Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ribica...v petek..popoldne..pomigi -orng...ker mi ta zadeva ful pomeni,še preveč...Pa sj veš,kaka obsedenka sem..Ni mi pomoči.. x:Dx x;)x :vragec:

xcrossfingx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx :detelca: :detelca:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Ribica...v petek..popoldne..pomigi -orng...ker mi ta zadeva ful pomeni,še preveč...Pa sj veš,kaka obsedenka sem..Ni mi pomoči.. x:Dx x;)x :vragec:

Fishy xsrcx Dans popoldan,ne pozabit name...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

ribica xgoldfishx ...jest te pa že danes prosim za v torek...za malo sreče pri izpitu, da ga bom končno nardila in da bo to za menoj...

... :detelca: xcrossfingx :detelca: ...

pa tut za vse ostale, ki še majo kakšne izpite ali pa te prosijo kaj drugega...pomagaj vsem xsrcbumx xrainbowx xcrossfingx :detelca: xvrtcx

hvala xgoldfishx

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

• 2 weeks later...
Ribica, dala si mi šanso, x:px ampak zdaj čakam odgovor. prosim, naj bo odgovor DA, ker je res pomembno zame! xyesx :onfire:

just call me and say yes!

xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mačona xcrossfingx za DA xDDx x:Xx

Mysti xcrossfingx xsrcx

Jst te pa ribica prosim za 2 stvari, right now --- da bi bila stronger than ever in dobila to osebno bitko :vtz: ter pomembneje od tega še, da bi kar se da hitro našla eno super službico s kar se da manj "težkim" šefom kot je bil prejšnji x:px xcrossfingx

Aja x:Ix pa da bi se čim prej vrnil domov... in srečno predvsem, da lahko začneva novo poglavje xcrossfingx :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Da zberem misli in povem, kaj si mislim ... da povem kaj me muči in stopim naprej. Pa karkoli bo. xsrcx

Počasi se daleč pride. Tako pravijo.

Zberi vse svoje moči. Uživaj v tistem kar te osrečuje. Vse mine. Vse. Zato počasi svoji sreči nasproti. xsrcx

:palec: x:)x Sej bo boljse za vsakim dezjem vedno posije sonce...pa pravijo, da kar nas ne ubije, da nas krepi w:Iw Samo zaupat moramo in izžarevat pozitivno energijo xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx

Jaz pa prosim zlato ribico, da me nekdo osreci tako kot samo on ve xyiyax, ker me pozna in ima rad tako kakrsna sem xrolleyesx

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...