Ksenia 15. marec 2007 Prijavi Deli 15. marec 2007 povedala, en projekt moram speljat do konca - 17 maj... torej me čakata dva meseca delo od jutra do večera... naj me ne izda zdravje čakam še na reakcijo nekoga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 da bi prov reagirala Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 zlata ribica, pomagaj, da pridem do pravih odgovorov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 :zlata ribica, pomagaj, da pridem do pravih odgovorov se boš Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 naj ti uspe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 dej migej zame jutri............... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 dej migej zame jutri............... z vso močjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 16. marec 2007 Prijavi Deli 16. marec 2007 ti kr mene vpraši, jaz sem ko Pitija orakljica iz Delfov, vse govorim v šifrah ki jih razumejo le inu zgolj posvečeni svečeniki, medtem ko vdihavam božanska kadila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ribi, prosim, migaj vse, ki si želimo imeti lep teden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ribica zlata,danes je poseben dan 19. marec,vsem ljudem želim en čudovit večer,vsem zaljubljenim nežnih objemov,vsem pokojnim mirnega počitka,in vsem pridnim toplega užitka. Ribica zlata,sebi pa želim malo navdiha,v tej duši moji polni prepiha. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 zlata ribica, hvala, da sem spoznala eno lepo osebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Ribica zlata,danes je poseben dan 19. marec,vsem ljudem želim en čudovit večer,vsem zaljubljenim nežnih objemov,vsem pokojnim mirnega počitka,in vsem pridnim toplega užitka. Ribica zlata,sebi pa želim malo navdiha,v tej duši moji polni prepiha. Lepo si to spesnil.Res prisrcna zelja.Pa se na druge si najprej pomislil-malo je takih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Show me your smile, don't be unhappy can't remember when I last saw you laughing, shining your true colors like a rainbow pisal se je marec ... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lonna 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Zlata ribica! Prosim, da bom naredila izpit iz statistike v prvem roku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Jz rabim pa v četrtek pomoč..čez cel dan ..same stresne situacije bodo od 11h do17h...Me je kr groza,ko pomislim.. Ko bi vsaj tista zadeva ob 11h se ok porihtala..pol bi imela že dovolj moči,da opravim še z drugo zadevico.... Plis,plis... Ti veš,kako zelo pomembno mi je to.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 da me spet spozna in začne verjeti v naju... danes, jutri, pojutrišnjem as long as it takes, I'll believe for both of us Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Da bi se stvari postavile na prava mesta, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Da bi uspešno zagovarjala diplomo Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Hvala bogu, da nisem zlata ribica. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 zlata ribica....želim si, da vsem izpolniš kar si želijo! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Riba migi močno jutri drugače ti plavuti skupiram Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Starsy* 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Vsem, ki si kaj želijo, želim veeeliko sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. marec 2007 Prijavi Deli 29. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.