikica 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Sej bo boljse za vsakim dezjem vedno posije sonce...pa pravijo, da kar nas ne ubije, da nas krepi Samo zaupat moramo in izžarevat pozitivno energijo Jaz pa prosim zlato ribico, da me nekdo osreci tako kot samo on ve , ker me pozna in ima rad tako kakrsna sem Citiraj Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Prosim te, ribica ... umiri moje živce ... dej please, no Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Mystica vržena sem v vodo - zdej pa imam da splavam.... ne samo ribica, celo vesolje rabim ob sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.